Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları!

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları!

20.09.2018 - 02:12 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasının ilk haftası 8 maçla tamamlandı, gecenin sürprizine Manchester City'yi deplasmanda 2-1 yenen Olympique Lyon imza attı.

Şampiyonlar Liginde gecenin sonuçları

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasının ilk haftası, E, F, G ve H gruplarında oynanan 8 maçla tamamlandı.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo, Juventus formasıyla çıktığı ilk, toplamdaki 154. Şampiyonlar Ligi maçında ilk kez kırmızı kart gördü. Juventus, 29. dakikadan itibaren bir kişi eksik oynamasına rağmen Valencia deplasmanından 2-0 galip ayrıldı. Siyah-beyazlıların gollerini, 45 ve 51. dakikada penaltıdan Miralem Pjanic attı.

Son 3 yıldır Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran Real Madrid, geçen sezon yarı final oynayan Roma'yı Santiago Bernabeu'dan eli boş gönderdi. Real Madrid, Isco'nun 45, Gareth Bale'in 58 ve Mariano Diaz'ın 90+2. dakikada attığı gollerle maçı 3-0 kazandı. Roma'da ilk 11'de sahaya çıkan milli futbolcu Cengiz Ünder, 90 dakika forma giydi.

Gecenin sürprizi Olympique Lyon'dan

Deplasmanda Manchester City'yi 2-1 yenen Olympique Lyon, ilk haftanın en beklenmedik sonucuna imza attı. Lyon'nun gollerini, 26. dakikada Maxwel Cornet ve 43. dakikada Nabil Fekir kaydetti. Manchester City'nin golü ise 67. dakikada Bernardo Silva'dan geldi.

Haberin Devamı

Marcelo ile Denayer 90 dakika oynadı

Öte yandan Olympique Lyon'un stoperleri eski Beşiktaşlı Marcelo ile eski Galatasaraylı Jason Denayer de 90 dakika sahada görev yaptı.

UEFA Şampiyonlar Ligi ilk hafta maçlarının ikinci gününde alınan sonuçlar şöyle:

E Grubu
Ajax (Hollanda) - AEK Atina (Yunanistan): 3-0
Benfica (Portekiz) - Bayern Münih (Almanya): 0-2

F Grubu
Shakhtar Donetsk (Ukrayna) - Hoffenheim (Almanya): 2-2
Manchester City (İngiltere) - Olympique Lyon (Fransa): 1-2

G Grubu
Viktoria Plzen (Çekya) - CSKA Moskova (Rusya): 2-2
Real Madrid (İspanya) - Roma (İtalya): 3-0

H Grubu
Valencia (İspanya) - Juventus (İtalya): 0-2
Young Boys (İsviçre) - Manchester United (İngiltere): 0-3