Riot Games

Riot Games

Son dakika riot games haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan riot games gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan riot games haber sayfamızda...

Riot Games

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 100 riot games haberi bulunmuştur.
VALORANT İsim Değiştirme 2024: VALORANT RİOT ID ve Kullanıcı Adı Değiştirme
VALORANT İsim Değiştirme 2024: VALORANT RİOT ID ve Kullanıcı Adı Değiştirme Son yıllara damgasını vuran oyunlardan bir tanesi hiç şüphesiz VALORANT. Riot Games tarafından geliştirilen VALORANT piyasaya sürüldüğü günden bu yana Türkiye ve dünya üzerinde en çok oynanan oyunların başında yer alıyor. Oyunda isim de büyük önem taşıyor. Oyuna ilk kaydolurken alınan nick ileriki zamanlarda beğenilmediği taktirde değiştirilebiliyor. Ancak oyun içerisinde isim değiştirmeye yarayan herhangi bir ayar yok. RİOT ID değiştirme nasıl yapılır? diyorsanız “VALORANT İsim Değiştirme 2024” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Valorant Sistem Gereksinimleri 2024: Valorant Kaç GB, Minimum ve Maksimum Sistem Gereksinimleri
Valorant Sistem Gereksinimleri 2024: Valorant Kaç GB, Minimum ve Maksimum Sistem Gereksinimleri Son yıllara damgasını vuran Valorant Türk oyun severler tarafından tercih ediliyor. Bunun en önemli sebepleri arasında ise bu tarz oyunlara göre sistem gereksinimlerinin düşük olması. Minimum ve maksimum sistem gereksinimleri karşılandığı sürece oyun rahatlıkla oynanabiliyor. 9 GB yer kaplayan oyun için geniş depolama alanına ihtiyaç duyuluyor. 2023 yılının popüler oyunları arasında yer alan Valorant profesyonel oyuncular tarafından aktif bir şekilde oynanıyor. Valorant kaç GB, minimum ve maksimum sistem gereksinimleri nelerdir? diyorsanız “Valorant sistem gereksinimleri 2024" içeriğimizden detaylara ulaşabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Oyun dünyasının nabzını IGN Türkiye tutuyor
Oyun dünyasının nabzını IGN Türkiye tutuyor Dünya çapında 110 ülkede, 20 dilde oyun, film, dizi, video ve animasyon alanında içerikleri okuyucularıyla buluşturan IGN; Türkiye’deki oyuncuların favorisi VALORANT Challengers Playofflarında gamerlarla bir araya geliyor.
5.06.2023 Teknoloji
Türk genci 2 günde çözdü! Snapchat’in açığını buldu, para ödülünü kaptı
Türk genci 2 günde çözdü! Snapchat’in açığını buldu, para ödülünü kaptı Siber güvenlik; yazılım programları, veri ve bilgisayar donanım ağları gibi internet bağlantılı sistemleri siber tehditlerden koruyan bir güvenlik yöntemi. Ancak yerli, yabancı fark etmeksizin pek çok büyük firmada dahi güvenlik açıklarıyla karşılaşılabiliyor. Aylık 750 milyonun üzerinde aktif kullanıcıya sahip olan Snapchat’in bugüne kadar kimsenin fark etmediği güvenlik açığını bulan 24 yaşındaki Hüseyin Tıntaş da para ödülünün sahibi oldu.
5.05.2023 Gündem
FUT Esports'tan yeni ortaklık
FUT Esports'tan yeni ortaklık Oyun ve espordaki gelişimin en büyük destekçilerinden biri olan Vodafone, gençlik markası Vodafone FreeZone altında, Türkiye’nin önde gelen espor kulüplerinden FUT Esports ile yeni bir işbirliğine imza attı.
23.11.2022 E-Spor
Kilometre taşları İle HyperX'in Türkiye'deki 20 yılı
Kilometre taşları İle HyperX'in Türkiye'deki 20 yılı Kurulduğu günden bu yana her tür oyuncu için oyun çözümleri geliştirmeyi amaçlayan HyperX, 20 yılda dünya çapında olduğu gibi Türkiye'de de üstün konfor, estetik, performans ve güvenilirlik sağlayan ürünlerle oyuncuların yanında oldu.
25.10.2022 Advertorial
Valorant Champions Tour 2022’nin grup müsabakaları tamamlandı
Valorant Champions Tour 2022’nin grup müsabakaları tamamlandı 16-17-18 Eylül’de Volkswagen Arena’da gerçekleştirilecek final heyecanı ise tüm hızıyla sürüyor.
14.09.2022 Advertorial
