Sağlıklı Saçlar

Sağlıklı Saçlar

Son dakika sağlıklı saçlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sağlıklı saçlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sağlıklı saçlar haber sayfamızda...

Sağlıklı Saçlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 502 sağlıklı saçlar haberi bulunmuştur.
Meğer herkes yanlış biliyormuş! Saç tararken bu hataları yapmayın
Meğer herkes yanlış biliyormuş! Saç tararken bu hataları yapmayın Sağlıklı saçlar, beslenmeniz, kullandığınız su, uyguladığınız ürünler, saç fırçanız, stres düzeyiniz, kan dolaşımınız gibi pek çok şeyin birleşiminin sonucudur. İşte saçınızı tararken yapabileceğiniz birkaç hata.
15.04.2024 Saç Bakımı
Saç dökülmesi türüne göre çözüm önerileri
Saç dökülmesi türüne göre çözüm önerileri PRP, mezoterapi, kök hücre gibi onarıcı tedavi şekilleri genellikle var olan saçları güçlendirmek içindir. Kaybedilmiş saç köklerinin yeniden canlanmasını sağlamaz. Bu nedenle saç ekimi operasyonu saç kaybında uygulanan bir yöntemdir.
12.03.2024 Pazar
Tıraşsız saç ekimi mümkün mü?
Tıraşsız saç ekimi mümkün mü? Saç ekiminde en çok tedirgin olunan konulardan biri saçların tamamen traş edilmesi. Estetik kaygıları olan kişiler bir süreliğine de olsa tamamen saçsız kalmak istemiyor ve bu sebeple saç ekiminden vazgeçebiliyor. Tıraşsız saç ekimi yöntemi bu estetik kaygının azaltılmasına yardımcı oluyor.
10.02.2024 Pazar
Saç beyazlamasını önlüyor! Sağlıklı saçlar için doğal ilacını kullanın
Saç beyazlamasını önlüyor! Sağlıklı saçlar için doğal ilacını kullanın Mısır'daki hintyağı bitkisinden elde edilen yoğun yağ, saç uzamasını sağlamanın yanı sıra saç dökülmesini de önler. En iyi yanı ise doğal bir yağ olduğu için saça herhangi bir yan etkisi yoktur. Hint yağı mükemmel bir yağ asitleri ve vitamin kaynağıdır, bu da onu saç bakımı için güçlü bir bileşen haline getirir. Hint yağındaki yüksek risinoleik asit konsantrasyonu, saç uzamasını, nemlenmesini ve güçlenmesini sağlar.
22.01.2024 Saç Bakımı
Her gün yaptığımız 5 yanlış! Daha sağlıklı saçlar için taramaya uçlardan başlayın
Her gün yaptığımız 5 yanlış! Daha sağlıklı saçlar için taramaya uçlardan başlayın Günlük yaşantımızda sayısız rutine sahibiz. Birbirinden farklı alışkanlıklarımız günlük rutinlerimizi oluşturur. Ancak bu rutinlerin tamamının doğru olduğunu söylemek oldukça zordur. Mantıklı ve doğru sandığımız alışkanlıklarımızın bizler için zararlı olduğunu söylesek ne düşünürsünüz?
31.12.2023 Püf Noktası
Rutininizi yeniden oluşturun! Parlak ve sağlıklı saçlara kavuşmak çok kolay
Rutininizi yeniden oluşturun! Parlak ve sağlıklı saçlara kavuşmak çok kolay Saçlar kadınlar için en çok zaman harcanan ve güzelliğin en önemli parçalarından biri. Uzun ve güçlü, parlak ve sağlıklı saçlar içinse yeni bir rutin denemek iyi gelebilir. İşte detaylar!
15.12.2023 Saç Bakımı
Zeytinyağına alternatif yağ! Saçları halat gibi uzatıyor ve besliyor
Zeytinyağına alternatif yağ! Saçları halat gibi uzatıyor ve besliyor Saç bakımı denince akla gelen yağlardan birisi de zeytinyağı. Ancak ‘Zeytinyağı saçıma iyi gelmedi’ diyorsanız alternatif olarak saçlarınıza uygulayabileceğiniz yağlar var. Hem saçı besliyor hem de halat gibi uzatıyor.
29.11.2023 Saç Bakımı
40 yaş sonrası sağlıklı saçlar hayal değil! Saç dökülmesini durdurun, işte çözümü
40 yaş sonrası sağlıklı saçlar hayal değil! Saç dökülmesini durdurun, işte çözümü Herkes saçlarının gür, parlak ve sağlıklı görünmesini ister. Ancak belli bir yaştan sonra saçlarda dökülmeler ve hacminde azalmalar görülebilir. 40 yaşından sonra saçlarınızda değişiklik görmenizin birkaç nedeni var ancak çözümü de var.
