Rio

Rio

Son dakika rio haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rio gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rio haber sayfamızda...

Rio

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.336 rio haberi bulunmuştur.
Dopingin faturası ağır oldu! Gabigol 2 yıl futboldan men cezası aldı
Dopingin faturası ağır oldu! Gabigol 2 yıl futboldan men cezası aldı 'Gabigol' lakaplı Gabriel Barbosa, doping testinde hile yaptığı gerekçesiyle futboldan iki yıl uzaklaştırıldı.
26.03.2024 Dünyadan Futbol
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
16.03.2024 Diğer
Otobüs terminalinde rehine paniği!
Otobüs terminalinde rehine paniği! Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde silahlı kişi, terminaldeki otobüste yolcuları rehin alarak korku dolu anlar yaşattı.
13.03.2024 Haberler
Küresel temettü ödemelerinde rekor beklentisi
Küresel temettü ödemelerinde rekor beklentisi Dünya genelinde şirketlerin temettü ödemelerinin 2023 yılının ardından 2024'te de rekor kırması bekleniyor.
13.03.2024 Uzmanpara
Otobüs terminalinde rehine paniği!
Otobüs terminalinde rehine paniği! Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde silahlı kişi, terminaldeki otobüste yolcuları rehin alarak korku dolu anlar yaşattı.
13.03.2024 Dünya
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
9.03.2024 Diğer
Bir çita kadar büyük! Dünyanın en büyük evcil kedisi olmak için yarışıyor
Bir çita kadar büyük! Dünyanın en büyük evcil kedisi olmak için yarışıyor Hayata gözlerini açtığında kardeşleri arasındaki en küçük yavruydu. Ancak hızla devasa bir boya ulaşarak bir çitayla aynı büyüklüğe sahip oldu. Huysuz yüzlü dev kedi, şimdi dünyanın en büyük evcil kedisi olmak için yarışıyor.
8.03.2024 Dünya
Dünya’nın En İyi Breaking Yarışması ‘Red Bull BC One Cypher’ Türkiye Finali için geri sayım
Dünya’nın En İyi Breaking Yarışması ‘Red Bull BC One Cypher’ Türkiye Finali için geri sayım Her yıl 30’u aşkın ülkede dünyanın en iyi B-Boy ve B-Girl’lerini belirleyen Red Bull BC One Cypher için nefesler tutuldu. Finali 10 Mart saat 16.00’da Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.
1.03.2024 Diğer
İddaa'da günün en çok oynanan maçları
İddaa'da günün en çok oynanan maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
29.02.2024 Futbol
Bakan Fidan, Meksika, Brezilya ve Venezuela ziyaretlerini tamamladı
Bakan Fidan, Meksika, Brezilya ve Venezuela ziyaretlerini tamamladı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ankara’ya döndü. Bakan Fidan; Meksika, Brezilya ve Venezuela'da resmi ziyaretlerde bulunmuştu.
28.02.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan Maduro ile görüşmek üzere Venezuela’ya gidiyor
Dışişleri Bakanı Fidan Maduro ile görüşmek üzere Venezuela’ya gidiyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Brezilya’dan Venezuela’ya gitmek üzere ayrıldı.
23.02.2024 Gündem
Brezilya’da şiddetli yağışlar can aldı: En az sekiz ölü
Brezilya’da şiddetli yağışlar can aldı: En az sekiz ölü Brezilya'nın Rio de Janeiro eyaletinde şiddetli yağışların yol açtığı sel ve toprak kaymasında en az sekiz kişi hayatını kaybetti.
23.02.2024 Dünya
Brezilya’da Fidan Blinken görüşmesi
Brezilya’da Fidan Blinken görüşmesi Türkiye, Azerbaycan ile Ermenistan arasında anlaşma imzalanarak Güney Kafkasya’da kalıcı barış ortamının sağlanmasına yönelik diplomatik çabalarını sürdürüyor. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken’in Brezilya’daki görüşmelerinde ele alınan önemli konulardan biri, Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki barış görüşmeleri oldu.
23.02.2024 Dünya
Bakan Fidan'dan G20 Dışişleri Bakanları zirvesinde peş peşe görüşmeler
Bakan Fidan'dan G20 Dışişleri Bakanları zirvesinde peş peşe görüşmeler Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Brezilya’da temaslarını sürdürüyor.
22.02.2024 Gündem
Bakan Fidan ABD'li mevkidaşı ile bir araya geldi
Bakan Fidan ABD'li mevkidaşı ile bir araya geldi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı için gittiği Rio de Janeiro'da temasları sürüyor. Bakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüştü.
21.02.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan G20 Dışişleri Bakanları zirvesinde önemli temaslar