Mark Zuckerberg'e benzetilen İsa figürü interneti karıştırdı
Mark Zuckerberg'e benzetilen İsa figürü interneti karıştırdı ABD'li bir oyun tasarımcısının, ziyarete gittiği müzede gördüğü İsa figürünün Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'e benzediğini söylediği paylaşımı, sosyal medyada viral oldu.
24.08.2022 Dünya
Gözyaşlarıyla uğurladılar! Sungun Babacan'a son veda
Gözyaşlarıyla uğurladılar! Sungun Babacan'a son veda Birçok sinema filmi ve dizide Tom Cruise, Mel Gibcon, Kevin Costner, Brad Pitt ve John Travolta gibi dünyaca ünlü oyuncuları seslendiren Sungun Babacan (63) bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ünlü seslendirme sanatçısı, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Cenaze törenine, Derya Baykal ve Yekta Kopan’ın da aralarında olduğu sanatçı dostları katıldı.
8.08.2022 Cadde
SUNGUN BABACAN kimdir, kaç yaşındaydı? Sungun Babacan neden öldü? İşte seslendirmeleri
SUNGUN BABACAN kimdir, kaç yaşındaydı? Sungun Babacan neden öldü? İşte seslendirmeleri Usta seslendirme sanatçısı Sungun Babacan hayatını kaybetti. Sungun Babacan birçok aktöre sesiyle hayat vermiştir. Ayrıca programlarda ve reklam filmlerinde de çok sayıda seslendirme yapmıştır. Peki, Sungun Babacan kaç yaşındaydı? İşte Babacan'ın hayatı.
7.08.2022 Bilgi Rehberi
Eşitlik yatırımlarıyla 299 milyon yeni iş
Eşitlik yatırımlarıyla 299 milyon yeni iş Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) tarafından yayınlanan rapora göre, cinsiyetlere yönelik eşit izin imkânları, herkes için genel çocuk bakımı ve uzun süreli bakım hizmetlerine yapılacak yatırımlar sayesinde 2035 yılına kadar 299 milyon yeni iş yaratılabilecek.
25.04.2022 Ekonomi
Çıkışı yeni bir dönemin başlangıcı!
Çıkışı yeni bir dönemin başlangıcı! Uzun yıllardır üzerinde çalışılan dizi projesi Arcane, 7 Kasım’da ilk 3 bölümüyle yayınlandı. League of Legends'ın yaratıcılarının imzasını taşıyan yeni animasyon dizisi Arcane, iki efsanevi League of Legends şampiyonunun doğuş öyküsünü ve onları birbirinden ayıracak gücün hikâyesini anlatıyor. Tüm dünyadaki oyun severler tarafında büyük heyecanla beklenen dizi, Türkiye’de de büyük ilgi gördü.
16.11.2021 Vitrin
E-spora beş yılda 31 milyonluk yatırım
E-spora beş yılda 31 milyonluk yatırım Vodafone, gençlik markası FreeZone altında oyun devi Riot Games ile iş birliğine gittiğini duyurdu.
26.06.2021 Ekonomi
EÜ E-spor takımı Türkiye birincisi oldu
EÜ E-spor takımı Türkiye birincisi oldu Ege Üniversitesi E-spor takımı “DANK”, her yıl Riot Games tarafından düzenlenen Kampüs Elçileri Programı (KEP) 2021 Kampüs Kapışmaları League of Legends Aram Turnuvası finalinde Bahçeşehir Üniversitesi’ni 2-0 yenerek Türkiye birincisi oldu.
20.04.2021 Ege
Valorant Nasıl Oynanır? Valorant Nasıl İndirilir, Sistem Gereksinimleri Nelerdir?
Valorant Nasıl Oynanır? Valorant Nasıl İndirilir, Sistem Gereksinimleri Nelerdir? Son yılların en popüler oyunlarından olan valorant oyununun nasıl oynandığı ve hangi sistem gereksinimlere ihtiyaç duyduğu takip edilmektedir. Valorant oyunu gamer oyuncular tarafından sürekli olarak oynanan oyunlar arasına girmiştir. Çok güzel grafiklere sahip olan valorant oyunu oynaması en zevkli oyunlar arasına girmiştir. Valorant oyununu oynamak isteyenler bu oyun ile ilgili araştırma yapmaktadırlar. Peki valorant nasıl oynanır? Valorant nasıl indirilir? Valorant oyunu için sistem gereksinimleri nelerdir? İşte valorant oyunu ile ilgili tüm detaylar.
11.04.2021 Teknoloji
'League of Legends' ve hayran kültürü
'League of Legends' ve hayran kültürü 'League of Legends' oyunu küresel çapta büyük bir hayran kitlesine sahip. Gelin Amerikalı profesör Henry Jenkins'in hayran kültürü üzerine yaptığı tespitleri bu oyun çerçevesinde inceleyelim...
21.03.2021 Teknoloji
E-spor mobil oldu, oyuncu sayısı patladı
