Sarar

Sarar

Son dakika sarar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sarar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sarar haber sayfamızda...

Sarar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 804 sarar haberi bulunmuştur.
Hiç dinmeyen acı! 6 Şubat... Saat 04.17... 53 bin 537 can gitti
Hiç dinmeyen acı! 6 Şubat... Saat 04.17... 53 bin 537 can gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı.
6.02.2024 Gündem
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek sahibi olmaya hazırlanan çiftlerin cinsiyetten sonra en çok üzerine düşündükleri konu isimlerdir. Kız bebek bekleyen anne ve baba adayları bebeklerine verecekleri isim konusunda araştırma içerisine girerler. Kızlarının hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken aileler anlamlarına da dikkat ederler. Kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler nadir bulunan, keşfedilmemiş, duyulmamış, modern ve popüler isimleri tercih ederler. İsim konusunda oldukça seçici davranan aileler anlamlarının da güzel olmasını isterler. B harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Bebek İsimleri 2024: Kız ve Erkek Bebeklere Verebileceğiniz Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Kız ve Erkek Bebeklere Verebileceğiniz Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
2.01.2024 Bebek
'Dilek Taşı'nda Figen, Mustafa'nın kimliğini sorguluyor!
'Dilek Taşı'nda Figen, Mustafa'nın kimliğini sorguluyor! Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün üstlendiği Kanal D dizisi 'Dilek Taşı', dün akşam 15'inci bölümü ile ekranlara geldi. İlgiyle izlenen dizi, yayınlanan yeni bölümü ile yine izleyicilerden tam not aldı. İşte 'Dilek Taşı'nın son bölümünde yaşananlar...
21.12.2023 Cadde
Kültepe’den bır aıle arşıvı
Kültepe’den bır aıle arşıvı Kültepe’de, Aşağı Şehir’deki evlerin çoğunda, çivi yazısıyla yazılmış tabletlerden oluşan aile arşivlerinin muhafaza edildiği odalar da vardır. 4 bin yıl önce yaşamış Elamma ve ailesini, aile arşivlerindeki kayıtlardan birlikte tanıyalım.
18.12.2023 Arkeoloji
'Dilek Taşı'nda gerçek ortaya çıktı! Figen aslında kimin kızı?
'Dilek Taşı'nda gerçek ortaya çıktı! Figen aslında kimin kızı? Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün üstlendiği Kanal D dizisi 'Dilek Taşı', dün akşam 8'inci bölümü ile ekranlara geldi. İlgiyle izlenen dizi, yayınlanan yeni bölümü ile yine izleyicilerden tam not aldı. İşte 'Dilek Taşı'nın son bölümünde yaşananlar...
2.11.2023 Cadde
Anılarda kalanlar
Anılarda kalanlar 80’lerde gündelik hayat çok daha sıcak ve samimiydi. Kapıya gelen sütçüler, yoğurtçular, sokaklarda oynan oyunlar… O günlerden bugünlere hayatımızdan birçok güzellikler çıktı, artık anılarımızda…
27.10.2023 Gündem
Melissa Vargas'a Malatya'da sevgi seli! Sözünü tuttu
Melissa Vargas'a Malatya'da sevgi seli! Sözünü tuttu Filenin Sultanları ile bu sezon ilk kez mücadeleden ve 3 kupa kazanan Melissa Vargas, 'Malatya' sözünü tuttu. TVF Başkanı Mehmet Üstündağ ile Malatya'ya giden Vargas'tan ilk görüntüler geldi.
10.10.2023 Voleybol
Özlem İsminin Anlamı Nedir? Özlem Ne Demek, Ne Anlama Gelir?
Özlem İsminin Anlamı Nedir? Özlem Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Ebeveynlerin en büyük hayali çocuk sahibi olmaktır. Çocuk sahibi olacağını öğrenen ebeveynleri çocuğuna ne isim koyacağı düşüncesi sarar. Ülkemizde koz çocuklarına en çok verilen isimlerden birisi de Özlem’dir. Özlem ne demektir? Özlem ne anlama gelir? Sizler için yazımızda derledik.
25.09.2023 Aile
Abdurrahman İsminin Anlamı Nedir? Abdurrahman Ne Demek, Hangi Anlama Gelir?
Abdurrahman İsminin Anlamı Nedir? Abdurrahman Ne Demek, Hangi Anlama Gelir? Dünyaya yeni bir bebek geldiğinde anne babaları, çocuklarına ne isim verecekleri konusunda bir heyecan sarar. Bu kapsamda bebek için en uygun olabilecek isim araştırılmaya başlanır. Bu isimlerden biri erkek ismi olan Abdurrahman ismi olmaktadır. Sizin için Abdurrahman isminin anlamı nedir? Abdurrahman ne demek, hangi anlama gelir konu başlıklarını detaylarıyla derledik.
25.09.2023 Eğitim
Başakşehir galibiyetinin ardından Galatasaray'ın yıldızını uyardı! 'Bir daha formayı zor görür'
Başakşehir galibiyetinin ardından Galatasaray'ın yıldızını uyardı! 'Bir daha formayı zor görür' Trendyol Süper Lig'in 6'ncı haftasında Galatasaray, Başakşehir deplasmanından 2-1'lik skorla galip ayrıldı. Sarı-kırmızılıların zaferini spor yazarları kaleme aldı. Duayen isim, Galatasaray'ın genç yıldızı hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
24.09.2023 Galatasaray
Üniversiteyi kazanıp kayıt olmayacaklar dikkat
