Şarkıcı

Şarkıcı

Son dakika Şarkıcı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Şarkıcı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Şarkıcı haber sayfamızda...

Şarkıcı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 54.424 şarkıcı haberi bulunmuştur.
Defne Samyeli Maldivler'e gitti! Bikinili pozlarına beğeni yağdı
Defne Samyeli Maldivler'e gitti! Bikinili pozlarına beğeni yağdı Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Defne Samyeli, iddialı tarzını devam ettiriyor. Ünlü güzel son olarak tatil için Maldivler'e gitti. Sosyal medya hesabından çekildiği bikinili pozlarını yayınlayan Samyeli'ye, sevenlerinden binlerce beğeni ve yorum geldi.
22.04.2024 Cadde
Songül Karlı: Uzun süredir hayatımda kimse yok!
Songül Karlı: Uzun süredir hayatımda kimse yok! Şarkıcı Songül Karlı, arkadaşı Mehtap Abacı'nın Konya'daki kıyafet mağazasının açılışına katıldı. Açılış kurdelesini kesen şarkıcı, bir de mini konser verdi.
22.04.2024 Cadde
Yunus Emre'den birleşme partisinde manidar şarkı! 'Kendim ettim kendim buldum'
Yunus Emre'den birleşme partisinde manidar şarkı! 'Kendim ettim kendim buldum' Survivor All Star'da dün akşam 'Birleşme Partisi' gerçekleşti. Yarışmacılar seçtikleri şarkıları söylerken, Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumladı. Yarışmacılardan Yunus Emre Özden'in seçtiği şarkı izleyenlere 'manidar' geldi. Demet Akalın da konuya yorumsuz kalmadı.
22.04.2024 Cadde
Suphiye Orancı ile aynı filmde rol almışlardı! İbrahim Tatlıses sessizliğini bozdu
Suphiye Orancı ile aynı filmde rol almışlardı! İbrahim Tatlıses sessizliğini bozdu Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Orancı’nın geçmişte İbrahim Tatlıses filmlerinde de oynadığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili Tatlıses, sessizliğini bozdu.
22.04.2024 Cadde
Şevval Sam sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez yan yana görüntülendi!
Şevval Sam sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez yan yana görüntülendi! Başarılı kariyeri ve özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Şevval Sam, geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu, reklamcı olduğu bilinen yeni sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez görüntülendi.
22.04.2024 Cadde
Damla Sönmez'den yeni hamle! 'İlk uzun metraj film deneyimim olacak'
Damla Sönmez'den yeni hamle! 'İlk uzun metraj film deneyimim olacak' 'Çukur', 'Alev Alev', 'Aziz', 'Maviye Sürgün' gibi dizilerde boy gösteren oyuncu Damla Sönmez, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Güzel isim, muhabirlerin sorduğu sorulara yanıt verdi ve yeni projelerinden bahsetti.
22.04.2024 Cadde
SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ 2024 | Survivor birleşme partisi şarkı yarışmasını kim kazandı, birinci kim oldu?
SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ 2024 | Survivor birleşme partisi şarkı yarışmasını kim kazandı, birinci kim oldu? Survivor All Star 2024 eğlence dolu anlarla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatıyor. Heyecanla beklenen Survivor birleşme partisi bu gece gerçekleşti. Yarışmacıların öncesinde temizlenip yeni kıyafetler giydiği ve doyasıya yemekler yediği yarışmada şarkılar söylenip eğlenildi. Şarkıcı Demet Akalın'ın konuk olduğu gecede şarkı yarışması düzenlendi ve kazanan jürilerin verdiği oy sonucunda belli oldu. Peki, Survivor birleşme partisi şarkı yarışmasını kim kazandı, birinci kim oldu? İşte eğlence dolu gecenin detayları...
22.04.2024 Bilgi Rehberi
Verdiği kilolarla gündemdeydi! Zara'dan zayıflama reçetesi
Verdiği kilolarla gündemdeydi! Zara'dan zayıflama reçetesi Zara, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Yaklaşık 2 bin kişinin takip ettiği konserde Zara'nın hayranları salonu ağzına kadar doldurdu. Şık kıyafetiyle tüm dikkatleri üzerine çeken şarkıcı, son dönemde verdiği kilolarla gündemdeydi. Zara, zayıflama sırrını paylaştı.
22.04.2024 Cadde
Emir Yeşil hayatını kaybetti
Emir Yeşil hayatını kaybetti Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti Emir Yeşil (43), hayatını kaybetti.
22.04.2024 Cadde
‘Dinle’ye yasak geldi
‘Dinle’ye yasak geldi Mahsun Kırmızıgül, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında kendi şarkısı ‘Dinle’nin sözlerinin uygun olmadığı için yasaklayan Ankara Akyurt’taki bir okulun müdürü Yasemin Pelit’e tepki gösterdi.
22.04.2024 Cadde
Zara’dan kadınlara kilo formülü
Zara’dan kadınlara kilo formülü Kilo vermenin reçetesini yazan Zara, “Stres başlı başına bir kortizon hormonu gibi bir şeydir. Stresli kalarak aktif tuttuğun zaman kilo almamak mümkün değil” dedi.
22.04.2024 Cadde
Hadise'nin cesur dansı olay oldu! 'Hem dillerde hem zirvede'
