Rusya

Rusya

Son dakika Rusya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Rusya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Rusya haber sayfamızda...

Rusya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 98.794 rusya haberi bulunmuştur.
Bakan Ersoy Antalya'da konuştu: Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız
Bakan Ersoy Antalya'da konuştu: Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Antalya’da transfer yolcular dahil 16 milyonu aşkın ziyaretçiyle rekor kırarak tüm zamanların en yüksek ziyaretçi sayısına ulaştık. İnşallah bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız” dedi.
28.03.2024 Ekonomi
4 milyonluk kan parasıyla gelen tahliye! Buket'in ailesi şikayetten vazgeçti
4 milyonluk kan parasıyla gelen tahliye! Buket'in ailesi şikayetten vazgeçti Kayseri'de Wushu Kung Fu Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın (21), TIR'a arkadan çarpan otomobilde ölümüyle ilgili tutuklanan sürücü Ramazan Öner (27), 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasında taraflar şikayetçi olmadığı için tahliye oldu. Otomobil sürücüsü sanık Öner'in avukatı, müvekkilinin yakınları tarafından Buket Kaya'nın ailesine 4 milyon TL ödendiğini ve yapılan protokolle şikayetten vazgeçildiğini söyledi.
28.03.2024 Gündem
20 ton yerli ayçiçeği tohumu ihracatı
20 ton yerli ayçiçeği tohumu ihracatı Tekirdağ’da Trakya Kalkınma Ajansı desteğiyle yetiştirilen 20 ton yerli ve milli hibrit ayçiçeği tohumu ikinci kez Rusya’ya ihraç edildi. Dünyanın tohum merkezi arasında bulunan Rusya’da yerli ve milli tohumlarında yayılması beklenirken, seneye ise Rusya’ya 120 ton transfer anlaşması yapılmış durumda.
28.03.2024 Ekonomi
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak”
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem gibi afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak için kentsel dönüşümünün önemine değindi.
28.03.2024 Ekonomi
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali Bursa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maaş düzenlemesi için temmuz ayını işaret etti.
28.03.2024 Haberler
Rusya'daki kanlı saldırı: En az 143 ölü
Rusya'daki kanlı saldırı: En az 143 ölü Rusya’da konser salonuna gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı en az 143’e yükseldi.
28.03.2024 Dünya
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali
Erdoğan temmuz ayını işaret etti! Emekli maaşlarına düzenleme sinyali Bursa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin maaş düzenlemesi için temmuz ayını işaret etti.
28.03.2024 Gündem
'Türkler için hayati bir mesele!' Yunan basını '2017'den sonra bir ilk' diyerek duyurdu: 6 başlık saydılar
'Türkler için hayati bir mesele!' Yunan basını '2017'den sonra bir ilk' diyerek duyurdu: 6 başlık saydılar Yunan basını, 9 Mayıs tarihinde ABD Başkanı Joe Biden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmesinin arka planı ve iki liderin masaya yatıracağı konuları yazdı.
28.03.2024 Dünya
Türkiye turizmde 2024 yılına damga vuracak
Türkiye turizmde 2024 yılına damga vuracak Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizmde 2024 yılına ilişkin beklentileri açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
Antalya'da yüksek kira fiyatlarında düşüş başladı
Antalya'da yüksek kira fiyatlarında düşüş başladı Rusya-Ukrayna savaşı sonrası yabancı akınına uğrayan Antalya’da yükselen konut kira fiyatları, geri dönüşlerin başlaması ve yabancıların kiraları yüksek bulmasıyla birlikte normale döndü. Antalya Emlakçılar, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar, “Yabancıların gözleri açıldı, fiyatların yüksek olduğunu gördüler” dedi.
28.03.2024 Ekonomi
Erkenci şeftali, kilosu 300 liradan satılıyor
Erkenci şeftali, kilosu 300 liradan satılıyor Mersin'de örtü atlı yetiştirilen şeftali ve nektarinde hasat dönemi başladı. Şeftalinin kilosu, 300 liradan başta Rusya, Almanya ve Katar olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor.
28.03.2024 Ekonomi
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz Polonya, Çekya ve diğer Baltık ülkelerinin korkutulduğunu savunan Rusya lideri, savaş alanına sürülecek F-16 jetlerini düşüreceklerini ilan ederek NATO'ya rest çekti.
28.03.2024 Dünya
Turizmde 2024 yılı çifte rekor getirdi
Turizmde 2024 yılı çifte rekor getirdi 2024 yılı aylık bazda turizme rekorlar getirmeye devam ediyor. Hem şubat ayı, hem de ocak-şubat toplamında Türkiye, bugüne kadar ağırladığı en yüksek oranda turist sayısına ulaştı.
28.03.2024 Ekonomi
Teröre dernek maskesi
