Salihli

Salihli

Son dakika Salihli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Salihli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Salihli haber sayfamızda...

Salihli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.597 salihli haberi bulunmuştur.
Korkunç kaza! Uçurumdan düşen minibüs alev aldı: 4 kişi öldü
Korkunç kaza! Uçurumdan düşen minibüs alev aldı: 4 kişi öldü Adana'nın Karaisalı ilçesinde tarım işçisi taşıyan bir minibüs, seyir halindeyken kontrolden çıkıp uçurumdan düştü. Kaza sonrası alev alan minibüsteki 4 kişi hayatını kaybetti. Kaza sonrası ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken yaralıların anlattıkları ise kan dondurdu.
22.04.2024 Gündem
Yakınları haber alamayınca dehşet ortaya çıktı! Konteynerde sır cinayet
Yakınları haber alamayınca dehşet ortaya çıktı! Konteynerde sır cinayet Manisa’nın Salihli ilçesinde şantiyede bekçilik yapan bir kişi, kaldığı konteynerde pompalı tüfekle öldürüldü. Polis, soruşturma kapsamında bölgede geniş çaplı inceleme başlattı.
20.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu projeyi yerinde inceledi: Ankara- İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşüyor
Bakan Uraloğlu projeyi yerinde inceledi: Ankara- İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesinde gelinen son durumu yerinde görmek için incelemelerde bulundu.
20.04.2024 Ekonomi
İlk kiraz hasat edildi! Manisa'da üretici umutlu
İlk kiraz hasat edildi! Manisa'da üretici umutlu Kuzey yarımkürenin ilk kirazının yetiştiği Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde üreticiler, bu yıl rekolte ve fiyatlardan umutlu olduklarını belirterek, fiyatların 100-150 TL bandının altına düşmemesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Ekonomi
Yeşim Akbaş'ın annesi: Kızım olmadan bir bayram daha geçiriyoruz
Yeşim Akbaş'ın annesi: Kızım olmadan bir bayram daha geçiriyoruz Manisa'da polis lojmanında, tabancayla vurulmuş halde ölü bulunan Yeşim Akbaş'ın annesi Aysun Akbaş, "Kızım olmadan bir bayram daha geçiriyoruz. İnşallah sanık en ağır cezayı alacak" dedi.
12.04.2024 Gündem
Manisa’daki feci kazada bir acı haber daha! Ölü sayısı 4’e çıktı
Manisa’daki feci kazada bir acı haber daha! Ölü sayısı 4’e çıktı Manisa’nın Salihli ilçesinde kamyonetin, sabun yüklü TIR’a arkadan çarptığı ve aynı aileden 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada ağır yaralanan 3 yaşındaki çocuk da tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
2.04.2024 Gündem
Feci kaza! Kamyonet TIR'a arkadan çarptı: Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti
Feci kaza! Kamyonet TIR'a arkadan çarptı: Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti Manisa’nın Salihli ilçesinde kamyonetin TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti, 3 yaşındaki çocuk da ağır yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
1.04.2024 Haberler
Feci kaza! Kamyonet TIR'a arkadan çarptı: Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti
Feci kaza! Kamyonet TIR'a arkadan çarptı: Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti Manisa’nın Salihli ilçesinde kamyonetin TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti, 3 yaşındaki çocuk da ağır yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
1.04.2024 Gündem
Manisa'da seçim sonuçları belli oldu! CHP’li Ferdi Zeyrek yarışı 1. tamamladı
Manisa'da seçim sonuçları belli oldu! CHP’li Ferdi Zeyrek yarışı 1. tamamladı Manisa'da, 1 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonculara göre Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Ferdi Zeyrek oldu. 14 ilçede CHP, 2 ilçede AK Parti, 1 ilçede ise Yeniden Refah Partisi seçimi önde tamamladı.
1.04.2024 Gündem
2024 SALİHLİ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Manisa Salihli Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 SALİHLİ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Manisa Salihli Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Manisa Salihli Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Salihli ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Manisa Salihli Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Testi geçemeyen okullar yıkılıyor
Testi geçemeyen okullar yıkılıyor Manisa’nın Salihli ilçesinde deprem testini geçemeyen veya kullanılamaz hale gelen okulların yıkılması için Salihli Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.
30.03.2024 Ege
16 yaşındaki genç tüfeği göstermek isterken arkadaşını öldürdü
16 yaşındaki genç tüfeği göstermek isterken arkadaşını öldürdü Manisa’da 16 yaşındaki M.E.U., göstermek isterken ateş alan av tüfeği ile arkadaşı Serhat Arslan'ı (21) öldürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