Hadise'nin cesur dansı olay oldu! 'Hem dillerde hem zirvede' Geçtiğimiz günlerde yaz sezonunu açan ve bikinili fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan şarkıcı Hadise, önceki akşam sahne aldı. Ünlü ismin cesur dansı gündem oldu. Hadise'ye sevenlerinden binlerce beğeni ve yorum geldi.
21.04.2024 Magazin
Hadise'nin cesur dansı olay oldu! 'Hem dillerde hem zirvede'
Hadise'nin cesur dansı olay oldu! 'Hem dillerde hem zirvede' Geçtiğimiz günlerde yaz sezonunu açan ve bikinili fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan şarkıcı Hadise, önceki akşam sahne aldı. Ünlü ismin cesur dansı gündem oldu. Hadise'ye sevenlerinden binlerce beğeni ve yorum geldi.
21.04.2024 Cadde
Emir Yeşil'den acı haber! Hayatını kaybetti
Emir Yeşil'den acı haber! Hayatını kaybetti Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti Emir Yeşil (43), bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Gelen son dakika bilgilerine göre sevilen isim dün hayatını kaybetti. Ünlü ismin sevgilisi sosyal medyadan açıklama yaptı.
21.04.2024 Cadde
Hülya Avşar: Ünlü olduğumu Kaya Çilingiroğlu sayesinde anladım!
Hülya Avşar: Ünlü olduğumu Kaya Çilingiroğlu sayesinde anladım! Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, Youtube'da yayınlanan programında yaptığı itirafla dikkat çekti. Avşar kızı, eski eşi ve kızı Zehra'nın babası Kaya Çilingiroğlu sayesinde ünlü olduğunu anladığı anı anlattı.
21.04.2024 Cadde
Evinin kapısını açtı
Evinin kapısını açtı Evrim Akın bu hafta, popstar yarışmasıyla tanınan Bayhan’ın evine konuk oluyor.
21.04.2024 Cadde
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor”
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” Ebru Cündübeyoğlu ile ilk röportajı yaptığım 90’lı yıllarda Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü bitirmek üzereydi, bunun için alttan bir dersi geçmesi şarttı.
20.04.2024 Pazar
Hakan Peker: Ben hesap ödemiyorum!
Hakan Peker: Ben hesap ödemiyorum! Son dönemde belediye başkan adaylığıyla gündem olan şarkıcı Hakan Peker, İstanbul’da gece dışarıya çıkıp eğlenmenin pahalı olduğunu ancak kendisinin hesap ödemediğini söyledi.
20.04.2024 Cadde
İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı! İşte ayrılık nedeni
İzel-Çelik-Ercan grubu yeniden dağıldı! İşte ayrılık nedeni Pop müzikte fırtınalar estirdikten sonra kariyerlerine solo olarak devam eden İzel Çeliköz, Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi, 30 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelmişti. Ünlü müzik grubunun, tekrar dağılma kararı aldığı ortaya çıktı. Ayrılık nedenini İzel açıkladı.
20.04.2024 Cadde
Dua Lipa, dünyanın en etkin kişilerinden
Dua Lipa, dünyanın en etkin kişilerinden Time dergisi 2024 yılının en etkili 100 ismini seçti.
20.04.2024 Kültür Sanat
Justin Bieber'ın ilginç kombini! İki eşofmanı üst üste giydi, terlikle yemeğe gitti
Justin Bieber'ın ilginç kombini! İki eşofmanı üst üste giydi, terlikle yemeğe gitti Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, önceki gün Batı Hollywood'da görüntülendi. Bir sushi restoranına yemeğe giden Bieber'ın üst üste giydiği iki eşofman ile ünlü bir markaya ait terliklerle yaptığı kombin, görenleri şoke etti.
20.04.2024 Cadde
Yasemin Yürük'ten 'Hepsi' cevabı: Gülçin ya da içimizden biri kabul etmedi, ikna edemedim!
Yasemin Yürük'ten 'Hepsi' cevabı: Gülçin ya da içimizden biri kabul etmedi, ikna edemedim! Bir döneme damga vuran Hepsi grubunun üyelerinden Yasemin Yürük, Kuruçeşme'de bir davete katıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, Hepsi grubunun belgesel projesiyle ilgili konuşarak dikkat çeken açıklamalar yaptı.
19.04.2024 Cadde
Kuşum Aydın yüzünü gerdiren Cenk Eren'e imrendi! 'Çok güzel olmuş, bayıldım.'
Kuşum Aydın yüzünü gerdiren Cenk Eren'e imrendi! 'Çok güzel olmuş, bayıldım.' Bir dönem ekranların aranan yüzlerinden olan Kuşum Aydın, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Değişimiyle gündeme gelen isim, son olarak Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Aydın, estetik operasyon sonrası gündem olan Cenk Eren hakkında açıklamalarda bulundu.
19.04.2024 Cadde
Mahsun Kırmızıgül: 'Öldü' haberlerinden sonra beni çok sevdiği için ağlayanlar olmuş!
Mahsun Kırmızıgül: 'Öldü' haberlerinden sonra beni çok sevdiği için ağlayanlar olmuş! Şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, Anna Vissi konserine gitti. Geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan 'Mahsun Kırmızıgül öldü' haberleri hakkında konuşan sanatçı, "Tıklanma sevdasıyla yapılıyor" diyerek tepkisini dile getirdi.
19.04.2024 Cadde
‘Durduğumda yoruluyorum’
‘Durduğumda yoruluyorum’ Ramazan’da stüdyoya kapanan İrem Derici, yeni şarkılarının kayıtlarını tamamladı.
19.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Şarkıcı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.