Sancaktepe

Sancaktepe

Son dakika sancaktepe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sancaktepe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sancaktepe haber sayfamızda...

Sancaktepe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.060 sancaktepe haberi bulunmuştur.
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız İstanbul'da düzenlen lansmanda konuşan İBB Başkan Adayı Kurum, '6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız. Bu plkanla İstanbul gerçek belediyeciliği görecek. ' dedi.
28.03.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu Üsküdar halk buluşmasında konuştu
Ekrem İmamoğlu Üsküdar halk buluşmasında konuştu Üsküdar halk buluşmasında, bakanların İstanbul'daki seçim çalışmaları hakkında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Başları öne eğik gezecekler, biraz utanmaları varsa. Ama bakın vatandaş Ekrem olarak utanıyorum. Niye biliyor musunuz? Tekrar söylüyorum. Devletin bakanı bunu yapmaz ama bir partinin bakanıysa, bir partinin görevlisi gibiyse o ayrı. O zaman sen devletin bakanı olamazsın" dedi.
26.03.2024 Gündem
Sancaktepe'de otomobili tekmeleyen kişinin avukatından açıklama: Bilinçli olarak paylaşıldı
Sancaktepe'de otomobili tekmeleyen kişinin avukatından açıklama: Bilinçli olarak paylaşıldı Sancektepe’de kaza sonrasında sürücüler arasında yaşanan tartışmaya ilişkin otomobile tekme atan şüphelinin avukatı açıklama yaptı. Sosyal medyada paylaşılan videonun yanıltma amacıyla paylaşıldığını ifade eden avukat Dilara Altay, "Benim müvekkillerim adli kontrol dahi olmadan ifadenin ardından direk serbest bırakıldı. Yani dosya aleyhimizeyken bu video sosyal medyayı yanıltmak amacıyla bilinçli olarak kadın sürücü tarafından paylaşılmıştır" dedi.
26.03.2024 Gündem
Konut kiralarında dikkat çeken değişim! 4 yıl sonra bir ilk yaşandı
Konut kiralarında dikkat çeken değişim! 4 yıl sonra bir ilk yaşandı Konut kiralarıyla ilgili şubat ayına ilişkin dikkat çeken bir araştırma yapıldı. 4 yıl sonra ilk kez konut kiraları enflasyonun altında geldi. Peki reel bazda kiralarda düşüşün sebebi ne? İstanbul, İzmir ve Ankara’da kira fiyatları ne durumda? İşte detaylar...
26.03.2024 Ekonomi
İstanbul seçimlerinde son durum! Hakan Bayrakçı: Sonucu İYİ Parti seçmeni belirleyecek
İstanbul seçimlerinde son durum! Hakan Bayrakçı: Sonucu İYİ Parti seçmeni belirleyecek Gözler AK Parti'nin Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'ne çevrilirken, Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı'dan da dikkat çeken açıklamalar geldi.
24.03.2024 Haberler
İstanbul seçimlerinde sonucu belirleyecek parti! Hakan Bayrakçı açıkladı: İlçe ilçe son durum
İstanbul seçimlerinde sonucu belirleyecek parti! Hakan Bayrakçı açıkladı: İlçe ilçe son durum CNN Türk yayınına katılan Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı'dan yerel seçimlere ilişkin dikkat çeken açıklamalar geldi.
24.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e özür dileten Türkiye'den rahatsızlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e özür dileten Türkiye'den rahatsızlar Cumhurbaşkanı Erdoğan Her Anında Hep Yanında İstanbul İftar Buluşması programında yaptığı açıklamada,"İsrail'den özür dileyen değil, dik ve dirayetli tavrıyla İsrail'e özür dileten Türkiye gerçeği ülkemizdeki kimi çevreleri öteden beri rahatsız ediyor." ifadelerini kullandı. İstanbul mitingine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yarın da bir buçuk milyonu yakalayacak bir mitingi İstanbul'umuzda yapacağız." dedi.
23.03.2024 Gündem
Bakan Koca: Bütün büyük şehirlerimizde şehir hastanesi olacak
Bakan Koca: Bütün büyük şehirlerimizde şehir hastanesi olacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesi şu an bulunduğumuz yerde Sancaktepe'de inşaatı devam ediyor. Muğla, Malatya ve Van'da da benzer şekilde şehir hastanesi yapılarak bütün büyük şehirlerimizde şehir hastanesi olmuş olacak" dedi.
23.03.2024 Gündem
Kadınlar sığınmasız!
