Safet Susic

Safet Susic

Son dakika Safet Susic haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Safet Susic gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Safet Susic haber sayfamızda...

Safet Susic

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 304 safet susic haberi bulunmuştur.
Konyaspor'da teknik direktörlüğe Aykut Kocaman'ın yardımcısı Omerovic getirildi
Konyaspor'da teknik direktörlüğe Aykut Kocaman'ın yardımcısı Omerovic getirildi Tümosan Konyaspor teknik direktörlük görevi için Aykut Kocaman'ın yardımcı antrenörü Fahrudin Omerovic ile anlaşma sağladı.Konyaspor, Omerovic ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.
15.01.2024 Konyaspor
Nereden nereye!  Akhisarspor'da büyük yıkım...
Nereden nereye! Akhisarspor'da büyük yıkım... Süper Lig'e çıkmasıyla birikte tarihi sezonlar geçirerek kupalar kazanan Akhisarspor, düşüşünü durduramıyor. Yıllarca en üst ligde mücadele eden yeşil-siyahlılar bu hafta Amedspor'la tarihi bir maça çıkacak.
25.04.2022 Süper Lig
Akhisarspor'da alkışlar Vrsajevic'e
Akhisarspor'da alkışlar Vrsajevic'e TFF 1. Lig'de takım halinde sahaya inmek için koronavirüs salgınıyla 19 Mart'ta durdurulup 12 Haziran'da yeniden başlaması planlanan sezonla ilgili alınacak kararı bekleyen Akhisarspor'da Vrsajevic 2 yıldır takımın vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardı.
1.07.2020 1.Lig
Tuzla City, Elvir Balic ile yollarını  ayırdı
Tuzla City, Elvir Balic ile yollarını ayırdı Bosna Hersek 1. Futbol Ligi (Premijer Liga) takımlarından Tuzla City, teknik direktör Elvir Balic ile yollarını ayırdı. 
1.07.2020 Futbol
Prosinecki dönemi sona erdi
Prosinecki dönemi sona erdi Bosna Hersek Milli Takımı Teknik Direktörü olan Robert Prosinecki’nin görevine son verildi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Elvir Balic'ten özlem ve itiraf dolu açıklamalar
Elvir Balic'ten özlem ve itiraf dolu açıklamalar Elvir Balic, uzun yıllar hem futbolcu hem de teknik adam olarak görev yaptığı Türkiye'yi evi olarak gördüğünü söyledi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Elvir Balic'in yeni adresi Tuzla
Elvir Balic'in yeni adresi Tuzla Bosna Hersek 1. Futbol Ligi (Premijer Liga) takımlarından Tuzla City'de teknik direktörlük görevine uzun yıllar Türk takımlarında forma giyen Elvir Balic getirildi.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Ediz Bahtiyaroğlu ölümünün 7 yılında anılıyor! Ediz Bahtiyaroğlu kimdir?
Ediz Bahtiyaroğlu ölümünün 7 yılında anılıyor! Ediz Bahtiyaroğlu kimdir? Ediz Bahtiyaroğlu ölüm yıldönümünde anılıyor. 5 Eylül 2012 yılında vefat eden milli futbolcunun ölümü herkesi yasa boğmuştu. Acılarla dolu hayat hikayesine rağmen bir an olsun futbola ve ailesine olan bağlılığından kopmayan Ediz Bahtiyaroğlu, Ankaragücü, Bucaspor ve son olarak Eskişiehirspor'da forma giymiştir. İşte Ediz Bahtiyaroğlu hakkında merak edilenler...
1.07.2020 Futbol
Süper Lig'de "değişim rüzgarı" esti
Süper Lig'de "değişim rüzgarı" esti Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunda 18 takımdan 13'ü teknik direktör değişikliğine gitti.
1.07.2020 Futbol
Akhisarspor'un Süper Lig performansı
Akhisarspor'un Süper Lig performansı Süper Lig'de kendi evinde çıktığı 119 lig maçında 46 galibiyet, 35 beraberlik ve 38 yenilgiyle sahadan ayrılan Ege temsilcisi, dış sahadaki 119 müsabakada ise 28 galibiyet, 30 beraberlik ve 61 mağlubiyetlik performans sergiledi.
Akhisarspor, Süper Lig'e veda etti!
Akhisarspor, Süper Lig'e veda etti! Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye kaybeden Akhisarspor Süper Lig'e veda etti.
