Rüzgar

Rüzgar

Son dakika rüzgar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rüzgar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rüzgar haber sayfamızda...

Rüzgar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.186 rüzgar haberi bulunmuştur.
Cevdet Yılmaz'dan spekülasyon yapanlara yanıt: Seçim sonrası görecekler...
Cevdet Yılmaz'dan spekülasyon yapanlara yanıt: Seçim sonrası görecekler... Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Asrın İşadamları Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Yılmaz, "Dövize ulaşmakta bir problemimiz yok, dövize erişim finans erişim noktasında bir sorun yok. ihtiyacımız ne olmuş? Azalmış. Cari açığımız düşmüş. Döviz ihtiyacımız azalmış, dövize erişimimiz artmış, siyasi belirsizlikler azalmış ama buna rağmen bir takım çevreler spekülasyon yapmaya çalışıyorlar" dedi.
27.03.2024 Gündem
Rize’de fırtına! Dalgaların boyu 3 metreyi aştı
Rize’de fırtına! Dalgaların boyu 3 metreyi aştı Karadeniz’de şiddetli rüzgarın sebep olduğu dalgalar Rize'nin Pazar ilçesi sahilinde kayalıkları ve dalga kıranları aşarak hasara yol açtı.
27.03.2024 Gündem
Kuzey Afrika'dan geliyor: Kırmızı toz yağabilir!
Kuzey Afrika'dan geliyor: Kırmızı toz yağabilir! Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor. Peki, bu ne anlama geliyor? Perşembe gününe dikkat çeken CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen önemli uyarılarda bulundururken Meteoroloji Genel Müdürlüğü de hava durumu tahminlerini paylaştı.
27.03.2024 Gündem
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı?
Derin deniz madenciliği yarışı neden hızlandı? Okyanus yüzeyinin binlerce metre altında, devasa maden yatakları bulunuyor. Bu madenlerin birçoğu, iklim değişikliğine karşı mücadelede dünyanın kritik olarak ihtiyaç duyduğu temiz enerji dönüşümü için kilit önemde.
27.03.2024 Dünya
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İstanbul dahil birçok il etkilenecek
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İstanbul dahil birçok il etkilenecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haritayı yayınladı ve bir de uyarıda bulundu. İstanbul dahil birçok il gök gürültülü sağanak yağıştan etkilenecek. Marmara bölgesinin geneli için de toz taşınımı uyarısı yapıldı. İşte detaylar...
27.03.2024 Gündem
Osmaniye'de şiddetli yağış; Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü
Osmaniye'de şiddetli yağış; Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü Osmaniye'de etkili olan şiddetli yağış nedeniyle ıslah çalışmasının yapıldığı Karaçay Deresi kenarındaki toprak yol çöktü, beton bent yıkıldı.
26.03.2024 Haberler
Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Peş peşe uyarı geldi! Maskeleri hazır edin
Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Peş peşe uyarı geldi! Maskeleri hazır edin Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! 23 il için sarı kodlu uyarısı yapıldı! Marmara ve Ege’de yer yer toz taşınımı bekleniyor. Bir son dakika uyarısı da İstanbul Valiliği'nden geldi. İşte detaylar...
25.03.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: 23 il için sarı kodlu uyarı
Son dakika... Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: 23 il için sarı kodlu uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 23 il için fırtına ve sağanak uyarısında bulundu. İstanbul ve Ankara Valiliği de bugün beklenen fırtına nedeniyle vatandaşları uyardı.
25.03.2024 Gündem
Formula 1'de Carlos Sainz rüzgarı! Hastaneden geldi, herkesi geçti
Formula 1'de Carlos Sainz rüzgarı! Hastaneden geldi, herkesi geçti Verstappen’in yarış dışı kaldığı sürprizlerle dolu Avustralya Grand Prix’sini Ferrari’den Carlos Sainz kazandı. İspanyol pilot apandisit ameliyatının ardından çıktığı pistte rüzgar gibi esti.
25.03.2024 Motor Sporları
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! İstanbul dahil 23 ile uyarı
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! İstanbul dahil 23 ile uyarı Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı. Pazartesi günü için 23 ile sarı kodlu uyarı verildi. Hava sıcaklıklarının ise batı kesimlerden başlayarak ülke genelinde artarak mevsim normalleri civarına, hafta ortasından itibaren mevsim normalleri üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. Öte yandan İstanbul ve Ankara valilikleri peş peşe uyarı yayımladı.
24.03.2024 Gündem
İstanbul dahil birçok ili etkileyecek: Yarın sabahtan itibaren etkili
İstanbul dahil birçok ili etkileyecek: Yarın sabahtan itibaren etkili Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi için fırtına uyarısı yapıp, dikkatli olunması yönünde çağrıda bulundu. Bir son dakika uyarısı da İstanbul Valiliği'nden geldi.
24.03.2024 Gündem
Bacağına pıhtı atan Gönül Yazar'dan vasiyet açıklaması: Kızım çok mirasa kondu!
