Sakatlık

Sakatlık

Son dakika sakatlık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sakatlık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sakatlık haber sayfamızda...

Sakatlık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.246 sakatlık haberi bulunmuştur.
Survivor All Star'a veda eden Hakan Hatipoğlu, kızı Lila'ya kavuştu! Mutluluk gözyaşları
Survivor All Star'a veda eden Hakan Hatipoğlu, kızı Lila'ya kavuştu! Mutluluk gözyaşları Survivor All Star'da düellonun final turunda 5-1 Yasin Obuz'a yenilerek adaya veda eden Hakan Hatipoğlu yurda döndü. Uçaktan iner inmez kızı Lila'ya sarılan Hatipoğlu, gözyaşları içinde kaldı.
15.04.2024 Cadde
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
15.04.2024 Futbol
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan kadroda zorunlu değişim!
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan kadroda zorunlu değişim! Trendyol Süper Lig’de bugün Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı Teknik Direktör İsmail Kartal’ı değişime itecek. Sarı-lacivertli takımın teknik patronu sahaya farklı bir ilk 11 sürecek
14.04.2024 Fenerbahçe
Kemalettin Tuğcu hakkında bilinmesi gerekenler
Kemalettin Tuğcu hakkında bilinmesi gerekenler Kemalettin Tuğcu’nun yeğeni gazeteci yazar Nemika Tuğcu, “Sırça Köşkün Masalcısı” adlı kitabında engelli oluşunu bir kusur sayıp 26 yaşına kadar münzevi bir hayat süren yazarın iç dünyasını anlatıyor
14.04.2024 Kültür Sanat
Fenerbahçe'de Eda Erdem şoku!  Arina Fedorovtseva Eczacıbaşı'nın kabusu oldu
Fenerbahçe'de Eda Erdem şoku! Arina Fedorovtseva Eczacıbaşı'nın kabusu oldu Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı final serisi ikinci maçında karşı karşıya geldi. Müsabakaya Arina Fedorovtseva'nın performansı damga vurdu. Sarı-lacivertli takımda Eda Erdem sakatlık geçirdi. Mücadeleyi Eczacıbaşı 3-2 kazandı.
13.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde ameliyat oldu
Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde ameliyat oldu Fenerbahçe'nin Olympiakos ile oynadığı maçta sakatlanan ve sonu kapatan Jayden Oosterwolde, yurt dışında ameliyat oldu. İşte detaylar...
13.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de sarı kart alarmı! Yıldızlar sınırda
Fenerbahçe'de sarı kart alarmı! Yıldızlar sınırda Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük ile ligde 16. kez karşı kaşıya gelecek. Mücadele öncesi sarı-lacivertlilerde 7 oyuncu kart sınırında bulunuyor.
13.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de sakatlıklar başa bela oldu! Son kurban Jayden Oosterwolde
Fenerbahçe'de sakatlıklar başa bela oldu! Son kurban Jayden Oosterwolde Bu sezon en çok maç oynayan Süper Lig takımı olan F.Bahçe’de toplamda 18 futbolcu sakatlık yaşadı. Sarı-lacivertlilerde üst üste gelen sakatlık haberleri teknik heyetin elini kolunu bağlarken, kurulan alternatifli kadro en az hasarla bugünlere gelinmesini sağladı.
13.04.2024 Fenerbahçe
Abdullah Avcı: Kazanabilseydik büyük bir avantaj yakalayacaktık!
Abdullah Avcı: Kazanabilseydik büyük bir avantaj yakalayacaktık! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor maçının ardından konuştu.
12.04.2024 Trabzonspor
Galatasaray transfer rotasını Arjantin'e çevirdi! Temaslar hızlandı
Galatasaray transfer rotasını Arjantin'e çevirdi! Temaslar hızlandı Wilfired Zaha, Hakim Ziyech ve Tete'den beklenen hücum katkısını alamayan Galatasaray'ın River Plate'in yıldızlarıyla ilgilendiği ortaya çıktı.
12.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'a dünya yıldızı on numara! Suudiler peşine düştü
Galatasaray'a dünya yıldızı on numara! Suudiler peşine düştü Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların, İspanya'da forma giyen yıldız futbolcuyu renklerine bağlamak istediği aktarıldı. 30 yaşındaki on numara için Suudi Arabistan ekiplerinin devrede olduğu vurgulandı.
12.04.2024 Galatasaray
UEFA'dan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a men cezası!
UEFA'dan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a men cezası! UEFA Disiplin Kurulu, Galatasaray'ın Sparta Prag ile deplasmanda oynadığı maçta yaşananlar nedeniyle verilen cezaları açıkladı.
12.04.2024 Galatasaray
