Saç Maskesi

Saç Maskesi

Son dakika saç maskesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan saç maskesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan saç maskesi haber sayfamızda...

Saç Maskesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 214 saç maskesi haberi bulunmuştur.
Gerçek formülü buymuş! 3 kaşık limon suyuna bu yağı ekleyin, saçları halat gibi yapıyor
Gerçek formülü buymuş! 3 kaşık limon suyuna bu yağı ekleyin, saçları halat gibi yapıyor Hindistan cevizi yağı ve limon karışımı saçlar için harika etkiler barındırıyor. Birçok kişi hızlı saç uzatmanın, güçlendirmenin ve saçları onarmanın çeşitli yollarını arıyor. İşte Hindistan cevizi ve limon tam da bunun için!
13.03.2024 Saç Bakımı
Düzenli kesimle iyileşmeye başlıyor! Bu hatayı yapmayın, kırıkları onarın
Düzenli kesimle iyileşmeye başlıyor! Bu hatayı yapmayın, kırıkları onarın Kırık saç uçları her zaman sıkıntılıdır. Hepimiz sağlıklı saç alışkanlıklarını benimsemekten yana olsak da, öncelikle yanlış yapıyor olabileceğiniz birkaç şeyin aslında kırık uçlarınızı daha da kötüleştirdiğinin farkına varmalısınız. Kırık uçlarınızı daha da kötüleştiren 5 şey ve bunları düzeltebileceğiniz basit ipuçları haberimizde.
8.03.2024 Saç Bakımı
Kırık saç uçlarına bir avokado yeter! 20 dakikada değişim başlıyor
Kırık saç uçlarına bir avokado yeter! 20 dakikada değişim başlıyor Kırık saç uçları sadece saçınızın sağlıksız görünmesine neden olmakla kalmaz, aynı zamanda saçınızın uzamasını da engeller. Evinizdeki malzemelerle kendi saç maskenizi yaparak kırık saç uçlarından kurtulabilirsiniz.
2.03.2024 Saç Bakımı
Bebek saçları bile sarmaşık gibi uzatıyor! İçinde katkı maddesi yok, her evde mevcut
Bebek saçları bile sarmaşık gibi uzatıyor! İçinde katkı maddesi yok, her evde mevcut Saç dökülmesi birçok farklı durumdan kaynaklı ortaya çıkabilir. Ancak saçlarınızı eski sağlıklı ve doğal görünümüne kavuşturmak için çeşitli tarifler hazırlayıp uygulayabilirsiniz. İşte evde hazırlayabileceğiniz 3 malzemeden oluşan saç kürü.
23.01.2024 Saç Bakımı
Kuru saçları anında nemlendirme tüyosu! 15 dakika bekletin, etkisini görün
Kuru saçları anında nemlendirme tüyosu! 15 dakika bekletin, etkisini görün Çok fazla yağ, çok fazla kuruluk, çok fazla kabarma ve herhangi bir şeyin fazlalığı saçlarınızın parlaklığını giderebilir ve saçlarınızın sönük kalmasına neden olabilir. Parlaklıktan yoksun, kuru, kırılgan saçlara sahip olmak istemeyiz. İşte basit çözümlerle daha parlak saçlara sahip olmanın sırrı.
12.01.2024 Saç Bakımı
Saçları 5 dakikada nemlendiriyor! Haftada 1 kez yapınca yumuşacık oluyor
Saçları 5 dakikada nemlendiriyor! Haftada 1 kez yapınca yumuşacık oluyor Saçlarınız çok kuru ve kırılgansa, onarabilmek için basit adımlar kullanabilirsiniz. İşte saçınızı 5 dakikada onarmanıza yardımcı olacak ev yapımı iki malzemeli basit bir maske.
8.01.2024 Saç Bakımı
Saç kremi yeterli değil! Saç dökülmesini önleyen keratin maskesi
Saç kremi yeterli değil! Saç dökülmesini önleyen keratin maskesi Saçlarınızı düzenli olarak yıkayıp şekillendiriyorsunuz. Ancak sağlıklı, güçlü ve nemli kalmasını sağlamak için ne yapıyorsunuz? Çoğu kişi saç maskelerine pek önem vermiyor, saç kremlerinin saçlarının güzel görünmesi için yeterli olduğunu düşünüyor.
