Ruh Eşi

Ruh Eşi

Son dakika ruh eşi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ruh eşi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ruh eşi haber sayfamızda...

Ruh Eşi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.521 ruh eşi haberi bulunmuştur.
Sahnede aşk var
Sahnede aşk var Belki “Romeo ve Juliet”e ya da “Leyla ile Mecnun”na inananlarımız her geçen gün azalıyor ama aşk söz konusu olduğunda her daim dikkat kesiliyoruz. Sahneler de merkezine aşkı alan pek çok oyunla bu kadim arayışı seyircilerle buluşturuyor. 14 Şubat’ın arifesinde sahnelerdeki aşklara baktık.
10.02.2024 Pazar
13.14 Saat Anlamı ve Yorumu 2024: Saat 13 14 Ne Anlama Gelir?
13.14 Saat Anlamı ve Yorumu 2024: Saat 13 14 Ne Anlama Gelir? Çift ve ters saatlerin anlamlarının yanı sıra, bazı saatlerde rakamlar farklı kombinasyonlarla bir araya geldiklerinde de anlamlar taşır. Bu saatler genellikle birbirlerini takip eden rakamlardan meydana gelir. Tesadüfen denk gelindiğinde ise, saatlerin anlamlarını takip edenler tarafından hemen ne manaya geldiğine bakılır. İşte, tüm detaylar.
5.01.2024 Yaşam
'Eşime mesaj atan, hatta fotoğraflarını yollayan kadınlar olduğunu öğrendim!'
'Eşime mesaj atan, hatta fotoğraflarını yollayan kadınlar olduğunu öğrendim!' Beş yıl önce nikah keman sanatçısı Utku Barış Andaç ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Aydilge, sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoda eşine mesaj ve fotoğraf atan kadınlar olduğunu dile getirdi. Aydilge, "Birkaç şey söylemek istiyorum" diyerek konuyla ilgili açıklama yaptı.
1.12.2023 Magazin
'Eşime mesaj atan, hatta fotoğraflarını yollayan kadınlar olduğunu öğrendim!'
'Eşime mesaj atan, hatta fotoğraflarını yollayan kadınlar olduğunu öğrendim!' Beş yıl önce keman sanatçısı Utku Barış Andaç ile nikâh masasına oturan Aydilge, sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoda eşine mesaj ve fotoğraf atan kadınlar olduğunu dile getirdi. Ünlü şarkıcı, "Birkaç şey söylemek istiyorum" diyerek konuyla ilgili açıklama yaptı.
2.12.2023 Cadde
Gazze'nin en güzel mahallesinin sonu: Merak ettiğiniz için teşekkürler, hâlâ hayattayız
Gazze'nin en güzel mahallesinin sonu: Merak ettiğiniz için teşekkürler, hâlâ hayattayız İsrail jetlerinin haritadan sildiği mahalle sakinleri belirsiz bir kadere sürüklendi, bazıları ölümden önce son kez mesaj verdi. Türkiye'deki bir Filistinli ise ailesini aradığında hat kesildi.
13.11.2023 Dünya
Doğmamış bebeğine şiir yazarak veda etti! 'Her türlü bedeli öderim'
Doğmamış bebeğine şiir yazarak veda etti! 'Her türlü bedeli öderim' Şarkıcı ve oyuncu Machine Gun Kelly ile yaşadığı çalkantılı ilişkiyle sık sık gündeme gelen ABD'li aktris Megan Fox, 'Pretty Boys Are Poisonous' adlı şiir kitabında düşük yapmasının verdiği acıdan bahsetti. Doğmamış bebeğine veda eden Fox, geçmişte ünlü isimlerle fiziksel ve psikolojik istismar içeren ilişkiler yaşadığını da açıkladı.
9.11.2023 Cadde
'Takıntılıyım, hiçbir zaman vücudumu sevmedim'
'Takıntılıyım, hiçbir zaman vücudumu sevmedim' Şarkıcı ve oyuncu Machine Gun Kelly ile yaşadığı çalkantılı ilişkiyle sık sık gündeme gelen ABD'li aktris Megan Fox, son röportajında yaptığı açıklamalarla söz ettirdi. Ünlü isim, vücudunu hiçbir zaman beğenmediğini ve bu konuda takıntılı olduğunu itiraf etti.
16.05.2023 Cadde
Megan Fox ve Machine Gun Kelly barışma tatiline Hawaii'ye gitti!
Megan Fox ve Machine Gun Kelly barışma tatiline Hawaii'ye gitti! Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox ile şarkıcı Machine Gun Kelly, geçtiğimiz aylarda ilişkilerinde kriz yaşamaya başlamıştı. Çift terapisine giderken görüntülenen ikilinin ihanet yüzünden ayrıldığı iddiaları ortaya atılmıştı. Tüm bunların ardından Fox, Kelly ile barıştı.
