Roadster

Roadster

Son dakika Roadster haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Roadster gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Roadster haber sayfamızda...

Roadster

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 240 roadster haberi bulunmuştur.
Tesla 100 km’ye 1 saniyede çıkacak
Tesla 100 km’ye 1 saniyede çıkacak Elon Musk, Tesla’nın yıllardır üzerinde çalıştığı Roadster performans otomobilin bu yıl tanıtılacağını, seneye de ilk teslimatların yapılacağını söyledi.
1.03.2024 Otomobil
Tozlanmış otomobiller gün yüzüne çıktı
Tozlanmış otomobiller gün yüzüne çıktı Hollanda’da otomotiv tarihindeki en büyük koleksiyonlardan biri ortaya çıktı.
5.05.2023 Kültür Sanat
En ‘havalı’ Moto Guzzi Türkiye’de
En ‘havalı’ Moto Guzzi Türkiye’de Dünyanın önemli motosiklet üreticilerinden İtalyan Moto Guzzi’nin yeni model serisi V100 Mandello, 409 bin 900 TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarla Türkiye’de satışa çıktı.
6.02.2023 Otomobil
Gökhan Töre'nin üç tekerli Bebek turu!
Gökhan Töre'nin üç tekerli Bebek turu! Ünlü futbolcu Gökhan Töre, geçtiğimiz gün yakın arkadaşlarıyla Bebek'te görüntülendi. Güneşli havanın tadını çıkaran Gökhan Töre, arkadaşının kullandığı üç tekerli otomobile bindi.
24.05.2022 Cadde
Tesla'yla uçup çöp kutusuna çarptı! Avustralya'da 'otomatik pilot' dehşeti
Tesla'yla uçup çöp kutusuna çarptı! Avustralya'da 'otomatik pilot' dehşeti Avustralya'da bir kadın Tesla aracıyla bir yayaya çarparak 20 metre uçmasına sebep oldu. ABD'de ise Tesla aracıyla yüksek hız gösterisi yapmak isteyen kişinin videosu viral oldu, sürücünün başına ödül kondu. Tesla'nın YouTube videosu nedeniyle kovduğu çalışan da gündeme oturdu.
23.03.2022 Dünya
Elektrikli araçların kornası Türkiye’den
Elektrikli araçların kornası Türkiye’den Bursa’dan otomotiv devlerine 40 yıldır korna ihraç eden firmanın ürünleri, dünyanın en önemli elektrikli araç üreticileri tarafından da tercih ediliyor. 40 yıl önce yüzde 100 yerli sermayeyle kurulan Seger Korna, bugüne kadar ürettiği yaklaşık 110 milyon kornanın yüzde 80’ini ihraç ederek ülke ekonomisine katkı sağladı.
21.09.2021 Ekonomi
Elektrikli araçların kornasında "Made in Türkiye" imzası
Elektrikli araçların kornasında "Made in Türkiye" imzası Bursa'dan otomotiv devlerine 40 yıldır korna ihraç eden firmanın ürünleri, dünyanın en önemli elektrikli araç üreticileri tarafından da tercih ediliyor.
20.09.2021 Haberler
Elektrikli araçların kornasında 'Made in Türkiye' imzası
Elektrikli araçların kornasında 'Made in Türkiye' imzası Bursa'da 40 yıldır araç kornası üreten, ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın 2018'de uzaya yolladığı Roadster model araçta da ürünü bulunan firma, son dönemde elektrikli araç üreticilerinin tedarikçisi oldu.
20.09.2021 Ekonomi
Karoser Nedir, TDK Sözlük Anlamı Ne Demek? Karoser Çeşitleri Nelerdir?
Karoser Nedir, TDK Sözlük Anlamı Ne Demek? Karoser Çeşitleri Nelerdir? Araçlar ile ilgili bir anlamı olması üzerinden karoser kelimesi, Türkçede birçok değişik yerde karşılaşılan bir sözcüktür. Peki, karoser nedir, TDK sözlük anlamı ne demek? Karoser çeşitleri nelerdir tüm detayları ile derledik.
2.08.2021 Sözlük
PUBG Mobile'a Tesla otomobillerinin geldiği yeni güncelleme
PUBG Mobile'a Tesla otomobillerinin geldiği yeni güncelleme Dünyanın uzun bir süredir en popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG Mobile, yeni güncellemesini aldı. Bu güncellemede en dikkat çeken şeyse Tesla otomobillerinin oyuna dahil olması.
10.07.2021 Teknoloji
Bezos kahvaltıda ahtapot yiyor
Bezos kahvaltıda ahtapot yiyor Tarihin en zengin insanı Jeff Bezos kahvaltıda ahtapot ızgara yerken, Elon Musk savaş uçağı aldı. Mark Zuckerberg ise elektrikli sörf kullanıyor
8.07.2021 Dünya
Uzay yarışı
Uzay yarışı Jeff Bezos’un şirketi Blue Origin 20 Temmuz’da Dünya atmosferine ilk mürettebatlı yolculuğuna hazırlanırken, uzay turizmindeki rakipleri Richard Branson atağa kalktı. Branson da 11 Temmuz’da uzaya uçacağını duyurdu
3.07.2021 Dünya
MG’den 800 KM menzilli elektrikli roadster konsepti!