E-spor mobil oldu, oyuncu sayısı patladı TESFED Başkanı Özdemir, pandeminin e-sporun gelişimini hızlandırdığını belirterek, “60 binden fazla amatör, 2 bin lisanslı oyuncu sayısına ulaştık. Geçen yıl lisanslı bin oyuncu vardı” dedi
30.09.2020 Ekonomi
Riot Games Covid-19 bağış kampanyası başlatıyor
Riot Games Covid-19 bağış kampanyası başlatıyor Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi süresince geleneksel sporların yerini dijital oyunlar ve espor aldı. Gözlerin dijital oyunlar ve espor sahnesine çevrildiği bu günlerde, ekosistemin global bayrak taşıyıcısı Riot Games, oyuncularını da harekete geçirecek dev bir Covid-19 bağış kampanyası başlatıyor. Önceki sosyal yardım kampanyalarında şirket toplam 6 milyonAmerikan Doları toplamayı başarmıştı.
25.06.2020 Oyun
Tüm dünyanın beklediği Valorant hakkında bilinmesi gereken her şey burada! Detaylı Valorant rehberi...
Tüm dünyanın beklediği Valorant hakkında bilinmesi gereken her şey burada! Detaylı Valorant rehberi... Tüm dünyanın merakla beklediği aksiyon FPS mekaniklerine sahip olan ve League of Legends yapımcısı Riot Games'in yeni oyunu Valorant çıktı. Valorant ile ilgili bilinmesi gereken her şey burada! Detaylı Valorant rehberi! Valorant sistem gereksinimleri neler? Valorant karakterleri, haritalar, silahlar ve bilinmesi gereken her şey burada...
2.06.2020 Oyun
Valorant tam sürümüyle ücretsiz olarak tüm dünyada çıktı!
Valorant tam sürümüyle ücretsiz olarak tüm dünyada çıktı! Riot Games, rekorlar kıran kapalı beta sürecinin ardından rekabetçi, karakter tabanlı, taktiksel nişancı PC oyunu VALORANT’ı dünyadaki tüm oyuncularla ücretsiz olarak buluşturuyor. Valorant nasıl indirilir? Valorant nasıl oynanır? Valorant nereden indirilir?
2.06.2020 Oyun
Binlerce oyunseverin beklediği haber! Valorant ücretsiz olarak yayınlandı
Binlerce oyunseverin beklediği haber! Valorant ücretsiz olarak yayınlandı Binlerce oyunseverin uzun bir süredir beklediği ve 2 Haziran olarak belirlenen çıkış tarihinde oyun yayınlandı.Sosyal medya hesapları üzerinden oyunun hangi ülkede saat kaçta yayınlanacağını duyuran Riot Games, belirlenen saatler içerisinde oyunu yayımladı. Riot Games tarafından daha önce beta sürümü ile 2020 başından itibaren denemede olan Valorant ücretsiz olarak Play Store ve App Store, Windows üzerinden yayınlandı. İşte Valorant ajanları...
2.06.2020 Gündem
Valorant 2 Haziran'da tam sürümüyle çıkıyor
Valorant 2 Haziran'da tam sürümüyle çıkıyor Riot Games’in birinci şahıs taktiksel nişancılık oyunu VALORANT'ın resmi çıkışına yönelik hazırlıklar tamamlandı. Oyunun rekor kıran kapalı betası 28 Mayıs'ta sona eriyor ve VALORANT 2 Haziran’da resmi olarak oyun tutkunlarıyla buluşuyor.
22.05.2020 Oyun
Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi'nde kış şampiyonu 1907 Fenerbahçe
Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi'nde kış şampiyonu 1907 Fenerbahçe Korona virüs salgını nedeniyle online oynanan Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 2020 Kış Mevsimi Finali'nde kupaya uzanan takım 1907 Fenerbahçe Espor oldu.
1.07.2020 E-Spor
Riot Games ve Nimo TV’den yayın ortaklığı anlaşması yaptı!
Riot Games ve Nimo TV’den yayın ortaklığı anlaşması yaptı! Riot Games, büyük ilgiyle takip edilen espor ligi yayın hakları için dünyanın en popüler oyun yayıncılığı platformlarından Nimo TV ile yayın ortaklığı anlaşmasına imza attı.
7.05.2020 Oyun Dunyasi
Riot Games’in yeni Ülke Müdürü Erdinç İyikul oldu
Riot Games’in yeni Ülke Müdürü Erdinç İyikul oldu Dünyanın en büyük oyun şirketleri arasında yer alan Riot Games Türkiye Ofisi’nin Ülke Müdürlüğü görevine Erdinç İyikul getirildi.
9.04.2020 Oyun

Benzer Haber Etiketleri

Riot Games ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.