10.04.2023 Cadde
Evlenmeleri beklenirken ayrıldılar! Ünlü oyuncudan yüzük hamlesi
Evlenmeleri beklenirken ayrıldılar! Ünlü oyuncudan yüzük hamlesi Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox ile şarkıcı Machine Gun Kelly, geçtiğimiz aylarda ilişkilerinde kriz yaşamaya başlamıştı. Çift terapisine giderken görüntülenen ikilinin ihanet yüzünden ayrıldığı iddiaları ortaya atılırken, konuyla ilgili açıklama yapan Fox'tan yeni bir hamle geldi.
14.03.2023 Cadde
Ruh Eşi Nedir, Kime Denir? Ruh Eşi Nasıl Anlaşılır?
Ruh Eşi Nedir, Kime Denir? Ruh Eşi Nasıl Anlaşılır? Ruh eşi kelimesi ilk kez 60'lı yıllarda Amerika'da kullanılmıştır. İngilizcesi "soul mate" olarak yazılan bu sözcük, kişinin hayatını çok daha anlamlı kılan ve ayrılsa bile hiçbir zaman unutamayacağı sevgili demektir. Bu tamlamada ruh, kalp manasında kullanılmıştır. Sevgi, tutku, özlem ve şefkat gibi duyguların kaynağı ruh, yani kalptir. Bu duyguların karşılıklı hissedildiği kişiler de ruh eşidir. Ruh eşi nedir, kime denir ve nasıl anlaşılır sizler için derledik.
21.08.2022 Eğitim
Kelly Brook ile Jeremy Parisi dünyaevine girdi!
Kelly Brook ile Jeremy Parisi dünyaevine girdi! İngiliz model, sunucu ve radyocu Kelly Brook (42), aradığı mutluluğu kendisinden beş yaş küçük, beşinci nişanlısı Jeremy Parisi'de (37) buldu. Brook ve 'ruh eşim' dediği sevgilisi İtalya'da mutluluğa 'evet' dedi.
1.08.2022 Cadde
Machine Gun Kelly'nin olaylı gecesi! Kafasında kadeh kırdı
Machine Gun Kelly'nin olaylı gecesi! Kafasında kadeh kırdı Film setinde tanışan ve bir yılı aşkın bir süredir birlikte olan ABD'li oyuncu Megan Fox ile Machine Gun Kelly (MGK), geçtiğimiz aylarda nişanlanmıştı. Mutlu birliktelikleri ve sıra dışı tarzlarıyla adlarından söz ettiren çift, gizlice evlendikleri ve Fox'un hamile olduğu iddiaları hakkında konuştu. MGK ise, Madison Square Garden konserindeki agresif tavırları ve sonrasında kutlamaya gittiği mekanda kafasında şampanya kadehi kırmasıyla magazin gündemine oturdu.
30.06.2022 Cadde
Eski ve yeni eşi arasında ipleri koparan paylaşım! Tarek El Moussa ve Christina Haack...
Eski ve yeni eşi arasında ipleri koparan paylaşım! Tarek El Moussa ve Christina Haack... Eski karısı Christina Haack ile birlikte sundukları 'Rüya Gibi Evler' (Flip or Flop) programını hiçbir neden sunmadan bitiren Tarek El Moussa yaptığı son paylaşımla şaşırttı. Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırımcısının dikkatleri üzerine çeken 'ruh eşi' açıklaması, eski eşini de kızdıracak cinsten.
23.06.2022 Cadde
Eski ve yeni eşi arasında ipleri koparan paylaşım! Tarek El Moussa ve Christina Haack...
Eski ve yeni eşi arasında ipleri koparan paylaşım! Tarek El Moussa ve Christina Haack... Eski karısı Christina Haack ile birlikte sundukları 'Rüya Gibi Evler' (Flip or Flop) programını hiçbir neden sunmadan bitiren Tarek El Moussa yaptığı son paylaşımla şaşırttı. Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırımcısının dikkatleri üzerine çeken 'ruh eşi' açıklaması, eski eşini de kızdıracak cinsten.
22.06.2022 Haberler
Aydilge: Yanımdayken bile burnumda tüten canım eşim
Aydilge: Yanımdayken bile burnumda tüten canım eşim Ünlü şarkıcı Aydilge ve keman sanatçısı Utku Barış Andaç, evliliklerinin dördüncü yılını kutladı. Sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan çift, "Biz bugün 1461'inci kez evleniyoruz. Her gün yeniden aşka geliyoruz" ifadelerini kullandı.
20.06.2022 Cadde
Machine Gun Kelly'den 'dans' itirafı! Megan Fox'u şaşırtmış
Machine Gun Kelly'den 'dans' itirafı! Megan Fox'u şaşırtmış Birlikte rol aldıkları filmin setinde tanışan ve aşk yaşamaya başlayan oyuncu Megan Fox ile rapçi Machine Gun Kelly, özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme geliyor. Son olarak People'a konuşan Kelly, nişanlısı ile yaşadıkları son romantik anı anlattı ve dans becerileriyle Fox'u şaşırttığından bahsetti.
17.06.2022 Cadde
Machine Gun Kelly, küpesinde Megan Fox'un kanını mı taşıyor?