24.11.2023 Saç Bakımı
Dayanıklı ve sağlıklı saçlar için 7 öneri
Dayanıklı ve sağlıklı saçlar için 7 öneri Kadınların yüzde 50'sinden fazlası yaşamları boyunca gözle görülür saç dökülmesi yaşayabilir . Bu özellikle 40 yaş üstü, yeni doğum yapmış veya menopoza girmiş kadınlar için geçerlidir. Evet saçınızı kısa kesebilirsiniz ama yine de sorunun üstesinden gelmeye çalışmakta fayda var.
18.11.2023 Genel Sağlık
Güçlü saçların sırrı bu listede! 2 haftada kökten uca değişim yaratıyor
Güçlü saçların sırrı bu listede! 2 haftada kökten uca değişim yaratıyor Sık saç boyama ve yüksek ısılarla şekillendirme saçınızdaki yararlı bileşenleri yok eder. Ancak bu yılın saç trendleri daha güçlü saçlara sahip olmak üzerine. Saç bakımı, son zamanlarda tercih edilen güzellik trendlerinden. İşte daha güçlü ve sağlıklı saçlar için basitçe uygulayabileceğiniz bir rehber.
16.11.2023 Saç Bakımı
Mete Gazoz: Zorbalığa karşı birlikte omuz omuza verin
Mete Gazoz: Zorbalığa karşı birlikte omuz omuza verin 'Zorbalığı kafandan at' projesine Olimpiyat altın madalyalı Mete Gazoz destek verdi. Gazoz, milli takım kampında olduğu için kısa bir video mesaj gönderdi
8.10.2023 Diğer
Saç bakımında fark yaratmak için balın gücünü keşfedin!
Saç bakımında fark yaratmak için balın gücünü keşfedin! Bakımlı saçlara sahip olmanın, günün her saati iyi hissetmenin anahtarı olduğunu biliyor muydunuz? Doğanın mucizeleri saç bakımında da size yol gösteriyor ve hayalinizdeki saçların yolu tabiatın ürünlerinden geçiyor…Haydi beraber keşfedelim!
20.09.2023 Advertorial
Tepeden tırnağa yeniliyor, hem de çok doğal! Kefir içmek için 15 neden
Tepeden tırnağa yeniliyor, hem de çok doğal! Kefir içmek için 15 neden İçeriğinde maya ve bakteri bulunan fermente edilmiş süt ürünü olan kefirin aynı zamanda probiyotik özellik taşıdığını ve tarih boyunca sofralardan eksik olmadığını söyleyen Beslenme ve Diyet Uzmanı Renan Güneş, kefirin 15 faydasını açıkladı.
19.07.2023 Genel Sağlık
Saç dökülmelerine artık son: Saçlarınız bu bitki sayesinde Rapunzel gibi olacak
Saç dökülmelerine artık son: Saçlarınız bu bitki sayesinde Rapunzel gibi olacak Aloe vera, yüzyıllardır cilt ve saç bakımı için kullanılan mucizevi bir bitkidir. Aloe vera, yapraklarının içinde bulunan jelimsi özü sayesinde saçlara birçok fayda sağlar.
7.07.2023 Saç Bakımı
Editörün seçtikleri
Editörün seçtikleri OKUL KOLEKSİYONU DeFacto, ‘Okula Dönüş’ koleksiyonuyla trendleri takip eden, tarzıyla fark yaratmayı seven tüm öğrencilerin okul stillerine eğlenceli bir dokunuş yapacak...
20.08.2022 Cadde
Saçları yaza hazırlayın
Saçları yaza hazırlayın Mevsimlerin en sevileni yazın geldiği şu günlerde saç stilisti İbrahim Zengin’den bakım sırlarını dinledik.
22.05.2022 Pazar
Kış aylarında kuruyan ve yıpranan saçları canlandırmanın püf noktaları
Kış aylarında kuruyan ve yıpranan saçları canlandırmanın püf noktaları Kış aylarında soğuyan havanın etkisiyle saç ve saç derisiyle ilgili bazı şikayetler artıyor. Kuruluk, matlaşma, kepek ve dökülme bu şikayetler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Peki saç ve saç derisi mevsim değişikliklerinden nasıl etkileniyor, kış aylarında saç kuruluğunu nasıl önleyebiliriz, yıpranan ve kuruyan saçları nasıl canlandırabiliriz, saç tipimize göre hangi ürünleri kullanmalıyız? Saç bakımına dair merak ettiğiniz her şeyi Dr. Cansen Yeni Kut ile konuştuk.
