Samuel Eto'o

Samuel Eto'o

Son dakika Samuel Eto'o haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Samuel Eto'o gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Samuel Eto'o haber sayfamızda...

Samuel Eto'o

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 37 samuel eto'o haberi bulunmuştur.
Samuel Eto'o çıldırdı, oyuncularını tehdit etti!
Samuel Eto'o çıldırdı, oyuncularını tehdit etti! Ülkemizde Antalyaspor ve Konyaspor formalarını da giyen efsane golcü, şu sıralar Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı... Eto'o, Kamerun Milli Takımı'nın 1-0'lık Brundi galibiyetine rağmen oynanan futboldan memnun olmadı ve soyunma odasında oyuncularını tehdit etti.
10.06.2022 Dünyadan Futbol
Mert Aydın yazdı: Afrika’da kazanan Liverpool olacak
Mert Aydın yazdı: Afrika’da kazanan Liverpool olacak Liverpool belki Premier Lig’de Manchester City’nin gerisinde kalmış olabilir ama Afrika Kupası finalinde iki büyük yıldızıyla boy gösteriyor. Mane önderliğindeki Senegal ile Salah önderliğindeki Mısır bugün Türkiye saati ile 22.00’de Kamerun’da finalde karşı karşıya gelecek.
6.02.2022 Futbol
Son dakika haberi - Eto'o, Kamerun Futbol Federasyonu başkanlığına aday
Son dakika haberi - Eto'o, Kamerun Futbol Federasyonu başkanlığına aday Bir dönem Türkiye'de forma giyen Kamerunlu eski yıldız futbolcu Samuel Eto'o, Kamerun Futbol Federasyonu başkanlığına adaylığını açıkladı.
22.09.2021 Dünyadan Futbol
FIFA'dan Corona virüs projesi
FIFA'dan Corona virüs projesi FIFA ve Dünya Sağlık Örgütü (WHO), tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs (COVID-19) salgınına dikkat çekmek için ortak bir proje başlattı. Her ülkeden dünyaca ünlü futbolcuların katıldığı farkındalık kampanyasında Türkiye'den Emre Belözoğlu da yer aldı. Öte yandan Galatasaray'ın golcüsü Falcao da projeye destek verdi.
24.03.2020 Futbol
FIFA'dan koronavirüs projesi! Emre Belözoğlu...
FIFA'dan koronavirüs projesi! Emre Belözoğlu... FIFA ve Dünya Sağlık Örgütü (WHO), tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (COVID-19) salgınına dikkat çekmek için ortak bir proje başlattı. Her ülkeden dünyaca ünlü futbolcuların katıldığı farkındalık kampanyasında Türkiye'den Emre Belözoğlu da yer aldı. Öte yandan Galatasaray'ın golcüsü Falcao da projeye destek verdi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Rizespor'dan resmi açıklama! Tolga Ciğerci...
Rizespor'dan resmi açıklama! Tolga Ciğerci... Çaykur Rizespor Kulübü, Tolga Ciğerci ve Samuel Eto'o için transfer girişiminde bulunmadıklarını bildirdi.
23.07.2020 Rizespor
Bursaspor'dan flaş Samuel Eto'o açıklaması
Bursaspor'dan flaş Samuel Eto'o açıklaması Bursaspor Başkanı Ali Ay, Uludağ OSB ile yapılan işbirliğinde transfer gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.
6.08.2018 BursaSpor
Bursaspor Samuel Eto'o'nun peşinde...
Bursaspor Samuel Eto'o'nun peşinde... Pappis Cisse ve Seydou Doumbia transferlerinde sonuca ulaşamayan Bursaspor, rotasını Samuel Eto’o’ya çevirdi. Konyaspor ile yollarını ayıran Kamerunlu golcüyle yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği, tarafların önümüzdeki günlerde tekrar bir araya geleceği öğrenildi.
5.08.2018 BursaSpor
Samuel Eto'o, Bursaspor'un hedefinde
Samuel Eto'o, Bursaspor'un hedefinde Atiker Konyaspor'da son hazırlık maçı kadrosunda yer almadığı için kamptan ayrılan Samuel Eto'o'ya Süper Lig'den talip çıktı.
2.08.2018 BursaSpor
Eto'o'dan "EURO 2024" için Türkiye çağrısı
Eto'o'dan "EURO 2024" için Türkiye çağrısı Atiker Konyaspor oyuncusu Samuel Eto'o, "Ümit ediyorum ki bana inanan, dünya futbolunu yönetenler iyi gözlemleyip, hep birlikte orada olup güzel bir futbol seyredeceğimiz bir Avrupa Şampiyonası için Türkiye’ye bir şans tanırlar" dedi.
23.07.2020 Konyaspor
Samuel Eto’o iki evini kaybetti
