Sapanca

Sapanca

Son dakika Sapanca haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sapanca gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sapanca haber sayfamızda...

Sapanca

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.163 sapanca haberi bulunmuştur.
Milyonların içme suyu olan Sapanca Gölü'nde şok! Boru hattı patladı, akaryakıt sızdı
Milyonların içme suyu olan Sapanca Gölü'nde şok! Boru hattı patladı, akaryakıt sızdı Kocaeli'de yapılan yol çalışması neticesinde delinen Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü'nün petrol boru hattından gelen akaryakıt Sapanca Gölü'ne sızdı.
27.03.2024 Haberler
Hrant Dink cinayeti davasında tutuklu sanıkların tahliye talepleri reddedildi
Hrant Dink cinayeti davasında tutuklu sanıkların tahliye talepleri reddedildi Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin Yargıtay'dan dönen ve çoğu kamu görevlilerinin yargılandığı 15 sanıklı davada, tüm sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.
27.03.2024 Gündem
Milyonların içme suyu olan Sapanca Gölü'nde şok! Boru hattı patladı, akaryakıt sızdı
Milyonların içme suyu olan Sapanca Gölü'nde şok! Boru hattı patladı, akaryakıt sızdı Kocaeli'de yapılan yol çalışması neticesinde delinen Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü'nün petrol boru hattından gelen akaryakıt Sapanca Gölü'ne sızdı.
27.03.2024 Gündem
Turizm ‘bayram’ ederek başlıyor
Turizm ‘bayram’ ederek başlıyor Ramazan Bayramı tatili 9 güne çıkınca turizm bölgelerinde yoğun hareketlilik için hazırlıklar başladı. Bu dönemde okulların ara tatili de olacak. Turizmciler, uzun bayram tatiliyle yaz sezonunun açılacağı görüşünde...
21.03.2024 Ekonomi
Türkiye’ye İranlı turist akını yolda
Türkiye’ye İranlı turist akını yolda İranlı turistler Nevruz Bayramı tatil dönemini Türkiye’de geçirmeye hazırlanıyor. İlk kafile Van’daki Kapıköy sınır kapısından 17 Mart’ta gelecek. Özellikle Van, İstanbul, Antalya, Trabzon tercih edilirken, ülke genelinde 250 bine yakın İranlı turist bekleniyor.
14.03.2024 Ekonomi
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak?
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak? Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak.
13.03.2024 Cadde
Alkollü sürücü yolu şaşırdı! Kaldırımda yürüyen yaya kıl payı kurtuldu
Alkollü sürücü yolu şaşırdı! Kaldırımda yürüyen yaya kıl payı kurtuldu Sakarya’nın Sapanca ilçesinde, alkollü sürücünün trafiği tehlikeye soktuğu anlar başka bir sürücünün cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
3.03.2024 Haberler
Alkollü sürücü yolu şaşırdı! Kaldırımda yürüyen yaya kıl payı kurtuldu
Alkollü sürücü yolu şaşırdı! Kaldırımda yürüyen yaya kıl payı kurtuldu Sakarya’nın Sapanca ilçesinde, alkollü sürücünün trafiği tehlikeye soktuğu anlar başka bir sürücünün cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
3.03.2024 Gündem
Balkondan düşen çocuğu havada yakaladı: Kızımın burnu bile kanamadı
Balkondan düşen çocuğu havada yakaladı: Kızımın burnu bile kanamadı Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, 2'nci kattaki dairenin balkonundan sarkıp, tutmaya çalışan annesinin ellerinden kayarak düştükten sonra, aşağıda bekleyen bir kişinin havada yakaladığı down sendromlu Zeynep Genç (12), “Ben çok iyiyim. Bir daha öyle şeyler yapmayacağım. Annem çok üzüldü” dedi.
28.02.2024 Gündem
Efeler 09 SFK'dan üst üste 4'üncü zafer!
Efeler 09 SFK'dan üst üste 4'üncü zafer! Efeler 09 SFK, Amasyaspor FK'yı 1-0 mağlup ederek üst üste 4'üncü zaferini elde etti.
18.02.2024 3.Lig
Karşıyaka'da üst üste galibiyetler!
Karşıyaka'da üst üste galibiyetler! Karşıyaka, Amasya'dan da zaferle dönerek galibiyet serisi yakaladı. Karşıyaka'da devre arasında göreve gelen teknik direktör Erkan Sözeri, 2'de 2 yaparak takımına 6 puan kazandırdı.
29.01.2024 3.Lig
Faydalı atölyeler
Faydalı atölyeler Çocukları sömestir tatiline giren aileler Sapanca’ya akın etti..
21.01.2024 Cadde
Siyah-beyaz Bengü
Siyah-beyaz Bengü Bengü, konser maratonuna kaldığı yerden devam etti.
20.01.2024 Cadde
Sömestir tercihi ‘her şey dahil’