Bakan Fidan'dan G20 Dışişleri Bakanları zirvesinde önemli temaslar Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Brezilya’da temaslarına başladı. Bakan Fidan 'Devam Eden Uluslararası Gerilimlerde G20'nin Rolü' temalı oturumda mevkidaşlarına hitap etti.
22.02.2024 Gündem
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Oyun alanında kaos
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Oyun alanında kaos Survivor All Star'ın dokunulmazlık oyunu kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Oyun boyunca gerek iki takım arasında gerekse yarışmacıların kendi takımları arasında sinirler oldukça gerildi. Ogeday ve Hakan'ın kavgası oyun alanını karıştırdı. Dokunulmazlık sembolü bir puan farkla kazanıldı. İkinci eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
19.02.2024 Cadde
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı Hakan'ın foyasını ortaya çıkardı
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı Hakan'ın foyasını ortaya çıkardı Survivor All Star'da heyecan giderek artıyor. Kıran kırana mücadelede dokunulmazlığı Kırmızı Takım kazandı. Mavi Takım'da büyük gerginlik yaşandı. Erkeklerde ilk eleme adayı da belli oldu. Acun Ilıcalı Hakan'ın yaptığı hatayı duyurdu ve Hakan'a ceza kesildi. Yarışmacılara bir de müjde verildi. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
18.02.2024 Cadde
Survivor All Star'da beklenmedik veda! Düelloda eleme olmadı
Survivor All Star'da beklenmedik veda! Düelloda eleme olmadı Survivor All Star'da beklenmedik bir gelişme oldu. Eleme potasındaki yarışmacılar düelloya hazırlanırken Murat Ceylan bir kişinin bırakmak istediğini paylaşarak adadan ayrıldığını açıkladı. Düello oyununda eleme olmadı. İşte detaylar...
16.02.2024 Cadde
Rio Ferdinand'dan Bukayo Saka tepkisi! 'İstenilen şeyleri yapamadı'
Rio Ferdinand'dan Bukayo Saka tepkisi! 'İstenilen şeyleri yapamadı' İngiliz futbolunun efsanelerinden Rio Ferdinand, Arsenal'ın yıldızı Bukayo Saka ile ilgili konuştu.
15.02.2024 Şampiyonlar Ligi
Survivor All Star'da ödül oyununda fark geldi! 'Merve'ye çok dikkat et demişti'
Survivor All Star'da ödül oyununda fark geldi! 'Merve'ye çok dikkat et demişti' Survivor All Star'da konsey sonrası yaşanan gerginlikler devam ediyor. Son bölümde; Aleyna Kalaycıoğlu dördüncü eleme adayı olmasından ve bazı arkadaşlarının onun adını yazmasından duyduğu rahatsızlığı ifade etti. Ödül oyununda fark geldi. İşte detaylar...
15.02.2024 Cadde
RİO KARNAVALI 2024 TARİHLERİ | Rio Karnavalı kaç gün sürüyor, ne zaman başladı? Rio Karnavalı nerede, hangi şehirde gerçekleştirliyor?
RİO KARNAVALI 2024 TARİHLERİ | Rio Karnavalı kaç gün sürüyor, ne zaman başladı? Rio Karnavalı nerede, hangi şehirde gerçekleştirliyor? Dünyanın en renkli festivallerinden biri olan Rio Karnavalı 2024 tarihleri merak konusu olmaya devam ediyor. Survivor 2024 yarışmacılarından bazılarının katıldığı Rio Karnavalı renkli görüntülere sahne olurken izleyiciler Rio Karnavalı tarihlerini merak etmeye başladı. Peki Rio Karnavalı nerede düzenleniyor?
14.02.2024 Bilgi Rehberi
Acun Ilıcalı Milliyet'e konuştu! En büyük hayalim...
Acun Ilıcalı Milliyet'e konuştu! En büyük hayalim... Survivor nedeniyle Dominik’le Türkiye arasında mekik dokuyan Acun Ilıcalı’nın yoğun iş temposundan vakit ayırmasıyla gerçekleşen bu röportajın ilk sorusu biraz uzun oldu. Bunun nedeni de sorunun içinde saklı. Soru cevap bölümüne geçmeden bir bilgi vereyim; O Ses Türkiye 31 Aralık 2024’e kadar olmayacak. Çünkü Survivor bitince Master Chef başlayacağı için O Ses Türkiye’nin ekran serüveni O Ses Yılbaşı olarak sürecek.
11.02.2024 Pazar
Yunanistan'da Fatih Terim etkisi! Eski Beşiktaşlı görevden alındı
Yunanistan'da Fatih Terim etkisi! Eski Beşiktaşlı görevden alındı Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos'a 2-0 mağlup olan Olimpiakos'ta kulüp sahibi Vangelis Marinakis'in dikkat çeken bir karara imza attığı öğrenildi. Beşiktaş'ı da çalıştıran teknik direktör Carlos Carvalhal'in görevden alındığı aktarıldı.
7.02.2024 Dünyadan Futbol
Portekiz'de Porto zirve yarışından uzak kaldı!
Portekiz'de Porto zirve yarışından uzak kaldı! Portekiz Premier Ligi'nin 20'nci haftasında Porto ile Rio Ave arasındaki mücadele golsüz eşitlikle sona erdi.
3.02.2024 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Rio ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.