Rtük

Rtük

Son dakika rtük haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rtük gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rtük haber sayfamızda...

Rtük

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.568 rtük haberi bulunmuştur.
TRT Arabi kameramanı ağır yaralı
TRT Arabi kameramanı ağır yaralı İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ndeki Nuseyrat Mülteci Kampı’na gerçekleştirdiği saldırı sonucu TRT Arabi kameramanı Sami Şahada ağır yaralandı, bir ayağı ampute edildi.
13.04.2024 Dünya
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi'
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi' Türkiye’nin ciddi anlamda bir içerik fabrikasına dönüştüğünü söyleyen Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Türk dizileri de en az savunma sanayi ürünleri kadar stratejik bir yapıya sahip oldu. Devletimizin Türk dizileriyle ilgili bir strateji oluşturması gerekiyor,” diyor.
7.04.2024 Pazar
RTÜK'ten seçim yasaklarıyla ilgili açıklama
RTÜK'ten seçim yasaklarıyla ilgili açıklama Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin sonuçların, Yüksek Seçim Kurulunca (YSK) aksi yönde karar alınmadığı takdirde saat 21.00'e kadar yayınlanamayacağı uyarısında bulundu.
31.03.2024 Gündem
RTÜK'ten seçim öncesi anket uyarısı
RTÜK'ten seçim öncesi anket uyarısı RTÜK, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim öncesinde seçim yasaklarına ilişkin yazılı açıklama yaptı.
22.03.2024 Gündem
‘İslamofobi tehdidini anlatmalıyız’
‘İslamofobi tehdidini anlatmalıyız’ Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi.
15.03.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Haberler
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
Bakan Göktaş: Toplumu bütün kılan yapımların ekranlarda yer almasını istiyoruz
Bakan Göktaş: Toplumu bütün kılan yapımların ekranlarda yer almasını istiyoruz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Dördüncü Medya Buluşması’nda yaptığı konuşma açıklamalarda bulundu.
29.02.2024 Gündem
RTÜK’ten lisans uyarısı: 72 saat süre verildi
RTÜK’ten lisans uyarısı: 72 saat süre verildi Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrasında yorumcu Serdar Ali Çelikler canlı yayında karşılaşmanın yardımcı hakemi Mustafa Savranlar hakkında ağır ifadeler kullandı. Çelikler, gelen tepkilerin ardından yaptığı açıklamada özür dilerken bir süre ekranlara çıkmayacağını duyurdu. Konuyla ilgili harekete geçen RTÜK ilgili platforma 72 saat süre verdi.
27.02.2024 Futbol
YÖK Başkanı Özvar öğrenci toplulukları ile bir araya geldi
YÖK Başkanı Özvar öğrenci toplulukları ile bir araya geldi YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Trakya Üniversitesi'ndeki Trakya Üniversiteler Birliği ve Senato toplantısının ardından kentteki Selimiye Camisi'nde bulunan Bedesten Çarşısı'nı gezerek esnafla sohbet etti.
23.02.2024 Gündem
48 ay vadeli 150 bin lira kredi! Faizsiz evlilik kredisinde başvuru şartları belli oldu
48 ay vadeli 150 bin lira kredi! Faizsiz evlilik kredisinde başvuru şartları belli oldu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Türkiye’nin onur konuğu olduğu, Çok Boyutlu Sosyal Kalkınma İçin Arap Forumu dolayısıyla geldiği Katar'ın başkenti Doha'da temaslarına devam etti.
9.02.2024 Ekonomi
Çağlayan Adliyesi'ndeki saldırıya ilişkin yayın yasağı
Çağlayan Adliyesi'ndeki saldırıya ilişkin yayın yasağı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, Çağlayan Adliyesi'nde terör saldırısına ilişkin yayın yasağı kararı alındığını açıkladı.
6.02.2024 Gündem
‘Gazi’ skeci tepki çekti!
‘Gazi’ skeci tepki çekti! ‘Güldür Güldür Show’ adlı televizyon programında yaşlılarla ilgili hazırlanan skeç, tepki çekti.
4.02.2024 Cadde
RTÜK Başkanı: Yalan haberin yaygınlaşma hızı, doğrunun hızından kat kat fazla
RTÜK Başkanı: Yalan haberin yaygınlaşma hızı, doğrunun hızından kat kat fazla Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, yalan bir haberin yaygınlaşma hızının doğrunun hızından kat kat fazla olduğunu belirtip, "Özellikle dijital mecralarda bu hız daha da artıyor. Yalan haber, bugün dünyada bir güvenlik sorunu olarak tartışılıyor" dedi.