MG’den 800 KM menzilli elektrikli roadster konsepti! İngiliz otomobil markası MG, geçtiğimiz günlerde kapılarını açan 2021 Şanghay Otomobil Fuarı’nda Cyberster adını verdiği yeni konsept otomobilini tanıttı. İki kapılı, iki koltuklu, %100 elektrikli bir spor otomobil olarak dikkat çeken MG Cyberster, markanın sportif tarihini süsleyen “roadster” otomobil anlayışını günümüzün modern tasarım çizgileri ve en ileri teknolojiyle mükemmel bir şekilde harmanlıyor.
23.04.2021 Otomobil
Tasla Roadster uçacak mı?
Tasla Roadster uçacak mı? ABD'de SpaceX ve Tesla Motors’un CEO’su Elon Musk, Tesla Roadster model aracının güncelleştirilmiş yeni nesil halini 'uçurmak' istediğini belirtti. Bir radyo programına konuk olan Musk, ''Bu şeyi insanları öldürmeden nasıl havada tutacağımı çözmeye çalışıyorum. Belki uçurabiliriz diye düşündüm ama çok yükseğe değil. Yani belki yerin bir metre kadar yukarıda uçabilir ya da onun gibi bir şey'' ifadelerini kullandı.
13.02.2021 Otomobil
Elon Musk kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Elon Musk'ın hayatı ve şirketleri
Elon Musk kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Elon Musk'ın hayatı ve şirketleri Elon Musk, Twitter hesabından önemli açıklamalarda bulundu. İnsan ve bilgisayar arasında doğrudan bağlantı kuracak Neuralink çipi hakkında paylaşım yapan Elon Musk milyonlarca kişi tarafından araştırılmaya başladı. Peki Elon Musk kimdir, kaç yaşında, nereli? Elon Musk'ın hayat hiyakesi ve şirketleri neler? İşte Elon Musk biyografisi haberimizde...
4.02.2021 Gündem
Elon Musk kimdir, kaç yaşında? Elon Musk nereli? İşte biyografisi...
Elon Musk kimdir, kaç yaşında? Elon Musk nereli? İşte biyografisi... Gündemden düşmeyen isimler arasında yer alan Elon Musk hakkında biyografi arayış devam ediyor. Kimi vatandaş, Elon Musk kimdir, kaç yaşında sorularına cevap ararken, kimi vatandaş ise Elon Musk nereli, şirketleri neler sorularına yanıt arıyor. İşte haberimizin içeriğinde Elon Musk'ın hayatına dair bilinenler bulunuyor...
29.01.2021 Gündem
Son dakika haberi: Otomobil fiyatları ilk kez aralıkta düştü
Son dakika haberi: Otomobil fiyatları ilk kez aralıkta düştü Gelen son dakika haberine göre; 2020 yılı boyunca her ay önceki aya göre artış gösteren satılık otomobil ilan fiyatları, geçen ay ilk defa yaklaşık yüzde 1 geriledi.
5.01.2021 Ekonomi
Tesla yeni elektrikli süper arabasını özel renklerle piyasaya sürecek
Tesla yeni elektrikli süper arabasını özel renklerle piyasaya sürecek Elon Musk, Tesla'nın yeni Roadster elektrikli süper arabasını özel renklerle piyasaya süreceğini doğruladı.
26.11.2020 Teknoloji
Tesla’dan üretim kararı!
Tesla’dan üretim kararı! Amerikalı elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın CEO'su Musk, "Battery Day" etkinliğinde üretim hacminde 2022 yılına kadar ciddi miktarda bir artış olmayacağını belirtti. Ayrıca Musk bu durumun şirket hisselerini de düşürdüğünü söyledi.
23.09.2020 Otomobil
Aspark Owl sadece 50 adet üretilecek
Aspark Owl sadece 50 adet üretilecek Yıllarca adından söz ettiren ve geçtiğimiz yıl tanıtımı yapılan elektrikli hiper otomobil Aspark Owl, ilk sahibine teslimata hazır.
17.09.2020 Otomobil
Lamborghini görücüye çıkardı!
Lamborghini görücüye çıkardı! Lamborghini tarihinin en güçlü üstü açık modeli olan Lamborghini Sion Roadster modelinin örtülerini kaldırdı.
10.07.2020 Otomobil
O modeli artık üretmeyecek!
O modeli artık üretmeyecek! BMW'nin plug-in hibrit spor otomobil modeli i8'in üretimi sona erdi. Almanya'daki fabrikada son i8 modeli de banttan indi.
16.06.2020 Otomobil
Tesla Roadster için yeni özellik!
Tesla Roadster için yeni özellik! Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, Tesla Roadster SpaceX paketi hakkında yeni açıklamalarda bulundu.
27.05.2020 Otomobil
Aston Martin Vantage üstünü açtı
Aston Martin Vantage üstünü açtı Yeni Vantage Roadster, Aston Martin'in en sürücü odaklı model sınıfına Coupe'nin yanında katıldı.
17.02.2020 Otomobil
Hava yastığı krizi! 107 bin otomobili geri çağırma kararı alındı
Hava yastığı krizi! 107 bin otomobili geri çağırma kararı alındı Alman otomotiv devi Volkswagen, Japon üretici Takata'nın hava yastıklarındaki üretim hatası nedeniyle, söz konusu parçanın bulunduğu 107 bin Audi marka otomobili geri çağırma kararı aldı.
6.02.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Roadster ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.