Satım

Satım

Son dakika Satım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Satım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Satım haber sayfamızda...

Satım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.016 satım haberi bulunmuştur.
Morgan Stanley'in karı yükseldi
Morgan Stanley'in karı yükseldi Morgan Stanley'in karı ilk çeyrekte, gelirin iki kattan fazla arttığı hisse senedi yükleniciliği öncülüğünde yatırım bankacılığındaki canlanmanın etkisiyle yükseldi.
16.04.2024 Uzmanpara
Meclis’i çok yoğun bir gündem bekliyor! İşte masadaki düzenlemeler
Meclis’i çok yoğun bir gündem bekliyor! İşte masadaki düzenlemeler Yerel seçim süreci ve Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesiyle Meclis çalışmalarına verilen 1.5 aylık ara da tamamlandı. Yarın aktif gündemine dönecek olan TBMM’yi, İç Tüzük tartışmalarından 9. Yargı Paketi’ne kadar yoğun bir gündem bekliyor.
15.04.2024 Gündem
BES’in yarısı nasıl kayıpsız çekilebilir? Yeni dönem temmuzda başlıyor, işte şartlar...
BES’in yarısı nasıl kayıpsız çekilebilir? Yeni dönem temmuzda başlıyor, işte şartlar... 1 Temmuz’dan itibaren BES’teki birikmiş tutarın yarısı evlenme, konut satın alma ve doğal afet gibi durumlarda sistemden çıkmadan ve hak kaybına uğramadan çekilebilecek. İşte şartlar...
9.04.2024 Ekonomi
Gram altın kripto para dünyasında alım-satıma açıldı
Gram altın kripto para dünyasında alım-satıma açıldı Türk lirası cinsinden gram altın GRAMXAUT (Tehter Gold) kripto para piyasasında alım-satıma açıldı.
4.04.2024 Uzmanpara
Öğretim üyeleri ve müdürlere 'ucuz araç' şoku
Öğretim üyeleri ve müdürlere 'ucuz araç' şoku Kocaeli'de 4 kişilik aile ve üniversitede memur olan komşularının, ihale yoluyla aldıkları ikinci el araçları ucuza sattıkları vaadiyle 18 kişiyi 3 milyon lira dolandırdığı iddia edildi.
3.04.2024 Gündem
Türkiye'nin en genç ve bağımsız belediye başkanı Zeynep: Birçok projemiz var
Türkiye'nin en genç ve bağımsız belediye başkanı Zeynep: Birçok projemiz var Türkiye’nin en genç ve bağımsız belediye başkanı olan Zeynep Çelik (22), "Gençliğimin de verdiği enerjiyle daha çok çabalayacağım. Doğal gaz sorunumuz var. Doğal gazı en yakın zamanda beldemize kavuşturacağız" dedi.
2.04.2024 Gündem
Vatandaşı 500 bin lira dolandıran 5 sahte avukat tutuklandı
Vatandaşı 500 bin lira dolandıran 5 sahte avukat tutuklandı Manisa’da kendilerini avukat olarak tanıtarak bir vatandaşı farklı tarihlerde 500 bin TL dolandıran 5 kişi yakalandı. Gözaltına alınan şahıslar, tutuklandı.
27.03.2024 Gündem
Gökalp İçer liderliğindeki ICRYPEX küresel ölçekte büyüyor
Gökalp İçer liderliğindeki ICRYPEX küresel ölçekte büyüyor Türkiye'nin önde gelen kripto para borsası ICRYPEX, büyüme stratejileri doğrultusunda yeni listelemeler ve yeni nesil finansal hizmetlerle küresel ölçekte ilerleyişini sürdürüyor.
22.03.2024 Advertorial
Paris Olimpiyat Oyunları'na katılacak milli sporculara destek anlaşması
Paris Olimpiyat Oyunları'na katılacak milli sporculara destek anlaşması Teknoloji şirketlerinden BtcTurk, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda yer alacak sporculara destek olmak amacıyla Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ile resmi sponsorluk anlaşması imzaladı.
21.03.2024 Diğer
Hamza Dağ: Özgür Özel'in son derece panik halinde olduğunu görüyorum
Hamza Dağ: Özgür Özel'in son derece panik halinde olduğunu görüyorum AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, "Son zamanlarda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in son derece panik halinde olduğunu görüyorum. İzmir'deki programlarında ya da TV ve gazetelere en son verdiği demeçlerde bizimle ilgili bazı sözlü ifadeleri olmuş. Bir genel başkanın İzmir'deki bir aday hakkında bu kadar konuşmasını çok manidar buluyorum. Konuşmakla da yetinmiyor milyonlarca hemşerilerimize mesaj atarak şahsımızla ilgili alakasız ifadelerde bulunuyor. Şunu net bir şekilde ifade edeyim; Özel, korkunun ecele faydası yok" dedi.
20.03.2024 Gündem
ABD'den ocak ayında sermaye çıkışı yaşandı
ABD'den ocak ayında sermaye çıkışı yaşandı ABD Hazinesi, 2023 yılının son iki ayında yaşanan net girişin ardından 2024 yılının ilk ayında ülkeden net sermaye çıkışı olduğunu açıkladı.
20.03.2024 Uzmanpara
JP Morgan'a 348 milyon dolar ceza
JP Morgan'a 348 milyon dolar ceza JP Morgan Chase, müşterilerinin ve çalışanlarının alım satımlarını izlemede başarısız olduğu iddiasıyla ABD'li düzenleyicilere 348 milyon dolar ceza ödeyecek.
15.03.2024 Uzmanpara
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne?