28.11.2023 Saç Bakımı
Mayonezle saçlarınıza bakım yapın! Saçları hızlı uzatan etkili yöntem
Mayonezle saçlarınıza bakım yapın! Saçları hızlı uzatan etkili yöntem Son zamanlarda herkes ev yapımı ürünleri kullanmayı seviyor. Mayonezli saç maskeleri de onlardan biri. Daha güçlü ve pürüzsüz saçlar için mayonezli saç maskesi kullanabilirsiniz. Mayonezin saçınıza faydaları ve ev yapımı mayonez maskesi tarifi haberimizde.
18.11.2023 Saç Bakımı
Şampuan ne kadar azsa o kadar iyi! Avuç içiyle yıkayınca yıpranıyor, doğrusu buymuş
Şampuan ne kadar azsa o kadar iyi! Avuç içiyle yıkayınca yıpranıyor, doğrusu buymuş Şampuan kullanımı, saç ve saç derisi sağlığını etkileyen önemli faktörlerden biridir. Saçlarınızın yıpranmaya ve sağlıksız görünmeye başladığını düşünüyorsanız yıkama tekniğinde bir sorun olabilir. İşte saçlarınızı yıkarken yapmamanız gerekenler.
13.11.2023 Saç Bakımı
20 dakikada ipek gibi saçlarınız olsun! 4 sırrı var, hepsi de elinizin altında
20 dakikada ipek gibi saçlarınız olsun! 4 sırrı var, hepsi de elinizin altında Saç bakımı ve sağlığı özellikle kadınlar için oldukça önemli. Dışarıdan alınan kozmetik ürünler yerine, kendinizde evinizde kendi saç bakım maskenizi yapabilirsiniz. İşte hem daha uygun fiyatlı hem de doğal saç maskeleri.
11.11.2023 Saç Bakımı
Kuruyan saçları yumuşacık yapıyor! En az 1 saat bekletilmesi gerekiyor
Kuruyan saçları yumuşacık yapıyor! En az 1 saat bekletilmesi gerekiyor Saç deriniz çok yağlı, ancak saç uçlarınız kuruysa basit ev yapımı maskelerle onları nemlendirebilirsiniz. Bu maskeyle saçlarınız daha yumuşak ve parlak görünecek. İşte kuru saçlarınıza bakım yapacak doğal maske tarifi.
16.10.2023 Saç Bakımı
Doğallıktan gelen yeni saç trendi gri saç: Bu yöntemle gri saçlarınız daha aydınlık gözüküyor
Doğallıktan gelen yeni saç trendi gri saç: Bu yöntemle gri saçlarınız daha aydınlık gözüküyor Gri ve beyaz saçlar bir zamanlar yaşlılığın haberci anlamına geliyordu. Ancak günümüzde gri saçlar moda trendi haline geldi. Kimileri boyatırken kimileri de gri renge dönen saçlarından trend olduğu için vazgeçemiyor. Gri saçlarınıza doğru bakım yapmazsanız donuk ve cansız gözükmesine neden olabilir. İşte gri saçınızı daha aydınlık hale getiren o yöntem…
10.10.2023 Saç Bakımı
Saç uçlarınızı kestirmeden önce bu yöntemi deneyin! 45 dakikada mucize yaratıyor
Saç uçlarınızı kestirmeden önce bu yöntemi deneyin! 45 dakikada mucize yaratıyor Kırılan saç uçlarınızı kesmek yerine, basitçe yapabileceğiniz saç maskeleri bulunuyor. Kuru ve kırılgan saçlar için doğal tedaviler kullanarak, saçlarınızı kesmekten kurtulabilirsiniz. İşte herkesin kolaylıkla yapabileceği saç maskeleri.
7.10.2023 Saç Bakımı
Hepsi mutfağınızda var! Dökülmeyi durdurarak kafanızdan saç fışkırtan 8 muhteşem formül
Hepsi mutfağınızda var! Dökülmeyi durdurarak kafanızdan saç fışkırtan 8 muhteşem formül Kadınların yüzde 55'inden fazlası hayatlarında bir kez geçici, yüzde 40'ı ise kalıcı saç dökülmesi yaşıyor. Genetik özellikler büyük rol oynasa da günlük alışkanlıkların da bunda rolü büyük. Biz de size saç köklerinizi besleyerek adeta kafanızdan saç fışkırtacak formüllerin bir listesini hazırladık.
