Röportaj

Röportaj

Son dakika röportaj haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan röportaj gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan röportaj haber sayfamızda...

Röportaj

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.837 röportaj haberi bulunmuştur.
Roger Schmidt'ten Orkun Kökçü cevabı! 'Olumsuzluk yaratmak istemedi'
Roger Schmidt'ten Orkun Kökçü cevabı! 'Olumsuzluk yaratmak istemedi' Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt, Orkun Kökçü'nün açıklamaları sonrası yaşanan olaylar ve şu andaki kararına dair açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Dünyadan Futbol
Berrak Tüzünataç: Her söylediğim yanlış anlaşılıyor!
Berrak Tüzünataç: Her söylediğim yanlış anlaşılıyor! Berrak Tüzünataç, önceki gün Arnavutköy'de objektiflere takıldı. Tempolu adımlarla yürüyen güzel oyuncu, spor giyim tarzıyla dikkat çekti.
28.03.2024 Cadde
Cumhur İttifakı Eskişehir adayı Nebi Hatipoğlu: Anketlerde önde gözüküyoruz
Cumhur İttifakı Eskişehir adayı Nebi Hatipoğlu: Anketlerde önde gözüküyoruz Cumhur İttifakı Eskişehir Belediye Başkanı Adayı Nebi Hatipoğlu CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge programında projelerini açıkladı. 'Bizim mottomuz başkan sahada.' diyen Nebi Hatipoğlu, "Anketlerde önde gözüküyoruz. Biz iyi bir konumdayız. İnşallah 1 Nisan sabahı kazanacağız." ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
Gisele Bündchen'den Tom Brady'yi aldattığı iddiasına cevap!
Gisele Bündchen'den Tom Brady'yi aldattığı iddiasına cevap! Brezilyalı süper model Gisele Bündchen, emekli NFL yıldızı Tom Brady ile 13 yıllık evliliğinin bitmesi sonrası gündeme gelen 'ihanet' iddiası hakkında konuştu. Yıllara maydan okuyan 43 yaşındaki güzel, jiu-jitsu eğitmeni Joaquim Valente ile ilişkisini de anlattı.
28.03.2024 Cadde
Moskova'daki konser salonu saldırısında son dakika... Rusya'nın kahraman ilan ettiği İslam Halilov: En son ben koştum!
Moskova'daki konser salonu saldırısında son dakika... Rusya'nın kahraman ilan ettiği İslam Halilov: En son ben koştum! Rusya'nın başkentinden aynı gün arka arkaya gelen çıkışları Bloomber'in gündemi değiştiren haberi izledi, CNN Türk ekibi ise, saldırı sırasında yüzden fazla kişiyi kurtaran İslam Haliov'la röportaj yaptı.
27.03.2024 Dünya
Rusya'nın kahraman ilan ettiği İslam Halilov: En son ben koştum!
Rusya'nın kahraman ilan ettiği İslam Halilov: En son ben koştum! Rusya'nın başkentinden aynı gün arka arkaya gelen çıkışları Bloomber'in gündemi değiştiren haberi izledi, CNN Türk ekibi ise, saldırı sırasında yüzden fazla kişiyi kurtaran İslam Haliov'la röportaj yaptı.
27.03.2024 Haberler
Wanda Nara'dan sağlık durumu hakkında açıklama!
Wanda Nara'dan sağlık durumu hakkında açıklama! Galatasaraylı golcü Icardi'nin eşi Wanda Nara verdiği röportajda hem sağlık durumu hem de evliliği hakkında açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Galatasaray
Okan Buruk'un yardımcısından Arda Güler yorumu! 'Gereken her şeye sahip'
Okan Buruk'un yardımcısından Arda Güler yorumu! 'Gereken her şeye sahip' Galatasaray'ın yardımcı antrenörlerinden Ismael Garcia, Arda Güler'in Real Madrid'deki durumuna dair konuştu. İspanyol basınına röportaj veren Ismael Garcia'nın kullandığı ifadeler dikkat çekti.
23.03.2024 Galatasaray
Benfica'da kadro dışı bırakılmıştı! Orkun Kökçü'ye Türkiye'den talip çıktı
Benfica'da kadro dışı bırakılmıştı! Orkun Kökçü'ye Türkiye'den talip çıktı Hollanda basınına vediği demeç sonrası Benfica'da kadro dışı bırakılan Orkun Kökçü ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcu için Süper Lig devinin harekete geçtiği aktarıldı.