29.01.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı'ndan taşınmaz ticareti için kamu spotu videosu
Ticaret Bakanlığı'ndan taşınmaz ticareti için kamu spotu videosu Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü tarafından taşınmaz ticareti konusunda farkındalık oluşturması amacıyla kamu spotu videosu yayımlandı.
25.01.2024 Haberler
Ticaret Bakanlığı'ndan taşınmaz ticareti için kamu spotu videosu
Ticaret Bakanlığı'ndan taşınmaz ticareti için kamu spotu videosu Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü tarafından taşınmaz ticareti konusunda farkındalık oluşturması amacıyla kamu spotu videosu yayımlandı.
25.01.2024 Ekonomi
FOX TV YENİ ADI NE OLACAK? 📺 2024 FOX TV yeni ismi NOW TV mi olacak? Yeni logosu nasıl yayınlanacak? İşte son durum
FOX TV YENİ ADI NE OLACAK? 📺 2024 FOX TV yeni ismi NOW TV mi olacak? Yeni logosu nasıl yayınlanacak? İşte son durum Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi İlhan Taşçı, Fox TV kanalı hakkında yeni kararı açıkladı. İsim değişikliğine giden Fox TV'nin yeni adı ne oldu? Fox TV, Now TV mi oldu, neden değişti? İşte o paylaşım...
25.01.2024 Bilgi Rehberi
KIZIL GONCALAR BU AKŞAM VAR MI? Kızıl Goncalar dizisi yeni bölümler neden yayınlanmıyor? 3. yeni bölüm ne zaman ekrana gelecek? Fox TV 15 Ocak yayın akışı
KIZIL GONCALAR BU AKŞAM VAR MI? Kızıl Goncalar dizisi yeni bölümler neden yayınlanmıyor? 3. yeni bölüm ne zaman ekrana gelecek? Fox TV 15 Ocak yayın akışı Fox TV ekranında ilk iki bölümü ile ekrana gelen Kızıl Goncalar dizisi yayınlanan iki bölüm ardından büyük ses getirdi. Dizinin beğeneni olduğu kadar beğenmeni de oldukça fazla oldu. RTÜK'e yapılan şikayetlerin ardından dizi hakkında karar alındı. Peki Kızıl Goncalar dizisi 3. bölüm bu akşam ekrana gelecek mi, ne zaman yayınlanacak?
15.01.2024 Bilgi Rehberi
Meclis ne zaman açılacak, gündemi ne olacak? TBMM çalışma tarihi
Meclis ne zaman açılacak, gündemi ne olacak? TBMM çalışma tarihi 'Meclis ne zaman açılacak?' sorusu birçok kişi tarafından sorgulanmaya başlandı. TBMM'nin açılması yaklaşırken gündeminde neler olduğu da merak ediliyor. İşte detaylar…
14.01.2024 Bilgi Rehberi
Kurtulmuş, Şahin’i kabul etti
Kurtulmuş, Şahin’i kabul etti Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin’i kabul etti.
3.01.2024 Gündem
‘Süre ve içerik sınırlanabilir’
‘Süre ve içerik sınırlanabilir’ Günümüzün en büyük tehdidi: Ekran bağımlılığı. Özellikle çocuklar, saatlerini ekran karşısında geçiriyor. Çin bu soruna yönelik sınırlama getirmeye hazırlanırken Milliyet uzmanlara, 1 milyar dolarlık oyun pazarına sahip Türkiye’de ‘Ekran bağımlılığına sınırlama getirilmeli mi?’ Sorunu sordu…
1.01.2024 Dünya
RTÜK toplantısı sona erdi! 31 bin şikayet alan Kızıl Goncalar için flaş karar
RTÜK toplantısı sona erdi! 31 bin şikayet alan Kızıl Goncalar için flaş karar Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), bazı TV ve radyo kanallarına yaptırım uyguladı. Üst Kurul, vatandaşlardan gelen 31 binin üzerinde şikâyet üzerine “Kızıl Goncalar” adlı dizi film hakkında hazırlanan izleme raporunu detaylı olarak ele aldı
28.12.2023 Gündem
‘Kızıl Goncalar’ RTÜK gündeminde
‘Kızıl Goncalar’ RTÜK gündeminde RTÜK bugün kritik bir toplantı yapacak. Kurul’un gündemde çok sayıda izleme raporu var. Raporların ilki tartışmalara yol açan “Kızıl Goncalar” dizisiyle ilgili. Dizi hakkında RTÜK’e 31 binin üzerinde şikâyet ulaştı. Vatandaş bildirimlerini dikkate alan RTÜK, toplantıda ilk olarak tartışmalı diziyi görüşecek.
28.12.2023 Kültür Sanat
TBMM çalışmalarına 16 Ocak tarihine kadar ara verdi
TBMM çalışmalarına 16 Ocak tarihine kadar ara verdi Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmalarına 16 Ocak tarihine kadar ara verildi.
27.12.2023 Gündem
RTÜK yarın toplanıyor! Kızıl Goncalar dizisi ile ilgili 31 binin üzerinde şikayet geldi
RTÜK yarın toplanıyor! Kızıl Goncalar dizisi ile ilgili 31 binin üzerinde şikayet geldi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yarın yapacağı toplantıda 31 binin üzerinde şikayet gelen "Kızıl Goncalar" adlı dizi başta olmak üzere futbol yayınları ve haber programlarını görüşecek.
27.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rtük ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.