Dökülmeye, cansızlaşmaya son! Bu iğne yeniden saç oluşumunu sağlıyor
Dökülmeye, cansızlaşmaya son! Bu iğne yeniden saç oluşumunu sağlıyor Yaz mevsiminin sonuna doğru yaklaştığımız şu günlerde saç dökülmesi, saçlarda cansızlaşma ve yıpranma özellikle tatil dönüşü yaşanan en büyük sorunlardan biri olan dikkat çekiyor. Dermatoloji Uzm. Dr. Aycan Özden Sezgin yeni saç oluşumunu destekleyen yöntemi açıkladı, faydalı bilgiler paylaştı.
25.08.2023 Saç Bakımı
Yazın yıpranan saçlara en özel ve etkili çözüm: Saç mezoterapisi
Yazın yıpranan saçlara en özel ve etkili çözüm: Saç mezoterapisi Saç mezoterapisi ile bakımlı ve parlak saçlara sahip olmak, saç dökülmelerini kontrol altına almak, yeni saç çıkışını sağlamak ve saç kalitesini artırmak mümkün. Özellikle yaz aylarında yıpranan saçlarımızı bu yöntemle güçlendirebileceğimizi belirten Dr. Ömür Tekeli ve Dr. Evşen Altunay, saç mezoterapisi hakkında bilgiler verdi.
1.01.2022 Saç Bakımı
Saç dökülmesinin önüne geçmek zor değil!
Saç dökülmesinin önüne geçmek zor değil! Saç dökülmesi hem erkekler, hem de kadınlar için oldukça sinir bozucu bir durum. Bazen mevsime bağlı dökülmeler olsa da, hormonal bozukluklardan da kaynaklanabilen saç kayıpları, artık çeşitli yöntemlerle tedavi edilebiliyor. Uzm. Dr. Şafak Göktaş, saç dökülmesi için geliştirilen uygulamalar hakkında önemli bilgiler verdi.
21.10.2021 Saç Bakımı
Sağlıklı ve parlak saçlara sahip olmanızı sağlayan yöntem
Sağlıklı ve parlak saçlara sahip olmanızı sağlayan yöntem Saç bakımı ve sağlığı hem erkekler hem de kadınlar için çok önemlidir. Çünkü saçlar aslında vücudun sağlık göstergesidir. Canlı, parlak ve dökülmeyen saçlar sağlıklı bir vücut demektir. Saç sağlığını etkileyen faktörler nelerdir? Sağlıklı saçlara kavuşmak için nelere dikkat etmek gerekir? Saç mezoterapisi nedir, ne işe yarar? Medikal Estetik Hekimi Dr. Saliha Sönmezateş önemli bilgiler paylaştı
17.03.2021 Saç Bakımı
Saç mezoterapisiyle saç dökülmesi önlenebilir mi?
Saç mezoterapisiyle saç dökülmesi önlenebilir mi? Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Akupunktur, Ozon Terapi Uzm. Dr. Figen Atak, saç mezoterapisi ile saç dökülmesinin önlenebildiğini belirtti.
11.06.2020 Estetik
Saç dökülmesinin tedavisi mümkün mü?
Saç dökülmesinin tedavisi mümkün mü? Görsel bir problem olan saç dökülmesi aynı zamanda psikolojik rahatsızlıklara da neden olabilmekte. Günümüzde saç dökülmesinin önüne geçmek için geliştirilmiş birçok yöntem bulunuyor.
26.11.2018 Saç Bakımı
Saç mezoterapisiyle daha canlı saçlar
Saç mezoterapisiyle daha canlı saçlar Saçlarınız eskisi kadar canlı ve sağlıklı değil mi? Saç mezoterapisiyle eski sağlığına ve canlılığına kavuşturmanız mümkün. Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki Saç Ekim Merkezi Uzmanlarına, saç mezoterapisiyle ilgili bilmeniz gerekenleri anlatıyor.
4.06.2018 Saç Bakımı