22.03.2024 Beşiktaş
Antalyasporlu Adam Buksa'dan Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı! 'Gitme ihtimalim var'
Antalyasporlu Adam Buksa'dan Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı! 'Gitme ihtimalim var' Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un Polonyalı santrforu Adam Buksa suskunluğunu bozdu. Tecrübeli forvet, Fenerbahçe ve Galatasaray'la ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
22.03.2024 Antalyaspor
Simon Kjaer'den Suudi Arabistan itirafı! 'Reddettim'
Simon Kjaer'den Suudi Arabistan itirafı! 'Reddettim' Milan'ın tecrübeli futbolcusu Simon Kjaer, Suudi Arabistan'dan teklifler aldığını ancak bunları kabul etmediğini açıkladı.
22.03.2024 Dünyadan Futbol
Karakoldaki 'müstehcen ilişki' skandalında son perde! 'Yasak aşkları' işinden etti, aylar sonra zengin oldu
Karakoldaki 'müstehcen ilişki' skandalında son perde! 'Yasak aşkları' işinden etti, aylar sonra zengin oldu ABD'de geçtiğimiz yıl ortaya çıkan skandal ortalığı kasıp kavurdu. Karakola yeni katılan genç polis memuru, meslektaşlarıyla müstehcen ilişkiler kurdu. Yaşananlar su yüzüne çıktıktan sonra, cinsel anlamda sömürüldüğünü savundu. Hatta intiharın eşiğinden döndüğü mahkeme kayıtlarına dahi geçti. Adalet isteyen genç kadının davası geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.
22.03.2024 Dünya
İhaneti atlatamadı! 'Tekrar aşık olabilir miyim bilmiyorum'
İhaneti atlatamadı! 'Tekrar aşık olabilir miyim bilmiyorum' Gerard Pique ile Shakira'nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi, eski futbolcunun ihaneti sebebiyle 2022'de bitmişti. Şarkıcı, ayrılığın ardından çocuklarıyla birlikte ABD'ye taşınmıştı. Ünlü isim, son olarak verdiği bir röportajda ihanetin ardından yaşadığı hayal kırıklığından bahsederek, tek aşık olup olamayacağını bilmediğini itiraf etti.
23.03.2024 Cadde
LALIGA'dan yayın hakları satışında bir ilk!
LALIGA'dan yayın hakları satışında bir ilk! LALIGA, yenilenen yüzü ve fark yaratan yatırımlarıyla dünya futbolundaki yerini her geçen gün sağlamlaştırmaya devam ediyor. Yayıncılık anlamında benzersiz bir ekosistem oluşturan, inovasyon ve taraftar deneyimlerini iyileştirmek amacıyla teknolojik gelişime sonsuz değer veren kurum, hız kesmeden büyümeye devam ediyor.
21.03.2024 İspanya La Liga
Hamdi Alkan kızının hastalığı hakkında ilk kez konuştu: Toparlayacak
Hamdi Alkan kızının hastalığı hakkında ilk kez konuştu: Toparlayacak Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör'ün kızı Zeynep Alkan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla sevenlerini endişelendirmişti. Geçtiğimiz gün bir AVM'de objektiflere yakalanan yönetmen, kızının hastalığıyla ilgili ilk kez konuştu.
22.03.2024 Cadde
Hami Mandıralı'dan milli futbolcuya sert tepki! 'Haddini bileceksin! Sen kimsin?'
Hami Mandıralı'dan milli futbolcuya sert tepki! 'Haddini bileceksin! Sen kimsin?' Schalke 04'te de forma giyen Trabzonspor'un efsane golcüsü Hami Mandıralı, Skorer'e futbol gündemiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Futbol
ÖZEL | Hami Mandıralı'dan Milli futbolcuya sert tepki! 'Haddini bileceksin'
ÖZEL | Hami Mandıralı'dan Milli futbolcuya sert tepki! 'Haddini bileceksin' Trabzonspor'un unutulmaz futbolcularından Hami Mandıralı, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yarışından bahseden Mandıralı, Milli futbolcuya sert tepki gösterdi. İşte detaylar...