Samuel Eto’o iki evini kaybetti Samuel Eto’o’ya bir şok daha! Son olarak eski takımı Antalyaspor'un taraftarları tarafından büyük bir protesto ile karşılanan Kamerunlu futbolcuya bir şok da İspanya'dan geldi.
23.07.2020 Konyaspor
Eto'o'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı 1 Nisan şakası çıktı
Eto'o'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı 1 Nisan şakası çıktı Türkiye'de futbol oynayan yıldız futbolcu, bir Fransız dergisinde yer alan haber üzerine Facebook hesabından öfkeli açıklama yaptı.
2.04.2018 Dünya
Samuel Eto'o, Galatasaray maçına ilk 11'de çıkacak
Samuel Eto'o, Galatasaray maçına ilk 11'de çıkacak Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Samuel Eto'o'nun Galatasaray karşısında ilk 11'de sahaya çıkacağını söyledi.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Antalyaspor'da Eto'o Akhisar maçı kadrosuna alınmadı
Antalyaspor'da Eto'o Akhisar maçı kadrosuna alınmadı Antalyaspor, Teleset Mobilya Akhisarspor maçı hazırlıklarını tamamladı.
1.07.2020 AntalyaSpor
Samuel Eto'o: 'Sevgiyi burada buldum'
Samuel Eto'o: 'Sevgiyi burada buldum' Erdoğan, spor dünyasının yoğun ilgi gösterdiği ‘Anadolu Dünya Dolu’ programında, “Ülkemize gelenlere gönlümüzü açtık. Göçmenler konusunda başımız ne kadar dikse, modern olarak tanımlanan ülkelerin başı o kadar eğiktir” dedi
1.07.2020 Futbol
Rıza Çalımbay'dan Eto'o açıklaması
Rıza Çalımbay'dan Eto'o açıklaması Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Antalyaspor'da hak ettiği değeri görmediğini söyleyen Samuel Eto'o ile ilgili açıklamalarda bulundu.
7.09.2017 Futbol
Orman'dan Eto'o'ya şarkılı gönderme!
Orman'dan Eto'o'ya şarkılı gönderme! Beşiktaşlı taraftarlar son günlerin popüler şarkısı "Günah benim"i Fikret Orman ve Samuel Eto'o transferine yorumladı.
31.07.2016 Futbol
Dünya Kupası'nın en yaşlısı Roger Milla
Dünya Kupası'nın en yaşlısı Roger Milla Dünya kupaları finallerinde forma giyen en yaşlı futbolcu, Kamerunlu Roger Milla olarak dikkati çekiyor.
1.07.2020 Futbol
Krasnozhan Anzhi’de
Krasnozhan Anzhi’de FUTBOL piyasasında son dönemde yaptığı harcamalarla dikkat çeken, kadrosunda Roberto Carlos, Samuel Etoo gibi isimler bulunan Rus ekibi Anzhi, teknik direktörlüğe Yuri Krasnoz
27.12.2011 Skorer
Kocaman'dan motivasyon turu
Kocaman'dan motivasyon turu Fenerbahçe'de Sivasspor maçı öncesi seferberlik ilan edildi. Aykut Kocaman ve yönetim motivasyonu artırmak için kolları sıvadı
20.05.2011 Skorer
‘Diyarbakırspor biraz Barcelona’dır’
‘Diyarbakırspor biraz Barcelona’dır’ Ahmet Türk ve Aysel Tuğluk’un ziyareti üzerine Diyarbakırspor Külübü için Barcelona benzetmesi yapılınca, BDP Genel Başkanı Demirtaş “Ziyaret özerklikle bağlantılı değildir. Aslında Diyarbakırspor biraz da Barcelona’dır zaten” dedi
25.08.2010 Gündem
İşte dünyanın en çok kazanan futbolcuları
İşte dünyanın en çok kazanan futbolcuları Cristiano Ronaldo listede başı çekiyor. İşte rekor ücretler ve ilk 50 sıralaması
17.02.2010 Skorer
Güiza: Eto'o, Sanchez'in gol rekorunu kolay kıramaz...
Güiza: Eto'o, Sanchez'in gol rekorunu kolay kıramaz... Fenerbahçe’nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, Barcelona’da oynayan ve La Liga’da gol krallığı yarışında şu anda 23 golle lider durumda olan Samuel Etoo’nun, Hugo Sanchez’e ait 38 gollük rekoru kırmasının kolay olmadığını söyledi...
14.03.2009 Skorer
Eto'o dünyayı şaşırttı
Eto'o dünyayı şaşırttı Özbekistan Ligi'nden bir takımın internet sitesinde Eto'o ile ilgili yaptığı duyuru dünyayı şaşkına çevirdi
15.07.2008 Skorer
Güneş bombaladı
Güneş bombaladı Trabzonsporun hocası, "Futbolda sahada oynayarak şampiyon olunmaz. Bizi sınıyorlar. Bu kulübü dağıtmak isteyenlerin oyununa gelmeyiz" diye konuştu
8.03.2005 Skorer

Benzer Haber Etiketleri

Samuel Eto'o ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.