SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Salonunuzu değiştirmek için para harcamayın

Salonunuzu değiştirmek istiyor ancak yeterli bütçe sağlayamıyorsanız, size birkaç öneri paylaştık. Bu önerilerimiz ile çok az ya da hiç para harcamadan, salonunuzun yeni görünmesini sağlayabilirsiniz.

|

Eski salonunuzu yeniden yaratmak istiyor fakat bunun çin para harcamak istemiyorsanız, sizin için birkaç öneri paylaştık. Para harcamadan, salonunuzu baştan tasarlayabilir ve daha modern görünmesini sağlayabilirsiniz. Bu durumda işlemi daha ucuza getirmiş olacaksınız.

Eski eşyalarınızı salonunuz da kullanın

Geometrik, düz formlara sahip modern tasarımlı mobilyalar rahatlığı ve konforu sunuyor ancak günümüzde modern dekorasyon kadar ilgi gören bir diğer dekorasyon türü vintage tarzı oluyor. Rengarenk, eski eşyaların kullanıldığı ve sadeliğin değil kalabalık bir görünümün ön planda olduğu bu tarz evinize ayrı bir hava katıyor. Özellikle salonunuzda değişikliğe gitmek istiyor ancak yeni mobilyalar alacak kadar bütçeniz yoksa, eski eşyalarınızı yenileyerek salonunuz da kullanabilirsiniz.

Eski koltuklarınızı boyatıp kullanabilirsiniz

Eski dönemlerden kalma koltuklarınızı ya da ceviz koltuklarınızı hem vintage hem modern bir dekorda kullanabilirsiniz. İki tekli ve bir üçlü takımdan oluşan bu koltuklarda ceviz kısımlarını beyaza ya da siyaha boyayıp, üçlü koltuğun kumaş kısımlarını da boyayacağınız renge göre beyaz ya da siyah deri ile kaplayabilirsiniz.

Koltuklarınızı desenli ya da renkli kumaşlarla kaplatın.

Deri koltuktan hoşlanmıyorsanız, desenli ya da renkli kumaşlardan ilham alabililirsiniz. Daha az masraf ile koltuklarınızı kaplatabilir, salonunuzun yeni görünmesini sağlayabilirsiniz.

Tekli koltukların kumaş deseninten yastıklar yaptırın

Tekli koltukların kumaş deseninden yastıklar yaptırarak üçlü koltukta kullanabilirsiniz. Sanki salonunuza yeni yastık almışsınız gibi bir hava oluşacaktır.

Patchwork yöntemini deneyin

Patchwork denilen kumaşları birbirine ekleme yöntemiyle de mobilyalarınıza yepyeni bir görünüm kazandırabilirsiniz. Ayrıca koltuk, sandalye gibi mobilyaların yanı sıra lamba, ayna gibi aksesuarlarda da kumaşlarla birçok değişiklik yapabilirsiniz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.