21.03.2024 Trabzonspor
Trump'ın damadı Kushner, Gazze halkını Necef çölüne gönderme tavsiyesinde bulundu
Trump'ın damadı Kushner, Gazze halkını Necef çölüne gönderme tavsiyesinde bulundu Trump'ın eski Beyaz Saray danışmanı Jared Kushner, İsrail'in bölgeyi 'temizlerken' sivilleri çıkarması gerektiğini söyledi. Kushner ayrıca, Gazzelilerin Necef çölüne gönderilmesini savundu.
21.03.2024 Dünya
Ezgi Mola: 40 yılda bir çocuğum olmuş!
Ezgi Mola: 40 yılda bir çocuğum olmuş! İşletmeci Mustafa Aksakallı ile Mayıs 2023'te nikâh masasına oturan Ezgi Mola, kasım ayında oğlu Can'ın doğumu ile ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Kuruçeşme'de eşinin mekanında objektiflere yansıyan 40 yaşındaki oyuncu, bakıcı konusundaki düşüncesini paylaşırken, kalabalık aile sevdiğini söyledi.
20.03.2024 Cadde
'Babamı tabutunda görünce kontrolsüzce gülmeye başladım!'
'Babamı tabutunda görünce kontrolsüzce gülmeye başladım!' 'Gözü Tamamen Kapalı', 'Kırmızı Değirmen' ve 'Diğerleri' gibi yapımlarla tüm dünyada tanınan bir oyuncu haline gelen Nicole Kidman, 10 sene önce babası Antony Kidman'ı beklenmedik bir şekilde kaybetmişti. Babasının cenazesini görmeye gittiğinde yaşadıklarını anlatan ünlü isim, o anda 'kontrolsüz' bir şekilde gülmeye başladığını itiraf etti.
20.03.2024 Cadde
Nil Karaibrahimgil ve Serdar Erener doğaya kaçtı! 'Tavus kuşu bizi taciz etti'
Nil Karaibrahimgil ve Serdar Erener doğaya kaçtı! 'Tavus kuşu bizi taciz etti' Nil Karaibrahimgil ve Serdar Erener çifti, Akaretler'deki evlerini bırakıp doğaya kaçmıştı. Çift, orman içindeki evlerinin bahçesinde röportaj verdi. Sakalları ve bastonuyla dikkat çeken Erener, arkadaşlarının hediye ettiği tavus kuşunun saldırısına uğradıklarını da anlattı.
21.03.2024 Cadde
Begüm Kaçmaz: Zehra Güneş'i dinleyince tüylerim diken diken oldu | Eda Erdem'i çok izliyorum
Begüm Kaçmaz: Zehra Güneş'i dinleyince tüylerim diken diken oldu | Eda Erdem'i çok izliyorum VakıfBank'ın parlayan yıldızı Begüm Kaçmaz, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Zehra Güneş'in kendisine verdiği destekten bahseden Kaçmaz, Eda Erdem ve Dilay Özdemir sorularını cevaplandırdı.
20.03.2024 Voleybol
Begüm Kaçmaz: Zehra Güneş'i dinleyince tüylerim diken diken oldu | Eda Erdem'i çok izliyorum
Begüm Kaçmaz: Zehra Güneş'i dinleyince tüylerim diken diken oldu | Eda Erdem'i çok izliyorum VakıfBank'ın parlayan yıldızı Begüm Kaçmaz, kariyerinin ilk röportajını Skorer'den Serkan Özen ile yaptı. Voleybola başlangıcı, kariyer yükselişi, Zehra Güneş, VakıfBank, Eda Erdem ve Dilay Özdemir hakkında açıklamalarda bulundu.
20.03.2024 Diğer Sporlar
Burcu Esmersoy'un lüks saatlerinin fiyatı dikkat çekti!
Burcu Esmersoy'un lüks saatlerinin fiyatı dikkat çekti! İş insanı Nazım Akmandil ile İtalya'da evlenen Burcu Esmersoy'un pahalı saatlere olan tutkusu biliniyor. Esmersoy'un saat koleksiyonunda olan saatlerin fiyatları duyanları şaşkına çevirdi.
20.03.2024 Cadde
Roger Schmidt'ten Orkun Kökçü açıklaması: Onunla konuşacağım
Roger Schmidt'ten Orkun Kökçü açıklaması: Onunla konuşacağım Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt, verdiği röportajla gündem olan ve Casa Pia maçının kadrosunda yer almayan Orkun Kökçü ile konuşacağını söyledi.
18.03.2024 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Röportaj ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.