Üniversiteyi kazanıp kayıt olmayacaklar dikkat Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adaylar 28 Ağustos-1 Eylül 2023 tarihleri arasında kayıt işlemlerini yapabilecek. Uzmanlar kazanılan programa kayıt olunmaması halinde Okul Başarı Puanı (OBP) hakkında uyarılarda bulundu.
23.08.2023 Eğitim
Mustafa Yıldızdoğan, Bahçeli'ye teslim etti! İşte MHP'nin seçim şarkısı
Mustafa Yıldızdoğan, Bahçeli'ye teslim etti! İşte MHP'nin seçim şarkısı 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde MHP'nin kullanacağı seçim şarkısı belli oldu. Şarkı, Türk halk müziği sanatçısı Mustafa Yıldızdoğan tarafından Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye teslim edildi.
10.08.2023 Gündem
Galatasaray'a taraftarlardan 1 milyar lira!
Galatasaray'a taraftarlardan 1 milyar lira! Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, 1 milyar liraya yakın loca ve kombine satış geliri elde ettiklerini söyledi, “Sponsorların 5 yıllık imzası, ek getirileri harici, Bankalar Birliği’ne olan tüm borcumuzu kapatacak seviyede” dedi.
13.07.2023 Galatasaray
Betül Demir: Tek kral Mauro Icardi
Betül Demir: Tek kral Mauro Icardi Bu yıl altıncısı düzenlenen Antalya Fashion Week'te 'Kleopatra' temalı bir kostümle podyuma çıkan şarkıcı Betül Demir, kendisine yöneltilen ''Kraliçe burada, peki ya kral nerede?'' sorusuna yanıt verdi. 42 yaşındaki şarkıcı, Galatasaray'ın 23. şampiyonluğunda önemli rol oynayan Mauro Icardi'ye övgüler yağdırdı.
2.06.2023 Cadde
Doğa ile İlgili Kompozisyon: Doğa Konulu Kısa ve Uzun Yazı Örnekleri
Doğa ile İlgili Kompozisyon: Doğa Konulu Kısa ve Uzun Yazı Örnekleri Günümüzde sıklıkla duyduğumuz doğa kelimesi pek çok anlama gelir. Tabiat, çevre ve natür anlamlarına gelen doğa, canlı ve cansız varlıkların kendi içerisinde gelişmesi ve değişmesidir. İnsanın yaşamı için önemli yere sahip olan doğa ile ilgili kompozisyonlar özellikle öğrencilerin araştırma konusu olur. Kompozisyon yazarken dikkat edilmesi gereken bazı belli başlı kurallar bulunur. Doğa konulu kısa ve uzun yazı örnekleri için “Doğa ile İlgili Kompozisyon” içeriğimize göz atabilirsiniz.
1.06.2023 Eğitim
Betül Demir: Hava atıp, adisyon paylaşacağım diye o kadar para vermem!
Betül Demir: Hava atıp, adisyon paylaşacağım diye o kadar para vermem! Popüler tatil bölgelesi Bodrum, ünlü isimlerin tatil keyfi dışında bazı işletmelerin uyguladığı yüksek ücretlerle de her yaz magazin gündemine geliyor. Şarkıcı Betül Demir, "Yakında 'Bin TL'ye lahmacun' haberlerini okumaya başlarız" değerlendirmesi üzerine çarpıcı konuşulacak açıklamalarda bulundu.
9.06.2023 Cadde
‘Sözlü sınavı kaldıracağız’
‘Sözlü sınavı kaldıracağız’ CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Çanakkale’de vaatlerini açıkladı: “Sözlü sınavı kaldıracağız. KPSS’den ne aldıysanız atamanızı ona göre yapacağız. Sizin hayalleriniz Bay Kemal’in hedefi olacak”
12.04.2023 Gündem
Neden gittik neden kaldık?
Neden gittik neden kaldık? Deprem, aileleri de böldü... Gidenler, kalanlar... Şehirden giden de çaresiz, kalan da. Ağlayan anne-babalar, ilk kez ailelerinden ayrı düşen çocuklar... Antakya Otogarı’nda her an duygu yüklü bir sahneye dönüşüyor. Gidenler neden gidiyor, kalanlar neden kalıyor? İşte yanıtları
5.03.2023 Pazar
İşte Türkiye’nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye’nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknoloji hayatın her alanında alışageldik işleyişi altüst edip ilerlerken gözler her zamankinden fazla teknoloji liderlerinin üzerinde...
20.03.2023 Milliyet Executive
Sergio Oliveira’dan, Gaziantep FK mesajı: Umarız daha güçlü geri dönersiniz
Sergio Oliveira’dan, Gaziantep FK mesajı: Umarız daha güçlü geri dönersiniz Galatasaraylı futbolcu Sergio Oliveira, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla depremden etkilenen Gaziantep FK’ya destekte bulundu. Oliveira, "Dualarımız sizinle. Umarız yaralarınızı sarar ve daha güçlü geri dönersiniz" dedi.
14.02.2023 Galatasaray
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Süper Lig kararı! Maçlar ertelendi
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Süper Lig kararı! Maçlar ertelendi Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı bir görüşme gerçekleştirdi. Türkiye Futbol Federasyonu toplantının ardından Süper Lig ile ilgili alınan kararı duyurdu.
9.02.2023 Süper Lig
Amerikan uçak gemisi Ege Denizi'nde! Konum İzmir'in karşısı
Amerikan uçak gemisi Ege Denizi'nde! Konum İzmir'in karşısı 2020 yazında kopan fırtınadan bu yana açık şekilde Yunanistan'ın yanında saf tutan ABD, bir çizgiyi daha aşıp Ege Denizi'nin ortasına uçak gemisi USS George H.W. Bush'u gönderdi.
4.02.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sarar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.