24.09.2023 Saç Bakımı
Saçlarınızı havluyla kurulamayın! Güçlü ve gür saçların sırrı bu yöntemde saklı
Saçlarınızı havluyla kurulamayın! Güçlü ve gür saçların sırrı bu yöntemde saklı Genler saç tipleri üzerinde etkili olsa da, birçok farklı yöntemle bunu değiştirebiliriz. Uygulayacağınız bu yöntemlerle saç tellerinizi güçlendirip, uzamasını hızlandırmak mümkün.
12.08.2023 Güzellik
Saçları güçlendiren 5 yöntem! Kahve maskesi mucize yaratıyor
Saçları güçlendiren 5 yöntem! Kahve maskesi mucize yaratıyor Saç problemleri birçok kadının korkulu rüyası. Dünya genelinde kadınların yüzde 50'si 40 yaşından sonra, doğum ve menopoz gibi nedenlerle saçlarını kaybediyor. Peki bu sorunun önüne nasıl geçilebilir? İşte saçlarınızı halat gibi güçlendirecek olan 5 yöntem.
31.07.2023 PembeNar
Kepek sorununu ortadan kaldırıyor: Haftada 2-3 kere kullanmak yeter
Kepek sorununu ortadan kaldırıyor: Haftada 2-3 kere kullanmak yeter Kepek en çok görülen cilt sorunlarından biridir. Evde deneyeceğiniz bazı yöntemler ile kepeği tedavi edebilirsiniz. İşte kepeğe iyi gelen bazı doğal yöntemler…
29.07.2023 Saç Bakımı
Elma Sirkesinin Faydaları Nelerdir? Elma Sirkesi Neye İyi Gelir, Nasıl Kullanılır?
Elma Sirkesinin Faydaları Nelerdir? Elma Sirkesi Neye İyi Gelir, Nasıl Kullanılır? Mutfakların vazgeçilmezi elma sirkesinin pek çok şeye faydaları vardır. Özellikle salatalara tat vermesi amacıyla kullanılan elma sirkesinin içerisinde bolca mineral ve vitaminler bulunur. Elma sirkesi cilt ve saça iyi gelmesinin yanı sıra bazı hastalıklara faydası bulunur. Başlı başına bir şifa kaynağı olan elma sirkesi enfeksiyonlara karşı korur ve bakterileri yok eder. Son dönemlerde temizlik amaçlı da kullanılan sirkeli su kilo vermeye yardımcı olur. Elma sirkesinin faydaları nelerdir? diyorsanız “Elma sirkesi neye iyi gelir, nasıl kullanılır?” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
3.12.2021 Genel Sağlık
Hünnapın Faydaları Nelerdir? Hünnap Meyvesi Neye İyi Gelir, Ne İşe Yarar?
Hünnapın Faydaları Nelerdir? Hünnap Meyvesi Neye İyi Gelir, Ne İşe Yarar? Hünnap meyvesinin sağlığa pek çok faydası bulunur. Oldukça dayanaklı hünnap ağacından elde edilir. Yöresel olarak farklı isimleri de bulunur. Çiğde ya da innabi olarak da bilinen hünnap alternatif tıpta da çokça kullanılır. Düşük kalorili meyve olan hünnap kilo vermeye yardımcı olur, antioksidan ve C vitamini kaynağıdır. bağışıklık sisteminde güçlendirici etkiye sahip olan hünnap meyvesi bağırsak sorunlarına iyi gelir ve kabızlığı tedavi eder. Hünnapın faydaları nelerdir? diyorsanız “Hünnap meyvesi neye iyi gelir, ne işe yarar?” içeriğimizden detaylıca okuyabilirsiniz.
3.12.2021 Genel Sağlık
Hindistan cevizi yağı faydaları nelerdir? Hindistan cevizi yağı saç, cilt ve sivilcelere nasıl uygulanır?
Hindistan cevizi yağı faydaları nelerdir? Hindistan cevizi yağı saç, cilt ve sivilcelere nasıl uygulanır? Hindistan cevizi yağı, hem kozmetik ürünlerinde hem de sofralarda sıkça kullanılıyor. Hindistan cevizi ağacının meyvesinden üretilir. Faydaları saymakla bitmeyen hindistan cevizi yağı saç, cilt, yüz, sivilce ve kirpik için kullanılır. Hindistan cevizi yağı ayrıca kilo vermeye de yardımcı olur. İçerdiği orta zincirli yağ asitleri tokluk hissini arttırır. Bunun da kilo vermeye yardımcı olduğu düşünülmektedir. Hindistan cevizi yağı faydaları nelerdir? nelerdir diyorsanız “Hindistan cevizi yağının saç, cilt ve sivilcelere nasıl uygulanır?” içeriğimizden detaylıca okuyabilirsiniz.