Sömestir tercihi ‘her şey dahil’ Sömestir için ailelerin tatil tercihinde ‘her şey dahil oteller’ ile Antalya öne çıkıyor. İstanbul yakını rotalar ve Kapadokya gibi kültür turları da ailelerin bu yılki tatil seçimini oluşturuyor. Ardından ise kayak ve termal otellerde konaklama tercih ediliyor.
18.01.2024 Ekonomi
Hegoba ile Doğanın Kollarında Benzersiz Tatil Deneyimi Sizi Bekliyor!
Hegoba ile Doğanın Kollarında Benzersiz Tatil Deneyimi Sizi Bekliyor! Hegoba, sadece bir tatil yerinden çok daha fazlası. Adeta doğanın kollarında huzur bulduğun bir kaçamak noktası. Tiny house, villa, bungalov... Hangisi sana daha çok hitap eder bilmiyoruz, ama her biri senin için özenle seçildi. Hadi gel, sen de kendi doğa kaçamağını seç!
16.01.2024 Advertorial
Tabancayı kurcalarken akrabasını vurdu! Durumu ağır...
Tabancayı kurcalarken akrabasını vurdu! Durumu ağır... Sakarya'nın Sapanca ilçesinde A.T. (37), tabancayı kurcalayan akrabası B.T. (26) tarafından kazayla vurularak ağır yaralandı.
6.01.2024 Gündem
Bakan Özhaseki “İstanbul'u daha güvenli hale getirmenin gayreti içerisindeyiz”
Bakan Özhaseki “İstanbul'u daha güvenli hale getirmenin gayreti içerisindeyiz” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “İstanbul'u daha güvenli hale getirmenin gayreti içerisindeyiz. İstanbul bizim göz bebeğimiz. Bir taraftan ticaretin, bir taraftan sanayinin, bir taraftan da finansın ve turizmin merkezi. O yüzden elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.
6.01.2024 Ekonomi
2024’ü sahnede kutladılar
2024’ü sahnede kutladılar Sanatçılar, 2024’ü Türkiye’nin dört bir yanında ve Yavru Vatan KKTC’de sahnede kutladı.
2.01.2024 Cadde
Ünlü isim Gökhan Çıra kaza geçirdi! Ölümden döndüğü kazada milyonluk aracı pert oldu
Ünlü isim Gökhan Çıra kaza geçirdi! Ölümden döndüğü kazada milyonluk aracı pert oldu Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile 2 kez evlenip boşanan eski futbolcu Gökhan Çıra feci bir trafik kazası geçirdi. Kazada milyonluk aracı kullanılamaz hale gelirken eski futbolcu da küçük sıyrıklarla kazadan yaralı kurtuldu. Gökhan Çıra kaza sonrası sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. İşte o kareler...
1.01.2024 Cadde
TEM Otoyolu'nda kaza! 1'i çocuk 5 yaralı var
TEM Otoyolu'nda kaza! 1'i çocuk 5 yaralı var TEM Otoyolu Sakarya geçişinde önce tıra sonra savrularak bariyerlere çarpan hafif ticari araçta bulunan 1’i çocuk, toplam 5 kişi yaralandı.
29.12.2023 Gündem
Sakarya’da korkunç olay! Kamyonette başından vurularak öldürüldü
Sakarya’da korkunç olay! Kamyonette başından vurularak öldürüldü Sakarya’nın Sapanca ilçesinde Selahattin Dayıcık, cadde üzerinde kamyonetinin içerisinde başından vurularak öldürülmüş halde bulundu. Polis ekipleri, bir dönem ortak iş yaptığı Furkan B.'yi, gözaltına aldı.
25.12.2023 Gündem
Gemlik'ten sonra neden Yalova'da deprem oldu? 20 yıl gerçeği: 'Harita kıpkırmızı'
Gemlik'ten sonra neden Yalova'da deprem oldu? 20 yıl gerçeği: 'Harita kıpkırmızı' 17 Aralık gecesi binlerce kişinin hissettiği 4.1 büyüklüğündeki Yalova depremi olası İstanbul depremiyle ilgili korkuları yeniden canlandırdı. Merkez üssü Çınarcık açıkları olan depremden 2 hafta önce güneyde, Gemlik Körfezi’nde 5.1’lik bir sarsıntı meydana gelmişti. 20 yıla işaret eden Prof. Dr. Murat Utkucu, Marmara’daki gittikçe kızaran hareketliliği yorumladı.
19.12.2023 Gündem
Yılbaşı turistleri bavul hazırlıyor
Yılbaşı turistleri bavul hazırlıyor 1 Ocak Pazartesi’nin de eklenmesiyle 3 günü bulan yılbaşı tatili, şehirden bunalanları hareketlendirdi. Bu dönemde sanatçılı ve gala programı olan otellere talep artarken, yurtdışı turlarının yanı sıra termal otellere de ilgi devam ediyor.
13.12.2023 Ekonomi
Yeni yıl hazırlıkları: Başrol yine hindinin
Yeni yıl hazırlıkları: Başrol yine hindinin Yeni yıla sayılı günler kala hazırlıklar başladı. Bu yıl da evlerde sofraların başrolünde ‘hindi’ olacak. Bütün ve çiğ olarak satılan hindilerin kilogram fiyatı 189.90 liradan başlıyor.
8.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sapanca ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.