28.03.2024 Gündem
Karadeniz'den 8 bölge listeye girdi! Türkiye’nin en önemli mirasları
Karadeniz'den 8 bölge listeye girdi! Türkiye’nin en önemli mirasları Türkiye'de jeolojik oluşumların kalkınmadaki payının artırılması amacıyla düzenlenen ‘Ulusal ve Uluslararası Görünürlük İçin Türkiye’nin En Önemli 100 Jeolojik Mirası ve Anahtar Jeolojik Alanlarının Belirlenmesi Çalıştayı’nın sonuç bildirgesi hazırlandı. Bildirgede, aralarında mağara ve turba bataklıklarının da bulunduğu Rize’den 1, Gümüşhane’den 4, Trabzon’dan 3 alan Türkiye’nin en önemli 100 jeolojik mirası ve jeositleri listesinde yer aldı.
27.03.2024 Gündem
Kıbrıs gazisi Yonis Akkaplan son yolculuğuna uğurlandı
Kıbrıs gazisi Yonis Akkaplan son yolculuğuna uğurlandı Manisa'nın Salihli ilçesinde, hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Yonis Akkaplan (71), düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.
24.03.2024 Gündem
Yer: Manisa! Çatıdan inek düştü
Yer: Manisa! Çatıdan inek düştü Manisa’nın Salihli ilçesinde çatıda mahsur kalan ineği gören telefona sarıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri ineği kurtardı.
15.03.2024 Gündem
Tugay: İzmir'de farklı bir belediyecilik modelini ortaya koyacağız
Tugay: İzmir'de farklı bir belediyecilik modelini ortaya koyacağız Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, hemşeri dernekleriyle buluştu. Tugay, 1 Nisan'da sonra İzmir'de farklı bir belediyecilik modelini ortaya koyacaklarını belirtip, "5 yıl boyunca çok güzel çalışmalar yapacağız. Şehrin kalkınması için tüm projelerimiz hazır" dedi.
10.03.2024 Gündem
‘Türkiye İttifakı’na destek bekliyoruz’
‘Türkiye İttifakı’na destek bekliyoruz’ Manisa’nın Soma ve Salihli ilçesinde konuşan CHP lideri Özel, hükümetin ekonomik politikalarını eleştirdi. Seçimde Cumhur İttifakı’na karşı yarıştıklarını vurgulayan Özel, “Bizim de bir ittifakımız var. O ittifakın adı Türkiye ittifakıdır” dedi...
3.03.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Kurum: İlk işini kuracak gençlere 100 bin TL sermaye
İBB Başkan Adayı Kurum: İlk işini kuracak gençlere 100 bin TL sermaye Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, ilk işini kuracak gençlere 100 bin TL sermaye vereceklerini söyledi. 'Türkiye Yüzyılı’nın parlayan şehrinin İstanbul olmasını istiyoruz' diyen Kurum, 'Liyakatli ekiplerle kadrolarla çalışırsanız, kaynak bulunur' dedi.
29.02.2024 Gündem
Hamza Dağ: Aklımızda bir formül var, tarihe geçeceğim
Hamza Dağ: Aklımızda bir formül var, tarihe geçeceğim AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Basmane semtinde yer alan ve 'Basmane çukur'u olarak bilinen alanla ilgili formülleri olduğunu söyledi.
28.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz! Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinginde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız' dedi.
27.02.2024 Haberler
Erdoğan, Özgür Özel'in memleketinden seslendi: 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz!
Erdoğan, Özgür Özel'in memleketinden seslendi: 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz! Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinginde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız' dedi.
27.02.2024 Gündem
1067 kilometre valizde taşıdı! Keser sapıyla öldürdü: 15 dakika vurdum
1067 kilometre valizde taşıdı! Keser sapıyla öldürdü: 15 dakika vurdum Ordu'da eski eşi Ayşe Çetin'i (48) keser sapı ile döverek öldüren Mükerrem Başarmak (49) hakkında 'boşandığı kadını tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.
23.02.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi Manisa mitinginde konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün İzmir'de öldürülen taksicinin katiliyle ilgili bir öneride bulundu.
4.02.2024 Gündem
Polis lojmanında sır ölüm: Böyle bir pozisyonda intihar edemez
Polis lojmanında sır ölüm: Böyle bir pozisyonda intihar edemez Manisa'nın Demirci ilçesinde polis lojmanında başından tabanca ile vurulmuş halde bulunan güzellik salonu işletmecisi Yeşim Akbaş'ın (27) ölümündeki sır perdesi aralanıyor.
3.02.2024 Gündem
İzmir'de doçent katliamı! Her şey bir gün önce oldu
İzmir'de doçent katliamı! Her şey bir gün önce oldu İzmir’in Bornova ilçesinde, kanser tedavisi gören öğretim görevlisinin kendisi gibi öğretim görevlisi olan eşini ağır yaraladığı, öz kızı ve kayınvalidesini öldürdükten sonra intihar ettiği olayda otopsi işlemleri tamamlanan anneanne ve torununun cenazeleri yakınlarına teslim edildi. Dün katliam yapan Doçent Doktor Yusuf Yılmaz'ın bugün eşiyle boşanma davası olduğu ortaya çıktı.
25.01.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Salihli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.