Teröre dernek maskesi Türkiye ve Irak’ta sıkışan terör örgütü PKK, Avrupa’da Türklere ve Türk kurumlarına yönelik saldırılarıyla gündemde. Terör örgütü, Belçika’daki saldırıların ardından önceki akşam da Almanya’da Türkiye’nin Hannover Başkonsolosluğu’nu hedef aldı. Dışişleri Bakanlığı, ilgili ülkelerden bu tür eylemlere izin verilmemesi ve saldırganların bir an önce adalet önüne getirilmesini talep ederken, örgütün Almanya’da faaliyetlerini “sivil toplum kuruluşu” maskesiyle yürüttüğü biliniyor.
28.03.2024 Gündem
Öleceğini hissedip vasiyet etti! Mezarı açanlar şoke oldu: 'Cildi yumuşak ve sıcak'
Öleceğini hissedip vasiyet etti! Mezarı açanlar şoke oldu: 'Cildi yumuşak ve sıcak' Meditasyon yaparken öleceğini hissedip öğrencilerini topladı. Vasiyeti, olduğu şekilde gömülüp mezarının daha sonra açılmasıydı. Budist rahibin mezarı açıldığında görenler ise şaşkına döndü. Itiligov, aradan 75 yıl geçmesine rağmen oturur pozisyonda toprak altında çürümeden nasıl kalmıştı?
28.03.2024 Yaşam
Gizli tanığın ifadesi kararı değiştirdi! 'İzlediği polisiye filmde cinayetin delillerini yok etmeye çalışmış'
Gizli tanığın ifadesi kararı değiştirdi! 'İzlediği polisiye filmde cinayetin delillerini yok etmeye çalışmış' Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Gamze Sakallıoğlu'nun (17) yatağında ölü bulunmasıyla ilgili gizli tanığın itirafıyla gözaltına alınıp tutuklanan annesi Turcen (53) ile babası Mehmet Halil Sakallıoğlu'nun (54) yargılandığı davada karar çıktı.
27.03.2024 Gündem
ABD Türkiye'ye muhtaç kaldı! Üç ülkenin Ankara'ya karşı birleşmesi boşa gitti, dev ortaklık başlıyor
ABD Türkiye'ye muhtaç kaldı! Üç ülkenin Ankara'ya karşı birleşmesi boşa gitti, dev ortaklık başlıyor Bloomberg, Ukrayna'ya destek sağlamak isteyen ABD'nin Türkiye'nin kapısını çalmaya hazırlandığını duyurdu. Bu haber akıllara geçtiğimiz ay üç ülkenin Ankara'ya karşı birleşmesini tekrar gündeme getirdi.
28.03.2024 Dünya
Devlet Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar
Devlet Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı.
27.03.2024 Haberler
Kırgızistan'dan vatandaşlarına 'gerekmedikçe Rusya'ya gitmeyin' tavsiyesi
Kırgızistan'dan vatandaşlarına 'gerekmedikçe Rusya'ya gitmeyin' tavsiyesi Moskova'daki terör saldırısı sonrası, Rusya'da özellikle de halkının çoğunluğu Müslüman Orta Asya ülkelerinden gelen işçilere yönelik göçmen karşıtı duyguların körüklendiği belirtiliyor.
27.03.2024 Dünya
Belçika'da PKK provokasyonu! Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar
Belçika'da PKK provokasyonu! Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı.
27.03.2024 Gündem
Moskova'daki konser salonu saldırısında son dakika... Rusya'nın kahraman ilan ettiği İslam Halilov: En son ben koştum!
Moskova'daki konser salonu saldırısında son dakika... Rusya'nın kahraman ilan ettiği İslam Halilov: En son ben koştum! Rusya'nın başkentinden aynı gün arka arkaya gelen çıkışları Bloomber'in gündemi değiştiren haberi izledi, CNN Türk ekibi ise, saldırı sırasında yüzden fazla kişiyi kurtaran İslam Haliov'la röportaj yaptı.
27.03.2024 Dünya
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz Diyarbakır'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleye ilişkin yeni mesajlar verdi. "Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz" diyen Erdoğan, "85 milyonun huzuru için bir şey yapılacaksa, şimdi hemen yapılmalıdır. Türkiye'ye 40 yıl boyunca terörle bedel ödetildi, bir 40 yıl daha buna tahammülümüz yok." şeklinde konuştu.
27.03.2024 Haberler
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a 138.138 TL tazminat ödedi
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a 138.138 TL tazminat ödedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatı Hüseyin Aydın, CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açılan manevi tazminat davasının karar bağlandığını açıkladı.
27.03.2024 Gündem
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz Diyarbakır'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleye ilişkin yeni mesajlar verdi. "Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz" diyen Erdoğan, "85 milyonun huzuru için bir şey yapılacaksa, şimdi hemen yapılmalıdır. Türkiye'ye 40 yıl boyunca terörle bedel ödetildi, bir 40 yıl daha buna tahammülümüz yok." şeklinde konuştu.
27.03.2024 Gündem
Rusya'nın kahraman ilan ettiği İslam Halilov: En son ben koştum!
Rusya'nın kahraman ilan ettiği İslam Halilov: En son ben koştum! Rusya'nın başkentinden aynı gün arka arkaya gelen çıkışları Bloomber'in gündemi değiştiren haberi izledi, CNN Türk ekibi ise, saldırı sırasında yüzden fazla kişiyi kurtaran İslam Haliov'la röportaj yaptı.
27.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Rusya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.