3.12.2021 Güzellik
Kimyasal kullanmadan kepeği önleyen 10 saç maskesi
Kimyasal kullanmadan kepeği önleyen 10 saç maskesi Kepeğin kuru ciltten kaynaklandığı düşünülür ancak bu bilgi kısmen doğru değildir. Çünkü aşırı yağlı ciltte kepek görülme olasılığı daha fazladır. Özellikle mevsim geçişlerinde aşırı yağlanma veya kuruluk yaşıyor ve kepek oluşumunu önleyemiyorsanız, her yerde kolayca bulabileceğiniz ekonomik malzemelerle, kimyasal kullanmadan kepeği önleyen maskeler hazırlayabilirsiniz. Nasıl hazırlayacağınızı bilmiyorsanız, sizin için paylaştığımız kepeği yok eden 10 saç maskesine göz atabilirsiniz. - MİLLİYET.COM.TR / PEMBENAR ÖZEL
23.09.2021 Saç Bakımı
Kendin yap: Saçlarınızı güzelleştiren muzlu maske tarifleri
Kendin yap: Saçlarınızı güzelleştiren muzlu maske tarifleri Muzlar sağlıklı bir yaşamın en lezzetli anahtarlarından biridir. Bu sarı renkli lezzetli meyve sayısız sağlık faydasına sahip olmasının yanı sıra güzellik rutininizin de vazgeçilmez bir parçası haline gelecek. İşte birçok ünlü ismin kullandığı, doğal saç maskesi tarifi... PembeNar Özel
12.09.2021 Saç Bakımı
Saçlara hacim kazandıran doğal ve hazırlaması kolay 10 maske tarifi
Saçlara hacim kazandıran doğal ve hazırlaması kolay 10 maske tarifi İnsanlar, eski çağlardan beri doğal ürünleri güzelleşmek için kullanıyorlar. Ve tüm bu ürünler doğru şekilde kullanıldığında saçı besiliyor, güçlendiriyor, kalınlaştırıyor ve daha yumuşak hale getiriyor. Biz de sizler için evde kolayca hazırlayıp saçınıza bakım yapabileceğiniz doğal saç maskesi tariflerini derledik. Ancak, bu maskelerden herhangi birini denemeden önce herhangi bir gıda alerjiniz veya intoleransınız olmadığından emin olun. İşte size maddi olarak zorlamadan saçlarınıza bakım yapma, hacim kazandırma imkanı veren saç maskesi tarifleri…-MİLLİYET.COM.TR / PEMBENAR ÖZEL
4.09.2021 Saç Bakımı
Hem cilde hem de saçlara iyi gelecek avokado maskesi
Hem cilde hem de saçlara iyi gelecek avokado maskesi Son yıllarda evde yapılan doğal maskeler en çok tercih edilen güzellik trendleri arasında yer alıyor. Biyolog ve Kozmetolog Pervin Bulgak, hem cilde hem de saçlara iyi gelecek avokado maskesi tarifi hakkında bilgi verdi. İşte detaylar...
26.08.2021 Saç Bakımı
Saç Maskesi Nasıl Kullanılır? Saç Maskesi Saçın Neresine Sürülür?
Saç Maskesi Nasıl Kullanılır? Saç Maskesi Saçın Neresine Sürülür? Kişiler saçlarının daha güzel görünmesi için bazı bakım ürünleri tercih edebiliyor. Saçlara uygulanacak ürünlerden biri de saç maskesidir. Saç maskesi kullanmak isteyen kişiler, saç maskesini detaylı olarak araştırabiliyor. Saç maskesi saçın neresine sürüleceği de merak edilen konulardan biridir. Saç maskesi nasıl kullanılır? Saç maskesi saçın neresine sürülür? Saç maskesi kullanımıyla ilgili merak edilen tüm detaylar.
20.05.2021 Saç Bakımı

Benzer Haber Etiketleri

Saç Maskesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.