Sarp Apak

Sarp Apak

Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu.   İlk yılları   Beş yaşına kadar Diyarbakır'da yaşamış olan Apak, daha sonra ailesiyle birlikte Bursa'ya taşınmış ve bu şehirde büyümüştür. Lise eğitimini Bursa Erkek Lisesi'nde aldı. Kariyeri   O sıralar işletme eğitimi almayı planlayan oyuncunun tiyatro hayatı, yetenek sınavlarına başvuru formu almasıyla başladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nü 2004 yılında bitirdikten sonra, okuldan hocası Barış Erdenk’in desteğiyle İstanbul'a gitti. Sadri Alışık Tiyatrosu'nda sergilenen Ağır Roman adlı eserde başarılı bir oyunculuk çıkarttı. O senenin sonunda Yılmaz Erdoğan’ın da yer aldığı BKM Grubu'na dahil oldu ve Organize İşler adlı filmde küçük bir rolde oynama fırsatı buldu. Anadolu Kaplanı, En Son Babalar Duyar dizilerinde ve Doğtaş reklamlarında da rol aldı. Sizinkiler Dünya Kaç Bucak adlı çocuk oyununda oynadı ve bu oyunla Türkiye turnesine çıktı. BKM’nin yanında “Mutfak” adlı ufak bir sahnesi olan bir mekanda stand-up gösterileri de yapan yetenekli oyuncu, asıl şöhretini Avrupa Yakası'ndaki Tanrıverdi rolüyle yakaladı. Daha sonra yer aldığı İşTcell reklamlarıyla da büyük beğeni topladı. Mimikleri ve hareketleri çok beğenilen Apak, Gazanfer Özcan - Gönül Ülkü Tiyatrosu'nda da Öp Babanın Elini adlı oyunda “Emrecan” rolünde oynamaktaydı. Apak, kendi yazıp bestelediği “Aşkınla Yandım” şarkısıyla birçok rock müzik dinleyicisinin listesine girmeyi başardı. Şöhret basamaklarını birer birer tırmanmasına rağmen mütevazılığını her zaman korumayı başardı. Mahsun Kırmızıgül'ün Beyaz Melek, Güneşi Gördüm adlı filmlerinde ve Murat Saraçoğlu'nun O... Çocukları adlı filminde rol almıştır. Kavak Yellerinden kısa bir süre ayrılmış daha sonra tekrar dönmüştür. Kavak Yelleri'nin bitmesinin ardından şimdilerde Gülse Birsel'in yeni sitcom dizisi Yalan Dünya adlı dizide Emir Danışman karakterini canlandırmaktadır. Rol aldığı tiyatro oyunları   Öp Babanın Elini Sizinkiler Dünya Kaç Bucak Ağır Roman BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar Filmleri   Organize İşler (2005 yılı Kemal) Beyaz Melek (2007 yılı Reşat) Plajda (2008 yılı Ali) O... Çocukları (2008 yılı Saffet) Aşk Tutulması (2008 yılı Konuk) Güneşi Gördüm (2009 yılı Ahmet) Yedi Kocalı Hürmüz (2009 yılı Fişek Ömer) Aşk Geliyorum Demez (2009 yılı Berkcan) Yeraltı (2012 yılı Barmen) Dizileri   Avrupa Yakası (2007-2009 Tanrıverdi) Kavak Yelleri (2009-2010-2011 Güven Karakuş) Yalan Dünya (2012 Emir Danışman) Konuk Oyunculukları   En Son Babalar Duyar (2002 yılı) - İsmail Anadolu Kaplanı (2006 yılı) - Bölüm Sanatçısı Çok Güzel Hareketler Bunlar (2008 ve 2010 yılı) - Sarp Apak Aşağı Yukarı Yemişlililer (2011)

Sarp Apak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 600 sarp apak haberi bulunmuştur.
Sürprizli lansman
Sürprizli lansman Can Bonomo, yeni albümü ‘Kara Konular’ın lansman turnesinin ilk ayağını İstanbul DasDas’ta gerçekleştirdi.