Göztepe ile Akhisarspor'da umutlar azalıyor
Göztepe ile Akhisarspor'da umutlar azalıyor Spor Toto Süper Lig'de Ege Bölgesi'ni temsil eden Göztepe ile Akhisarspor, son 5 haftaya dezavantajlı girdi.
İstenmeyen adam yeni yıldız oldu
İstenmeyen adam yeni yıldız oldu Kümede kalma savaşan veren ve Göztepe galibiyetiyle son sıradan kurtulan Akhisarspor’da sezon başında istenmeyen adam ilan edilen Bokila, takımın yeni yıldızı oldu...
11.04.2019 Ege
Bokila, Akhisarspor'un yıldızı oldu
Bokila, Akhisarspor'un yıldızı oldu Spor Toto Süper Lig'de Göztepe galibiyetiyle son sıradan kurtulan Akhisarspor'da sezon başında istenmeyen adam ilan edilen Bokila, takımın yıldızı oldu.
Efecan Karaca: Büyük takımlar neden olmasın
Efecan Karaca: Büyük takımlar neden olmasın Kariyerinde ilk kez A Milli Takım kadrosuna seçilen Alanyasporlu Efecan Karaca, milli takım ve kariyer planlamasıyla ilgili konuştu. Orta saha oyuncusu yaptığı açıklamada, "Büyük takımlar neden olmasın" değerlendirmesinde bulundu.
23.07.2020 Alanyaspor
Fevzi Layiç: Fatih Öztürk Galatasaray'la anlaştı!
Fevzi Layiç: Fatih Öztürk Galatasaray'la anlaştı! Akhisarspor'un eski teknik direktörü Safet Susic'in ekibinde yer alan Fevzi Layiç, 32 yaşındaki kaleci Fatih Öztürk'ün Galatasaray'la anlaştığını açıkladı.
30.06.2020 Galatasaray
Süper Lig'de "yaprak dökümü" sürüyor
Süper Lig'de "yaprak dökümü" sürüyor Spor Toto Süper Lig'de son 10 haftaya girilirken, kötü gidişatın faturası teknik direktörlere çıkmaya devam ediyor.
1.07.2020 Futbol
Akhisarspor'da hedef, 2012-2013 sezonu performansı!
Akhisarspor'da hedef, 2012-2013 sezonu performansı! Spor Toto Süper Lig'de 22. haftada 18 puanla son sırada yer alan yeşil-siyahlı ekip, 2012-2013 sezonunda yine 18. durumda yer aldığı 22. haftanın ardından gösterdiği performansla ligde kalmayı başarmıştı.
Akhisarspor'da Cihat Arslan'ın yerine Cem Kavçak
Akhisarspor'da Cihat Arslan'ın yerine Cem Kavçak Süper Lig'de 4 maçta sıfır çeken ve son sıraya gerileyen Akhisarspor'da teknik direktör Cihat Arslan'la yollarını ayıran yönetim, takımı Antrenör Cem Kavçak'a emanet etti.
Akhisarspor'da Cihat Arslan dönemi sona erdi
Akhisarspor'da Cihat Arslan dönemi sona erdi Spor Toto Süper Lig'de 21. haftayı 17 puanla son sırada geçen Akhisarspor, teknik direktör Cihat Arslan'la yollarını ayırdı.
Akhisarspor'da Arslan gidiyor
Akhisarspor'da Arslan gidiyor Spor Toto Süper Lig'de sezonun ikinci yarısında oynadığı 4 maçı da kaybederek 17 puanla son sıraya demir atan Akhisarspor'da yönetim, teknik direktör Cihat Arslan'la yollarını ayırma kararı aldı.
Akhisarspor'da Fatih Öztürk formayı hiç çıkarmadı
Akhisarspor'da Fatih Öztürk formayı hiç çıkarmadı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisarspor'da kaleci Fatih Özürk, 2018-2019 sezonunun ilk yarısında tüm maçlarda 90 dakika mücadele etti.
Süper Lig'de ilk yarıda 11 teknik adam değişikliği
Süper Lig'de ilk yarıda 11 teknik adam değişikliği Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında 11 takım teknik direktör değişikliğine gitti.
1.07.2020 Futbol
Akhisar'ın ilk Avrupa macerası iyi geçmedi
Akhisar'ın ilk Avrupa macerası iyi geçmedi Geçen sezon Türkiye Kupası'nı müzesine götürerek ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan Akhisarspor, bu sezon J Grubu'nda oynadığı 6 maçta sadece 1 puan aldı.
Ersun Yanal geldi, yabancı hoca kalmadı
Ersun Yanal geldi, yabancı hoca kalmadı Spor Toto Süper Lig'de tüm takımların başında yerli teknik direktörler yer alıyor.
30.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Safet Susic ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.