19.01.2022 Saç Bakımı
Editörün seçtikleri...
Editörün seçtikleri... Düğün şıklığı Oleg Cassini, tarz sahibi kadınlara, ışıltılı bir dünyanın kapılarını aralamaya özel fiyatlarla devam ediyor...
16.10.2021 Cadde
Editör'ün seçtikleri
Editör'ün seçtikleri Estetik ve konfor Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tokyo 2020 Olimpik ve Paralimpik Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek sporcuların giyeceği yol, seremoni ve Olimpiyat Köyü kıyafetlerinin tasarımını Vakko’ya emanet etti...
26.06.2021 Cadde
Sağlıklı saçlara sahip olmak çok kolay! İşte uzmanından tavsiyeler
Sağlıklı saçlara sahip olmak çok kolay! İşte uzmanından tavsiyeler Daha hacimli, parlak ve kırıksız saçlara kavuşmak mümkün. İşte sağlıklı saçlara kavuşmak için uygulayabileceğiniz basit ama etkili yöntemler...
31.03.2021 Saç Bakımı
Uzun ve hacimli saçlara sahip olmak için 8 doğal çözüm
Uzun ve hacimli saçlara sahip olmak için 8 doğal çözüm Saç çoğu kadın için önemli bir aksesuardır. O gün saçlarının şekli ve görünüşü tüm ruh hallerini etkileyebilir. Bu neden ile daha güçlü, çabuk uzayan ve çabuk şekil alan sağlıklı saçlar çoğu kadının hayallerini süslüyor. İşte uzun ve hacimli saçlara sahip olmak için 8 doğal çözüm... PEMBENAR ÖZEL
25.03.2021 Saç Bakımı
Kadınlara sihirli dokunuşlar
Kadınlara sihirli dokunuşlar Meslek hayatında 23 yılı geride bırakan Efkan Gölgeçen, kadınları değiştirmenin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi, “11-12 yaşlarında farklı işlerde çalışmaya başladım. Evimizin yakınlarındaki kuaföre girince ben bu işi yapacağım dedim. Saç kesimi yaparken dünyadan kopuyorum” dedi
23.03.2021 Ege
Sağlıklı ve parlak saçlara sahip olmanızı sağlayan yöntem
Sağlıklı ve parlak saçlara sahip olmanızı sağlayan yöntem Saç bakımı ve sağlığı hem erkekler hem de kadınlar için çok önemlidir. Çünkü saçlar aslında vücudun sağlık göstergesidir. Canlı, parlak ve dökülmeyen saçlar sağlıklı bir vücut demektir. Saç sağlığını etkileyen faktörler nelerdir? Sağlıklı saçlara kavuşmak için nelere dikkat etmek gerekir? Saç mezoterapisi nedir, ne işe yarar? Medikal Estetik Hekimi Dr. Saliha Sönmezateş önemli bilgiler paylaştı
17.03.2021 Saç Bakımı
Sağlıklı saçlar için 9 süper besin
Sağlıklı saçlar için 9 süper besin Saçın hızla büyüyen bir doku olduğunu ve yediklerinizin saçınızın sağlığında büyük bir fark yaratabileceğini unutmayın. Saç bakım ürünleri kullanımından kaynaklanan stres, altta yatan hastalıklar, genetik yatkınlık ve reaksiyonlar gibi birçok faktör saçınızı etkileyebilir. Ancak en önemli faktörlerden birisi beslenme şeklinizdir. Bu yüzden sizler için sağlıklı saçlara kavuşmanızı sağlayacak 9 süper besini sıraladık. - PEMBENAR ÖZEL
3.03.2021 Saç Bakımı
Patates Suyunun Faydaları Nelerdir? Aç Karnına Patates Suyu İçmek Ne İşe Yarar?
Patates Suyunun Faydaları Nelerdir? Aç Karnına Patates Suyu İçmek Ne İşe Yarar? Mutfakta kullanılan birçok ürünün alışılagelen tüketim şeklinin dışında yararları olduğu çoğu zaman bilinmemektedir. Patates de bunlardan birisidir. Sevilerek tüketilen ve değişik yemekleri yapılan patates aslında mucizevi bir şifa deposudur. İşte, merak edilen tüm detaylar.
4.03.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Sağlıklı Saçlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.