Şanghay

Şanghay

Son dakika Şanghay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Şanghay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Şanghay haber sayfamızda...

Şanghay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.852 şanghay haberi bulunmuştur.
Rusya Soruşturma Komitesi, Moskova'daki saldırıda olay yerindeki silahların görüntülerini yayınladı
Rusya Soruşturma Komitesi, Moskova'daki saldırıda olay yerindeki silahların görüntülerini yayınladı Rusya Soruşturma Komitesi, Crocus Belediye Binası'nda düzenlenen konsere gerçekleştirilen saldırıda olay yerindeki tüm silah ve mühimmatın da yer aldığı görüntüleri yayınladı.
23.03.2024 Haberler
Hayırsız evlatlara 84 milyondan kuruş yok
Hayırsız evlatlara 84 milyondan kuruş yok Çin’in Şanghay kentinde Liu soyadını kullanan ve yalnız yaşayan çok zengin, yaşlı bir kadın, kendisine bakmayan çocuklarından intikamını hazırladığı vasiyette aldı.
31.01.2024 Dünya
Çin'de Türk denizcilerin bulunduğu gemi battı
Çin'de Türk denizcilerin bulunduğu gemi battı Çin’in Şanghay kenti açıklarında içinde Türk denizcilerin de bulunduğu Omega adlı gemi, Mirabella isimli gemiyle kötü hava koşullarından dolayı çarpıştı. Filikalarla gemiyi terk eden 16'sı Türk 21 denizcinin diğer gemi tarafından kurtarıldığı açıklandı.
24.01.2024 Haberler
Son dakika... Çin'de Türk denizcilerin bulunduğu gemi battı
Son dakika... Çin'de Türk denizcilerin bulunduğu gemi battı Çin’in Şanghay kenti açıklarında içinde Türk denizcilerin de bulunduğu Omega adlı gemi, Mirabella isimli gemiyle kötü hava koşullarından dolayı çarpıştı. Filikalarla gemiyi terk eden 16'sı Türk 21 denizcinin diğer gemi tarafından kurtarıldığı açıklandı.
24.01.2024 Dünya
Türk filmleri Şanghay’da
Türk filmleri Şanghay’da 12-21 Ocak tarihleri ​​arasında Şanghay’da Türk Filmleri Haftası düzenleniyor.
13.01.2024 Kültür Sanat
Çin hisse senetleri 5 yılın dibine yaklaştı
Çin hisse senetleri 5 yılın dibine yaklaştı Çin hisse senetleri 5 yılın en düşük seviyesine yakın seyrediyor.
10.01.2024 Uzmanpara
Çin hisseleri yeni yıla düşüşle başladı
Çin hisseleri yeni yıla düşüşle başladı Asya'nın önde gelen piyasayları Japonya ve Güney Kore'nin kapalı olduğu bugün Çin hisse senetleri yeni yıla düşüşle başladı.
2.01.2024 Uzmanpara
Dünya 2024’ü tedbirli karşıladı
Dünya 2024’ü tedbirli karşıladı Dünya genelinde 2024 pek çok kentte görkemli havai fişek gösterileriyle karşılanırken, son günlerde İsrail ile Hamas arasındaki savaşın etkisiyle terör tehdidinin artması, pek çok yerde kutlamaların “sıkı güvenlik” altında gerçekleştirilmesine neden oldu.
2.01.2024 Dünya
Tesla yenilenen Model Y'yi Çin'de üretecek
Tesla yenilenen Model Y'yi Çin'de üretecek Tesla yenilenen Model Y'yi Çin'in Şanghay şehrindeki fabrikasında üretecek.
27.12.2023 Uzmanpara
Çin Merkez Bankası faizi değiştirmedi
Çin Merkez Bankası faizi değiştirmedi Çin Merkez Bankası geçen hafta başında orta vadeli politika faizini sabit tutmasının ardından gösterge borç verme faiz oranlarını da sabit tuttu.
20.12.2023 Uzmanpara
Şampiyon Eczacıbaşı Türkiye'ye döndü! Hande Baladın'dan 'rüya takım' göndermesi
Şampiyon Eczacıbaşı Türkiye'ye döndü! Hande Baladın'dan 'rüya takım' göndermesi 2023 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde VakıfBank'ı yenerek mutlu sona ulaşan Eczacıbaşı Dynavit yurda döndü.
19.12.2023 Voleybol
Çin'i soğuk hava dalgası vurdu! Sokaklar beyaza büründü
Çin'i soğuk hava dalgası vurdu! Sokaklar beyaza büründü Çin'de etkili olan soğuk hava dalgası şiddetli kar yağışına yol açtı. Ülkede sokaklar beyaza bürünürken, otoyollar ulaşıma kapandı.
15.12.2023 Dünya
‘Karlar Ülkesi’ Hong Kong’ta
‘Karlar Ülkesi’ Hong Kong’ta Hong Kong Disneyland, “Karlar Ülkesi” (World of Frozen) temalı ilk merkezini açtı.
4.12.2023 Kültür Sanat
Bakır 2 ayın zirvesinden döndü