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli Siyah-beyazlı kulübün Başkanı, VAR uygulamasını olumlu bulurken, "Beşiktaş’ın yarın oynanacak maçı için yabancı VAR hakemi atamamışlar. Bir sonraki maçta biz de bekliyoruz. Bundan daha da önemlisi sezon bitmeden maçları da yabancı hakemlerin yönetmesi lazım" ifadelerini kullandı.
12.04.2024 Beşiktaş
SON DAKİKA | Fenerbahçe'de sakatlık depremi! Oosterwolde sezonu kapadı
SON DAKİKA | Fenerbahçe'de sakatlık depremi! Oosterwolde sezonu kapadı UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Olympiakos ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe Jayden Oosterwolde'nin sakatlığı ile sarsılmıştı. Yıldız futbolcunun son durumu belli oldu.
12.04.2024 Fenerbahçe
Senad Ok'tan Fenerbahçe'nin yenilgisinin ardından sert tepki: Olağan dışı durum!
Senad Ok'tan Fenerbahçe'nin yenilgisinin ardından sert tepki: Olağan dışı durum! Fenerbahçe, Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos'a deplasmanda 3-2 mağlup oldu. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer Instagram canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.
12.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde depremi! Devam edemedi
Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde depremi! Devam edemedi Olympiakos, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Fenerbahçe'yi konuk etti. Sarı-lacivertlilerde sakatlanan Jayden Oosterwolde maça devam edmedi.
11.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe'den Motley ve Sertaç Şanlı açıklaması
Fenerbahçe'den Motley ve Sertaç Şanlı açıklaması Sarı-lacivertli kulüp, Anadolu Efes maçında sakatlık yaşayan Johnathan Motley ve Sertaç Şanlı’nın tedavilerine başlandığını duyurdu.
Sivasspor'da Azizbek Turgunboek ve Ali Şaşal Vural şoku!
Sivasspor'da Azizbek Turgunboek ve Ali Şaşal Vural şoku! Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da Azizbek Turgunboev'in sağ kasığında 2'nci derece yırtık, Ali Şaşal Vural'ın ise bileğinde darbeye bağlı ödem tespit edildiği açıklandı.
10.04.2024 Sivasspor
Olympiakos cephesinden Fenerbahçe maçı için iddialı sözler
Olympiakos cephesinden Fenerbahçe maçı için iddialı sözler Olympiakos Teknik Direktörü Jose Luis Mendilibar ve takım kaptanı Konstantinos Fortounis, Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
10.04.2024 Konferans Ligi
Beşiktaş, Süper Lig'in genç yıldızına talip! Arthur Masuaku'nun alternatifi bulundu
Beşiktaş, Süper Lig'in genç yıldızına talip! Arthur Masuaku'nun alternatifi bulundu Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların Süper Lig'in yıldızını gündemine aldığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların, genç futbolcuyu Arthur Masuaku'nun yerine düşündüğü aktarıldı.
9.04.2024 Beşiktaş
Aykut Kocaman'dan Süper Kupa tepkisi! 'Galatasaray'ı yenecek gücün var'
Aykut Kocaman'dan Süper Kupa tepkisi! 'Galatasaray'ı yenecek gücün var' Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Aykut Kocaman, sarı-lacivertlilerin Süper Kupa'daki tutumunu eleştirdi. Kocaman "Galatasaray'ı yenecek gücün var." ifadesini kullandı.
7.04.2024 Fenerbahçe
Survivor Turabi gelen mesajlara isyan etti: Acun abi beni kurtardı!
Survivor Turabi gelen mesajlara isyan etti: Acun abi beni kurtardı! 'Survivor All Star 2024'e sağlık sorunları nedeniyle veda eden Turabi Çamkıran, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Eski şampiyon, son olarak "Adaya dönecek misin?" mesajlarına tepki gösterdi. Sakatlıklarını tek tek sayan Survivor Turabi, Acun Ilıcalı'nın tüm imkanları seferber ettiğini de belirtti.
7.04.2024 Cadde
ÖZEL | Fenerbahçe'de Süper Kupa planı! Galatasaray, kupayı alamayacak
ÖZEL | Fenerbahçe'de Süper Kupa planı! Galatasaray, kupayı alamayacak Fenerbahçe kulüp tarihinin en farklı günlerinden birini yaşayacak. Sarı-lacivertli takımda U19 futbolcuları, önce lig maçına çıkacak, ardından Şanlıurfa’ya giderek Galatasaray ile Süper Kupa mücadelesi yapacak.
7.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin muhtemel Süper Kupa planı ortaya çıktı! 'Galatasaray kupa töreni yapamayacak'
Fenerbahçe'nin muhtemel Süper Kupa planı ortaya çıktı! 'Galatasaray kupa töreni yapamayacak' Futbol dünyasında gözler Süper Kupa maçına çevrilmişken Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirdi. İşte detaylar...
6.04.2024 Fenerbahçe
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
6.04.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Sakatlık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.