Kadınlar sığınmasız! Nüfusu 100 bini aşan belediyelerin şiddete uğrayan kadınlar için sığınma evi açması gerekiyor ancak megakent İstanbul’daki birçok ilçe belediyesinde sığınma evi yok.
23.03.2024 Gündem
Bakan Koca: Yoğun bakımda 2 ay önceki yoğunluk söz konusu değil
Bakan Koca: Yoğun bakımda 2 ay önceki yoğunluk söz konusu değil Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bayrampaşa’da vatandaşlarla biraraya geldi. Koca, Bayrampaşa Devlet Hastanesi ziyareti sonrasında basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. MHRS sistemi üzerinden randevu almasına rağmen, randevusuna gelmeyen vatandaşlarla ilgili soruya yanıt veren Koca, "Gelecek aydan itibaren özellikle randevusunu alıp gelmeme durumuna karşı birtakım çalışmalar yaptık bunu aşama aşama sorunu çözene kadar devam edeceğimizi söylemek istiyorum.ö dedi. Bakan Koca, Bayrampaşa’ya açılacak 3.basamak yeni nesil hastane ile ilgili detayları ve yoğun bakım doluluk verilerini de açıkladı.
22.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Verdiği vaatleri hatırlamıyorlar ama 30 yıl önceki hikayeyi çok iyi hatırlıyorlar
Murat Kurum: Verdiği vaatleri hatırlamıyorlar ama 30 yıl önceki hikayeyi çok iyi hatırlıyorlar AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Maltepe mitinginde konuştu. Kurum, “Ulaşım çilesine ilişkin verdiği vaatleri bile hatırlamıyorlar ama 30 yıl önce köftecideki köfte hikayesini çok iyi hatırlıyorlar. Ama verdiği vaadi hatırlamıyorlar. Çünkü İstanbul'a ilişkin bir hayalleri yok, dertleri yok" dedi.
22.03.2024 Gündem
İstanbul'da ev sahibini şoke eden manzara! Kokudan evi boşaltamadılar
İstanbul'da ev sahibini şoke eden manzara! Kokudan evi boşaltamadılar İstanbul Sancaktepe’de kiracısına 6 ay boyunca ulaşamayan ve kirasını alamayan ev sahibi komşuların şikayeti sonrası eve girince gördükleri karşısında şoka girdi.
21.03.2024 Haberler
İstanbul'da ev sahibini şoke eden manzara! Kokudan evi boşaltamadılar
İstanbul'da ev sahibini şoke eden manzara! Kokudan evi boşaltamadılar İstanbul Sancaktepe’de kiracısına 6 ay boyunca ulaşamayan ve kirasını alamayan ev sahibi komşuların şikayeti sonrası eve girince gördükleri karşısında şoka girdi.
21.03.2024 Gündem
'Bu Murat Kurum sözüdür' diyerek otobüs şoförlerine müjdeyi verdi
'Bu Murat Kurum sözüdür' diyerek otobüs şoförlerine müjdeyi verdi İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Sancaktepe’de düzenlenen ‘Özel Halk Otobüsçüleri Sahuru’ programında vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Kurum, “1 Nisan’dan sonra göreve gelir gelmez otobüsçülerin içeride kalan ücretlerini zamlı bir şekilde ödeyeceğiz. Bu Murat Kurum sözüdür.” dedi.
19.03.2024 Haberler
'Bu Murat Kurum sözüdür' diyerek otobüs şoförlerine müjdeyi verdi
'Bu Murat Kurum sözüdür' diyerek otobüs şoförlerine müjdeyi verdi İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Sancaktepe’de düzenlenen ‘Özel Halk Otobüsçüleri Sahuru’ programında vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Kurum, “1 Nisan’dan sonra göreve gelir gelmez otobüsçülerin içeride kalan ücretlerini zamlı bir şekilde ödeyeceğiz. Bu Murat Kurum sözüdür.” dedi.
19.03.2024 Gündem
Bakan Bak'tan 31 Mart mesajı: Bize çalışan adam lazım, tatile giden değil
Bakan Bak'tan 31 Mart mesajı: Bize çalışan adam lazım, tatile giden değil Sarıgazi Kemal Ayyıldız Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın iştirakiyle Sancaktepe'de açıldı. Açılışta konuşan Bakan Bak, “Bize çalışan adam lazım. Tatile giden adam lazım değil. Bize Murat Kurum lazım” dedi.