Bakır 2 ayın zirvesinden döndü Londra bakırın fiyatı, güçlenen ABD doları ve yenilenen ekonomik riskler nedeniyle 2 ayın en yüksek seviyesinden geriledi.
22.11.2023 Uzmanpara
Bakır 2 ayın en yüksek seviyesinde
Bakır 2 ayın en yüksek seviyesinde Bakır fiyatları bu sabah Peru ve Panama'daki arz endişeleri nedeniyle son iki ayın en yüksek seviyesine çıktı. Zayıflayan ABD doları da yukarı harekete destek verdi.
21.11.2023 Uzmanpara
Ünlü modelin yüzündeki değişim olay olmuştu! Makyajsız görüntülendi
Ünlü modelin yüzündeki değişim olay olmuştu! Makyajsız görüntülendi 'Açlık Oyunları: Kuşların Ve Yılanların Şarkısı'nın galasında boy gösteren ve yüzündeki değişimle dikkat çeken Adriana Lima'nın yüzüne estetik yaptırdığı iddiası sosyal medyada gündem olmuştu. Bu söylentilerin ardından açıklama yaparak estetik yaptırmadığını söyleyen Lima, makyajsız görüntülendi.
18.11.2023 Cadde
Adriana Lima'dan estetik iddialarına yanıt: Yorgun bir annenin yüzü!
Adriana Lima'dan estetik iddialarına yanıt: Yorgun bir annenin yüzü! 'Açlık Oyunları: Kuşların Ve Yılanların Şarkısı'nın galasında boy gösteren ve yüzündeki değişimle dikkat çeken Adriana Lima'nın fransız askısı yaptırdığı iddia edilmişti. Makyajsız haliyle kamera karşısına geçen Lima, estetik söylentilerini reddetti.
16.11.2023 Cadde
Çin'deki faaliyetlerini yeniden değerlendiriyor
Çin'deki faaliyetlerini yeniden değerlendiriyor Nomura Holdings, Şanghay merkezli menkul kıymetler ortak girişimindeki kayıpların arttığını belirterek Çin ana karasındaki işini yeniden değerlendirdiğini bildirdi.
26.10.2023 Uzmanpara
ABD için kurdukları tuzağa kendileri düştü! Nükleer denizaltı battı
ABD için kurdukları tuzağa kendileri düştü! Nükleer denizaltı battı Çin Donanmasına ait nükleer enerjiyle çalışan bir denizaltı, ABD ve İngiliz gemileri için kurulan bir tuzağa çarptı. İlk başta önemsiz gibi gözüken kaza 6 saat sonra bir faciaya dönüştü.
4.10.2023 Dünya
Bakan Uraloğlu: Sivil havacılık alanında iş birliği önem taşıyor
Bakan Uraloğlu: Sivil havacılık alanında iş birliği önem taşıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Sivil havacılık alanındaki iş birliğimiz de şüphesiz büyük önem taşıyor. Çin Doğu Havayolları'nın 28 Eylül 2023 itibarıyla haftada 3 sefer olmak üzere Şanghay- İstanbul seferlerine başlayacak olmasından mutluluk duyuyoruz." dedi.
15.09.2023 Gündem
İnsanların ataları 'yeryüzünden silinme noktasına gelmiş olabilir'
İnsanların ataları 'yeryüzünden silinme noktasına gelmiş olabilir' Çin'deki araştırmacılar, 800 ila 900 bin yıl öncesindeki bir dönemde modern insanların atalarının yok olma noktasına geldiğini ve yeryüzünde 1280’den az üreme çağındaki kişinin kaldığını öne dürdü.
3.09.2023 Dünya
Dalmaçyalı binaların ısı kaybını ölçüyor
Dalmaçyalı binaların ısı kaybını ölçüyor Türkiye’nin öncü dış cephe ısı yalıtım markası Dalmaçyalı, binalardaki ısı kayıplarını termal kamera ile görüntüleyerek bina sakinlerini bilgilendiriyor.
28.08.2023 Mimarlık
Kimlik arayışı sona erdi! Türkiye manşetlerde; Tesadüf mü, bir planın parçası mı?
Kimlik arayışı sona erdi! Türkiye manşetlerde; Tesadüf mü, bir planın parçası mı? Türkiye'nin son yıllarda bölgede bağımsız bir güç olduğunu yazan Yunan basını Ankara'nın dış politikadaki hamleleriyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
22.08.2023 Dünya
Yabancı fonlar Çin hissesi satıyor
Yabancı fonlar Çin hissesi satıyor Yabancı fonların Çin hisselerindeki satışı dokuzuncu günde de sürüyor.
17.08.2023 Uzmanpara
‘Peşine takılma’ ya da ‘dengeleme’
‘Peşine takılma’ ya da ‘dengeleme’ Geride bıraktığımız hafta içinde uluslararası güç dengelerini etkileyecek önemli bir gelişme yaşandı.
9.07.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Şanghay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.