4.03.2024 Cadde
Hızır’la güldürecek
Hızır’la güldürecek Erkan Kolçak Köstendil, vizyon için gün sayan ‘İyi Bir Aile Değiliz’ filminde hayat verdiği Hızır rolüyle izleyicileri kahkahaya boğmaya hazırlanıyor.
11.02.2024 Cadde
Trajediden çıkan komedi
Trajediden çıkan komedi Haki Biçici’nin ilk yönetmenliği olan, senaryosunu da yazdığı “İyi Bir Aile Değiliz” hem bağımsız hem de popüler sinemayı harmanlamayı hedefliyor. Film popüler oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkat çekiyor.
9.02.2024 Kültür Sanat
Gupse Özay'dan eşi Barış Arduç'a: Biraz öv beni hayatım!
Gupse Özay'dan eşi Barış Arduç'a: Biraz öv beni hayatım! Senaryosunu yazdığı ve başrol oynadığı 'Lohusa' filmiyle sinema salonlarında izleyicilerle buluşan Gupse Özay, eşiyle birlikte katıldığı 'İyi Bir Aile Değiliz'in galasında, Barış Arduç'a yönelik esprili sözleriyle adından söz ettirdi.
1.02.2024 Cadde
'İlk defa yönetmenin karısı oldum! Oyuncularla kocamın dedikodusunu yaptım'
'İlk defa yönetmenin karısı oldum! Oyuncularla kocamın dedikodusunu yaptım' Oyuncu ve yönetmen Haki Biçici ile sekiz yıl önce dünyaevine girdiği meslektaşı Derya Karadaş, önceki gün ‘İyi Bir Aile Değiliz’ filminin İstanbul Kültür Sanat Vakfı'ndaki (İKSV) basın toplantısına katıldı. Biçici, yönetmenliğini yaptığı filmde eşinin rol almasının 'torpil' olmadığını söylerken, Karadaş konuyla ilgili eğlenceli bir açıklama yaptı.
25.01.2024 Cadde
Kaan Yıldırım'ı yeni filminde çileden çıkaracaklar!
Kaan Yıldırım'ı yeni filminde çileden çıkaracaklar! 'İyi Bir Aile Değiliz' filminin başrol oyuncularından Kaan Yıldırım, babasının beklenmedik ölümüyle cenaze işlerini üstlenen ve tuhaf ailesiyle mücadele etmek durumunda kalan 'Murat' karakteriyle beyaz perdede sevenlerinin karşısına çıkacak.
24.01.2024 Cadde
Sarp Apak: Gülse Birsel ile başka bağım var
Sarp Apak: Gülse Birsel ile başka bağım var Son olarak 'Ölümlü Dünya 2' filminde sevenlerinin karşısına çıkan Sarp Apak, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. 'Avrupa Yakası'nın yeniden çekileceği iddialarına yanıt veren oyuncu, fenomen dizinin senaristi Gülse Birsel hakkında konuştu.
12.01.2024 Cadde
Kına Şarkıları 2024 - Kınada Çalmak İçin Yerli Ve Yabancı Müzik Önerileri Listesi
Kına Şarkıları 2024 - Kınada Çalmak İçin Yerli Ve Yabancı Müzik Önerileri Listesi Kına artık düğünün bir adım öncesidir. Bu özel gün de aslında çok fazla duygusal anlar yaşanmaktadır. Gelinin hem ağlayacağı hem de eğlenceli anlar geçireceği karışık bir müzik listesi hazırlamak çok doğru olacaktır. Kınada ne tür müzikler çalmanız gerektiğini bilmiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte, 2024 yılına ait kına şarkıları hakkında tavsiyeler.
2.01.2024 Yaşam
Ünlü çift SARP APAK VE BENGİ APAK KİMDİR? Sarp Apak kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Bengi Apak ne iş yapıyor?