Machine Gun Kelly, küpesinde Megan Fox'un kanını mı taşıyor? Beraber rol aldıkları filmin setinde tanıştıktan sonra aşk yaşamaya başlayan Megan Fox ile Machine Gun Kelly, birbirlerinin kanını içtiklerine dair yaptıkları açıklamalarla gündeme gelmişti. Kelly'nin yeni filminin galasında içinde kırmızı bir sıvı olan, şırınga şeklinde bir küpe takması, akıllara "Şırınganın içindeki Fox'un kanı mı?" sorularını getirdi.
13.06.2022 Cadde
Bir kere gördüğü 'ruh eşi' için evliliğini bitirdi! Aldığı cevap ile gündem oldu
Bir kere gördüğü 'ruh eşi' için evliliğini bitirdi! Aldığı cevap ile gündem oldu Kocasıyla gittikleri bir akşam yemeğinde 'ruh eşi'ni bulduğunu söyleyen iki çocuk annesi kadının aldığı karar, duyanları şaşkına çevirdi. Daha da ilginç olan ise o gece yaşananları tüm ayrıntılarıyla kitabında anlatması oldu.
9.06.2022 Dünya
Machine Gun Kelly: Megan Fox'un mesajından sonra panik oldum ve bir film yazdım
Machine Gun Kelly: Megan Fox'un mesajından sonra panik oldum ve bir film yazdım Birlikte rol aldıkları filmin setinde tanışan ve aşk yaşamaya başlayan Megan Fox ile Machine Gun Kelly, özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme geliyor. Son olarak katıldığı bir programda yeni projesinden bahseden Kelly, bu filmin ilham kaynağının Fox'un attığı bir mesaj olduğunu dile getirdi. Olayı anlatan şarkıcı, söz konusu mesajdan sonra yaşadığı panikle filmi yazdığını anlattı. İşte detaylar...
28.05.2022 Cadde
Serenay Sarıkaya 'hazırım' notuyla paylaştı
Serenay Sarıkaya 'hazırım' notuyla paylaştı Şahmeran dizisiyle setlere geri dönen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından yeni pozlarını paylaştı. Ünlü oyuncu 'hazırım' notunu eklediği pozlarıyla beğeni rekoru kırdı.
27.05.2022 Cadde
Megan Fox hamile mi? İddiaları güçlendiren hamle
Megan Fox hamile mi? İddiaları güçlendiren hamle Film setinde tanışan ve bir yılı aşkın bir süredir birlikte olan ABD'li oyuncu Megan Fox ile Machine Gun Kelly (MGK), geçtiğimiz aylarda nişanlanmıştı. Mutlu birliktelikleri ve sıra dışı tarzlarıyla adlarından söz ettiren çift, son olarak Fox'un hamile olduğu iddialarıyla gündeme geldi.
17.05.2022 Cadde
Machine Gun Kelly: Megan Fox'a delicesine aşığım!
Machine Gun Kelly: Megan Fox'a delicesine aşığım! Film setinde tanışan ve bir yılı aşkın bir süredir birlikte olan ABD'li oyuncu Megan Fox ile Machine Gun Kelly (MGK), geçtiğimiz aylarda nişanlanmıştı. Mutlu birliktelikleri ve sıra dışı tarzlarıyla gündemden düşmeyen ünlü çiftten MGK, yeni filminin açıklamasında nişanlısıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
14.05.2022 Cadde
'Karanlıklar Prensi'nin evlat acısı! Bir oğlunu daha kaybetti
'Karanlıklar Prensi'nin evlat acısı! Bir oğlunu daha kaybetti Müziğindeki melankoli ve karanlık nedeniyle sıklıkla "Karanlıklar Prensi" olarak anılan Nick Cave'in hayatı, bir kez daha büyük bir trajediyle altüst oldu. Bu yıl İKSV'nin 50'nci yılı için İstanbul'daki hayranlarıyla buluşacağı açıklanan Nick Cave cephesinden çok üzücü bir haber geldi. Bundan yaklaşık 7 yıl önce 15 yaşındaki oğlunu kaybeden Cave, bir kez daha evlat acısı yaşadı.
11.05.2022 Cadde
Bir kere gördüğü 'ruh eşi' için evliliğini bitirdi! Aldığı cevap şoke etti
Bir kere gördüğü 'ruh eşi' için evliliğini bitirdi! Aldığı cevap şoke etti Kocasıyla gittikleri bir akşam yemeğinde 'ruh eşi'ni bulduğunu söyleyen iki çocuk annesi kadının aldığı karar, duyanları şaşkına çevirdi. Daha da ilginç olan ise o gece yaşananları tüm ayrıntılarıyla kitabında anlatması oldu.
11.05.2022 Haberler
Megan Fox: Ritüel için nişanlımla birbirimizin kanını içiyoruz
Megan Fox: Ritüel için nişanlımla birbirimizin kanını içiyoruz Film setinde tanışan ve bir yılı aşkın bir süredir birlikte olan ABD'li oyuncu Megan Fox ile Machine Gun Kelly, geçtiğimiz aylarda nişanlanmıştı. Mutlu birliktelikleri ve sıra dışı tarzlarıyla gündemden düşmeyen ünlü çiftten Fox, nişanlısıyla birbirlerinin kanını içtiklerini ve bunu ritüel için yaptıklarını paylaştı.
27.04.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ruh Eşi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.