Bacağına pıhtı atan Gönül Yazar'dan vasiyet açıklaması: Kızım çok mirasa kondu! 'Taş Bebek' lakaplı Gönül Yazar'ın, bacağına pıhtı atması sebebiyle hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Gönül Yazar, hastalık haberlerinden sonra evini nereye bağışladığını açıkladı. Ünlü ismin kızıyla ilgili miras açıklaması şaşırttı.
24.03.2024 Cadde
Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı!
Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rami Kütüphanesi’ndeki Türkiye Gençlik STK’ları Platformu programında gençlerin sorularını yanıtladı.
23.03.2024 Haberler
Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı!
Murat Kurum gençlerin sorularını yanıtladı! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rami Kütüphanesi’ndeki Türkiye Gençlik STK’ları Platformu programında gençlerin sorularını yanıtladı.
23.03.2024 Gündem
5 Nisan’da vizyonda
5 Nisan’da vizyonda  Ahmet Kaya’nın hayatını anlatan ‘İki Gözüm Ahmet: Sürgün’ filminin fragmanı yayınladı.
23.03.2024 Cadde
İstanbul, İzmir, Ankara... Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Birçok ile uyarı
İstanbul, İzmir, Ankara... Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Birçok ile uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda bir çok il için kuvvetli yağış, çığ, buzlanma ve don uyarısı yapıldı. İşte detaylar...
22.03.2024 Gündem
Erbakan: Bizden bahsetmekten kendilerini alamıyorlar
Erbakan: Bizden bahsetmekten kendilerini alamıyorlar Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Bingöl’de konuştu. Erbakan, “Bizden bahsetmekten kendilerini alamıyorlar. Gece gündüz bizden bahsediyorlar ve hepsinin mutabık kaldığı nokta, diyorlar ki: Bu seçimlerde oyunu artıracak tek parti Yeniden Refah Partisi olacaktır” dedi.
22.03.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji’den yeni uyarı! Kar ve sağanak alarmı: Okullar tatil edildi
Son dakika… Meteoroloji’den yeni uyarı! Kar ve sağanak alarmı: Okullar tatil edildi Meteoroloji yeniden 13 kent için bugün sarı ve turuncu alarm verdi. Ankara beyaza büründü, birçok kentte kar ve sağanak nedeniyle okullar tatil edildi. Peki tüm yurdu etkisi altına alan kar, sağanak ve soğuk havalar ne kadar sürecek? İşte İstanbul, Ankara, Bolu başta olmak üzere tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
22.03.2024 Gündem
Son dakika: Kar kapıda! Meteoroloji haritayı güncelledi
Son dakika: Kar kapıda! Meteoroloji haritayı güncelledi Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre cuma ve cumartesi günü yurdun iç kesimlerinde kar yağışları devam edecek.
21.03.2024 Gündem
Ankara'da kar yağışı başladı! Meteoroloji haritayı güncelledi, işte il il hava durumu tahminleri...
Ankara'da kar yağışı başladı! Meteoroloji haritayı güncelledi, işte il il hava durumu tahminleri... Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde beklenen hava durumu tahminlerini paylaşırken bazı bölgelerde kar yağışının etkili olacağını belirtti. İşte il il, bölge bölge hava durumu tahminleri...
21.03.2024 Gündem
Yenilenebilir enerjiye 600 milyon dolar yatırım
Yenilenebilir enerjiye 600 milyon dolar yatırım Güneş, su ve rüzgar kaynaklarından enerji üretiminde 700 MW’lık kurulu güce sahip Akfen Yenilenebilir Enerji, kurulu gücünü önemli oranda artıracak, ayrıca enerjiyi depolamayı da kapsayan iki aşamalı, toplamda 700 milyon dolara ulaşan yatırımlar yapacağını açıkladı.
21.03.2024 Ekonomi
Son dakika: Meteoroloji uyardı! Resmen donacağız! İstanbul, Ankara, İzmir...
Son dakika: Meteoroloji uyardı! Resmen donacağız! İstanbul, Ankara, İzmir... Meteoroloji 5 günlük haritalı hava raporunu yayımladı. Rapora göre; perşembe günü yurdun iç kesimlerinde kar yağışı etkili olacak, yurt genelinde ise sıcaklıklar düşecek. İşte merak edilen detaylar...
21.03.2024 Gündem
Meteoroloji yeni haritayı paylaştı! İşte il il kar ve yağmur beklenen yerler...
Meteoroloji yeni haritayı paylaştı! İşte il il kar ve yağmur beklenen yerler... Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde beklenen hava durumu tahminlerini paylaştı. MGM harita paylaşarak bazı bölgelerde kar yağışının etkili olacağını belirtti. İşte il il, bölge bölge hava durumu tahminleri...
20.03.2024 Gündem
Kan parası, hukuk yarası! Murat Aci'nin ailesine 'para' teklif edilmesiyle yeniden gündemde
Kan parası, hukuk yarası! Murat Aci'nin ailesine 'para' teklif edilmesiyle yeniden gündemde Suçlu tarafın şikâyetten vazgeçsin diye verdiği kan parası, T.C’nin cipiyle çarpıp öldürdüğü Murat Aci’nın ailesine ‘para’ teklif edilmesiyle yeniden gündemde. Konuyu hukukçulara sorduk.
20.03.2024 Gündem
Sofralarımızın baş köşesi büyüklerimizin
Sofralarımızın baş köşesi büyüklerimizin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla huzurevi sakinleriyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen iftarda bir araya geldi. İftara Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da katıldı.
20.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rüzgar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.