Ünlü çift SARP APAK VE BENGİ APAK KİMDİR? Sarp Apak kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Bengi Apak ne iş yapıyor? O Ses Türkiye Yılbaşı programı bu akşam izleyicilerle buluşacak. Sarp Apak ve Bengi Apak, O Ses Yılbaşı'nın konukları arasında bulunuyor. Ünlü çiftin yaşamı merak ediliyor. Peki Sarp Apak ve Bengi Apak kimdir, kaç yaşında?
31.12.2023 Bilgi Rehberi
'Ölümlü Dünya 2'den rekor açılış
'Ölümlü Dünya 2'den rekor açılış Yönetmenliğini Ali Atay’ın yaptığı, senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin kaleme aldığı 'Ölümü Dünya 2', 2023 yılının en iyi açılış yapan Türk komedi filmi oldu.
4.12.2023 Cadde
İrem Sak'tan Furkan Korkmaz ve 'evlilik' açıklaması!
İrem Sak'tan Furkan Korkmaz ve 'evlilik' açıklaması! Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu İrem Sak, basketbolcu sevgilisi Furkan Korkmaz ile uzun süredir mutlu bir birliktelik yaşıyor. Önceki gün Cihangir'de görüntülenen İrem Sak, mutlu birlikteliklerinin sırrını açıkladı ve evlilik hakkında açıklama yaptı.
4.12.2023 Cadde
Ailece saçmalıyoruz
Ailece saçmalıyoruz İlk filmin özgünlüğü ve popülerliğinden beslenen “Ölümlü Dünya 2”, yıldız oyuncu kadrosunun başarılı performansıyla öne çıkıyor
3.12.2023 Kültür Sanat
Ali Atay: Sürekli çocuk yapıyoruz biz, Hazal doğuracak diye korktum!
Ali Atay: Sürekli çocuk yapıyoruz biz, Hazal doğuracak diye korktum! Sinemada gösterildiği dönem büyük beğeni toplayan, gösterildiği dijital platformlarda da izleme oranlarıyla adından söz ettiren 'Ölümlü Dünya'nın devam filmi 'Ölümlü Dünya 2'nin galası önceki akşam gerçekleşti. Filmin yönetmeni ve senaristi Ali Atay, eşi ve iki çocuğunun annesi Hazal Kaya ile ilgili çok konuşulacak bir açıklama yaptı.
30.11.2023 Cadde
‘Gülerken doğuracak diye korktum’
‘Gülerken doğuracak diye korktum’ Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin kaleme aldığı ‘Ölümlü Dünya 2’nin galası önceki akşam Paribu Cineverse Kanyon Sinemaları’nda gerçekleşti.
30.11.2023 Cadde
'Ölümlü Dünya 2' galasında kavga iddiası! 'Dört saat kuliste oturduk'
'Ölümlü Dünya 2' galasında kavga iddiası! 'Dört saat kuliste oturduk' Televizyon ekranlarına ara vermesinin sebebini yaşadığı dağılma sendromuna bağlayan Ali Atay; 'Limonata', 'Ölümlü Dünya' ve 'Cinayet Süsü'nün ardından yönetmen koltuğunda oturduğu dördüncü film ile sinema severlerin karşısına çıkıyor. 'Ölümlü Dünya 2'nin galası, dikkat çeken olaylara sahne oldu. Başrol oyuncularından Feyyaz Yiğit'in açıklaması ise dikkat çekti.
30.11.2023 Cadde
'İyi Bir Aile Değiliz' filminin okuma provası yapıldı
'İyi Bir Aile Değiliz' filminin okuma provası yapıldı Senaryosu ve yönetmenliği Haki Biçici tarafından üstlenilen komedi filmi 'İyi Bir Aile Değiliz' için hazırlıklar tamamlandı. Oyuncular, okuma provasında bir araya geldi.
