Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Roma'da nikah Boğaz'da düğün

Temmuz ayında Roma'dan evlenen Nihat Kahveci ile eşi Fulya Kahveci, Boğaz'da düzenledikleri düğün yemeklerinde eğlenceli anlar yaşandı.

|

Nihat Kahveci-Fulya Kahveci çifti, gece boyunca dans edip eğlendi. İtalya'nın başkenti Roma'da rüya gibi bir düğünle dünya evine giren Nihat Kahveci ve 2010 Türkiye güzeli olan program sunucusu Fulya Sever, önceki akşam Baltalimanı Portexe'de düğün yemeklerini gerçekleştirdi. İş, cemiyet, sanat ve spor camiasından birbirinden seçkin konukların katıldığı davette, danslarıyla konuklar tarafından büyük alkış alan çift, unutulmaz bir gece yaşadı. Bir an bile olsun yerlerinde oturmayan Kahveci çifti, gece boyunca dans edip eğlendi. 200 kişilik davetlinin katıldığı ve aralarında Emre Belözoğlu, Hamit Altıntop, Hakan Ünsal, Okan Burak, Tümer Metin, Gamze Topuz, Ece Gürsel ve Uğurkan Erez gibi çok sayıda ünlü ismin katıldığı düğün yemeğinde adeta şıklık yarışı yaşandı.EMRAH AKÇAAY

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.