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne? CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda milyonlarca liralık paranın sayıldığı görüntüler Türkiye gündemine oturdu. Soruşturma başlatılan görüntülere ilişkin dikkat çeken açıklamalar da geliyor.
13.03.2024 Haberler
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne?
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne? CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda milyonlarca liralık paranın sayıldığı görüntüler Türkiye gündemine oturdu. Soruşturma başlatılan görüntülere ilişkin yeni gelişmeler de yaşanıyor.
13.03.2024 Gündem
Kripto para piyasası hiç olmadığı kadar hareketli! Uyarı geldi: Büyük zararlara yol açabilir
Kripto para piyasası hiç olmadığı kadar hareketli! Uyarı geldi: Büyük zararlara yol açabilir  Kripto para piyasası tarihinin en iyi dönemini yaşıyor. Neredeyse her gün rekor üstüne rekor kıran Bitcoin, 70 bin dolar seviyesinin de üzerine çıktı. Peki yıl sonu tahmini ne? Yüksek getiri hedefleyen yatırımcı sermayesini nasıl korumalı? Uzman isim ‘Büyük zararlara yol açabilir’ diyerek piyasaların hareketli olduğu bu süreçte yatırımcıları uyardı. İşte detaylar... 
12.03.2024 Ekonomi
Real Madrid'de Ancelotti depremi! 5 yıl hapis talebi
Real Madrid'de Ancelotti depremi! 5 yıl hapis talebi İtalyan teknik adamın başı dertte... Madrid Savcılığı, vergi kaçakçılığı nedeniyle Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti için 4 yıl 9 ay hapis cezası talep ediyor.
6.03.2024 İspanya La Liga
Hobi olarak başladı, tutkuya dönüştü! Hedefi müze açmak
Hobi olarak başladı, tutkuya dönüştü! Hedefi müze açmak Başladığı hobi sayesinde yüz binlerce antika ve nostalji eser biriktiren Hasan Akın, bugüne kadar biriktirdiği antika eşya ve nostaljik ürünleri iş yerinde sergiliyor.
4.03.2024 Yaşam
Hobi olarak başladı, tutkuya dönüştü! Hedefi müze açmak
Hobi olarak başladı, tutkuya dönüştü! Hedefi müze açmak Başladığı hobi sayesinde yüz binlerce antika ve nostalji eser biriktiren Hasan Akın, bugüne kadar biriktirdiği antika eşya ve nostaljik ürünleri iş yerinde sergiliyor.
4.03.2024 Gündem
Bakan Bolat: 32 milyon istihdamımız var
Bakan Bolat: 32 milyon istihdamımız var Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının devraldığı Türkiye'nin 2002 yılı sonundaki milli geliri sadece 238 milyar dolardı. Yarın Allah'ın izniyle bir trilyon doların üzerinde bir milli gelir rakamı göreceğiz" dedi.
29.02.2024 Ekonomi
Dövizle ödeme yasağı esnetildi
Dövizle ödeme yasağı esnetildi Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Karara İlişkin Tebliğ’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ’i Resmi Gazete’de yayımladı.
28.02.2024 Uzmanpara
Resmi Gazete'de yayımlandı: Dövizle ödeme yasağı esnetildi
Resmi Gazete'de yayımlandı: Dövizle ödeme yasağı esnetildi Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Karara İlişkin Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ'i Resmi Gazete'de yayımladı.
28.02.2024 Ekonomi
40 yıldır sahaflık yapan Emin Nedret İşli: Kitap okumayan sahaf olamaz
40 yıldır sahaflık yapan Emin Nedret İşli: Kitap okumayan sahaf olamaz Beyoğlu’nun kıdemli sahaflarından Emin Nedret İşli, sahaflık mesleğine olan ilgisinin 1970’li yıllarda başladığını ve kitaba olan sevgisinin hiç bitmediğini ifade ederek iyi bir sahaf olmanın kurallarını anlattı.
22.02.2024 Kültür Sanat
Kayıt dışına karşı önlem
Kayıt dışına karşı önlem Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Tütün ve Alkol Dairesi Başkanlığı’nın üzerinde çalıştığı Etil Alkol Takip Sistemi (EATS) ile sahte alkollü içki üretimi ve bundan kaynaklanan can kayıplarının önüne geçilmesi hedeflenirken, sistemin önemli bir ayağını da “Alkol Ticaret Platformu” oluşturacak.
22.02.2024 Ekonomi
Yenilenmiş ikinci el telefon pazarında yükseliş sürüyor: 2023 yılında yüzde 60 seviyesinde yenilenme gerçekleştirildi
Yenilenmiş ikinci el telefon pazarında yükseliş sürüyor: 2023 yılında yüzde 60 seviyesinde yenilenme gerçekleştirildi Enflasyon, yüksek kur ve artan hammadde maliyetleri dolayısıyla tüketiciler teknolojik ürünlerde daha sürdürülebilir ve bütçe dostu seçeneklere yönelmeye devam ediyor. Türkiye’de 2023 yılında yüzde 60 seviyesinde bir yenilenme yaşandığını belirten GoPlus & Arena Genel Müdür Yardımcısı Tolga İldaşer, “Önümüzdeki yıllarda kullanıcıların yenilenmiş ikinci el cep telefonu pazarına daha fazla yöneleceğine ve sektörün daha da büyüyeceğine inanıyorum” dedi.
19.02.2024 Advertorial

Benzer Haber Etiketleri

Satım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.