22.09.2023 Cadde
Sarp Apak ailesiyle birlikte Çeşme'de! Eşinin sohbeti bitmeyince denize girdi
Sarp Apak ailesiyle birlikte Çeşme'de! Eşinin sohbeti bitmeyince denize girdi Sarp Apak ile eşi Bengisu Apak, tatil için Çeşme'yi tercih etti. Oğulları Güney ile keyifli anlar geçiren çiftten Bengisi Apak, arkadaşı ile koyu bir sohbete daldı. Eşinin sohbetinin bitmediğini gören ünlü oyuncu, çareyi oğluyla denizde oynamakta buldu.
12.08.2023 Cadde
Ezgi Mola: Bebeğin cinsiyeti bizim için önemli değil
Ezgi Mola: Bebeğin cinsiyeti bizim için önemli değil 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz gün yakın arkadaşları Enis Arıkan'ın organize ettiği sürpriz partiyle belli oldu. Ünlü çift, partide basın mensuplarıyla konuşarak, kucaklarına almayı bekledileri bebekleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.
15.07.2023 Cadde
Sarp Apak: Ülkemizde senarist eksikliği var
Sarp Apak: Ülkemizde senarist eksikliği var Sarp Apak ile eşi Bengisu Uzunöz, önceki gece Etiler'de bir restoranda yemekteydi. Yaklaşık üç saat mekanda kalan ikili, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz günlerde ilk kez stand-up gösterisi ile seyirci karşısına çıkan eşi Bengisu Uzunöz ile ilgili konuşan Sarp Apak, dizi ve sinema sektöründe senarist eksikliğinden dert yandı.
17.05.2023 Cadde
‘Senarist eksikliği var’
‘Senarist eksikliği var’ Sarp Apak ve eşi Bengisu Apak, Etiler’de görüntülendi.
17.05.2023 Cadde
Sarp Apak: Bengi çalışsın ben ev erkeği olmak istiyorum!
Sarp Apak: Bengi çalışsın ben ev erkeği olmak istiyorum! Oyuncu Sarp Apak, Ali Atay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, 'Serhan' karakterine hayat verdiği komedi türündeki 'Ölümlü Dünya'nın devam filmi hakkında bilgi verirken, stand-up gösterisi ile ilk kez sahneye çıkan eşi Bengisu Apak'a takıldı.
7.05.2023 Cadde
‘Uzmanları dinleyin’
‘Uzmanları dinleyin’ Sarp Apak, kalp yetersizliğine dikkat çekmek amacıyla Türk Kardiyoloji Derneği tarafından Ahmet Cömert Spor Salonu’nda düzenlenen ‘Kalp Yetersizliğine Blok, Hayata 3 Sayı!’ etkinliğine katıldı.
6.05.2023 Cadde
Haluk Levent'ten 'Üçlü Pürüz' esprisi: Öldürmeden önce iki kelime konuştursalardı!
Haluk Levent'ten 'Üçlü Pürüz' esprisi: Öldürmeden önce iki kelime konuştursalardı! Başrollerini Okan Cabalar, Emrah Kaman ve Korhan Herduran’ın paylaştığı 'Üçlü Pürüz' filminin galası, Kanyon’da yapıldı. 21 Nisan'da vizyona giren komedi türündeki yapımın galasına sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Konuk oyuncu olarak filmde rol alan şarkıcı Haluk Levent, senaryo gereği karakterinin öldürülmesini esprili bir dille anlattı.
21.04.2023 Cadde
Polis Güney
Polis Güney Oyuncu Sarp Apak, önceki gün oğlu Güney Apak ile Akmerkez'de görüntülendi. Scooter ile AVM’de dolaşan ve polis üniforması giyen dört yaşındaki Güney, herkesin ilgi odağı oldu.
12.04.2023 Cadde
Sarp Apak: Hepimiz televizyona muhtacız!
Sarp Apak: Hepimiz televizyona muhtacız! Sarp Apak ile 2018 yılında dünyaevine girdiği Bengisu Uzunöz, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir mekanda objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, basın mensuplarına poz verdikten sonra soruları yanıtladı.
7.04.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sarp Apak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.