Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Sally Field yıllar sonra itiraf etti: Üvey babamın tacizine uğradım!

Oscar ödüllü ABD'li aktris Sally Field, 14 yaşına gelinceye kadar üvey babası tarafından defalarca taciz edildiğini söyledi.

|

Yakında 'In Pieces' adını taşıyan anı kitabı yayınlanacak olan Sally Field, üvey babası tarafından tacize uğradığını annesine anlattığını, bu konuda annesinin kendisine destek olduğunu belirtti.

New York Times'a konuşan Field, 17 yaşında hamile kaldığını ve Meksika'da bugüne kadar gizlediği bir kürtaj geçirdiğini açıkladı.

ABD'li oyuncu, uğradığı tacizin bir kere ile sınırlı kalmadığını, 14 yaşına gelinceye kadar tekrarlandığını açıkladı: Kendimi çaresiz bir çocuk gibi hissediyordum. Başıma gelenler beni güçlendirdi. Ama ben sadece bir çocuk gibi hissetmek, sadece bir çocuk olmak isterdim.

Şu anda 71 yaşında olan Field, 'Jocko' lakabıyla tanınan üvey babası hakkında şunları yazdı:
"Eğer Jocko sadece zalim ve kavgacı olsaydı her şey daha kolay olabilirdi. Ama öyle değildi."

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.