18.03.2024 Gündem
Park halindeki kamyonet yokuştan kaydı, motosikletli ölümden döndü
Park halindeki kamyonet yokuştan kaydı, motosikletli ölümden döndü Sancaktepe'de park halindeyken hareket eden kamyonet, yokuştan aşağı kaydı. Bu sırada seyir halinde olan motosikletli kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu.
18.03.2024 Haberler
Murat Kurum: İstanbulluların 3 yılını trafikte heba ettiler
Murat Kurum: İstanbulluların 3 yılını trafikte heba ettiler İBB Başkan Adayı Murat Kurum, “İstanbul’u, her geçen gün özlediği o güzel günlere bir adım daha yaklaştırıyoruz. Taşdelen-Yenidoğan-Alemdağ Kavşağı ile Çekmeköy trafik çilesinden kurtulacak. Yine Ekşioğlu, Alemdağ, Çatalmeşe, Nişantepe, Taşdelen, Sultançiftliği ve Güngören mahallelerimize girişleri çok daha kolaylaştıracak” açıklamasında bulundu.
17.03.2024 Gündem
‘Büyük zafere doğru adım adım gidiyoruz’
‘Büyük zafere doğru adım adım gidiyoruz’ İstanbul’da İBB Başkanı İmamoğlu ile metro açılışı yapan CHP lideri Özel, Özel, “Yerel seçime 15 gün kaldı. Büyük bir zafer, büyük bir başarıya doğru adım adım gidiyoruz. Biz, İstanbul İttifakı’na inanıyoruz. İstanbul İttifakı’na güveniyoruz” ifadelerini kullandı...
17.03.2024 Gündem
İmamoğlu'na Kur'an-ı Kerim'li protesto! Valilikten açıklama geldi
İmamoğlu'na Kur'an-ı Kerim'li protesto! Valilikten açıklama geldi Çekmeköy'de metro açılışı esnasında elinde Kur'an-ı Kerim ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu protesto eden kişi ile ilgili valilikten açıklama geldi.
16.03.2024 Gündem
Özel ve İmamoğlu metro hattı açılışına katıldı
Özel ve İmamoğlu metro hattı açılışına katıldı Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattının 1. etabının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.
16.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! 5 günde 13 suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya duyurdu! 5 günde 13 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ‘İstanbul’un Huzuru, Sancaktepe’nin Huzuru’ programına katıldı. 1 Haziran 2023-8 Mart 2024 tarihleri arasında organize suç örgütlerine yönelik Türkiye genelindeki operasyon verilerini paylaşan Yerlikaya, ‘8 Mart’a kadar 401 organize suç çetesi çökertildi. Bugün ayın 13’ü, uçağa binerken son rakamları aldım, 5 günde 13 organize suç örgütü daha çökerttik biz" dedi.
13.03.2024 Haberler
Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı kalmayana kadar çalışacağız
Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı kalmayana kadar çalışacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "81 ilde 365 bin konut üretmiş, 46 bin afet konutu yapmış, İstanbul’da 173 bin afete dirençli konut yapmış bir kardeşinizim. İstanbul’un 39 ilçesinde, 964 mahallesinde kentsel dönüşümü başlatacağız. Milletimizin derdine derman olmak için 1 Nisan’ı bekliyoruz” dedi.
13.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! 5 günde 13 suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya duyurdu! 5 günde 13 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ‘İstanbul’un Huzuru, Sancaktepe’nin Huzuru’ programına katıldı. 1 Haziran 2023-8 Mart 2024 tarihleri arasında organize suç örgütlerine yönelik Türkiye genelindeki operasyon verilerini paylaşan Yerlikaya, ‘8 Mart’a kadar 401 organize suç çetesi çökertildi. Bugün ayın 13’ü, uçağa binerken son rakamları aldım, 5 günde 13 organize suç örgütü daha çökerttik biz" dedi.
13.03.2024 Gündem
Murat Kurum: Metro temellerine hafriyat dökerek tarihe geçtiler
Murat Kurum: Metro temellerine hafriyat dökerek tarihe geçtiler AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kağıthane Mitinginde konuştu. Kurum, “Tembel başkanın son 5 yılda İstanbul'da yaptığı tek bir metro ihalesi yok. Bizim yaptığımız metro ihalelerini iptal ederek, orada gidip o metro temellerine hafriyat dökerek tarihe geçtiler. Açtım dediği 47 kilometrelik metro hattının sadece 8 kilometresi bu başkan döneminde yapıldı" dedi.
13.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sancaktepe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.