Gündem Savaşçı 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

20.05.2018 - 09:00 | Son Güncellenme:

Savaşçı 45. bölümüyle ekranlara geldi. FOX TV'nin sevilen dizisi Savaşçı yeni bölümde Seyfi ve kızı Esra’nın akıbeti belli oldu. Peki Savaşçı 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

SAVAŞÇI 45. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Albay Kopuz, Seyfi’ye de Esra’ya da ulaşmaya çalışır ama bir sonuç alamaz. Seyfi’nin açığa çıkıp kızıyla tehdit edildiğinden şüphelenen Albay Kopuz’un telefonuna gelen bir ihbar mesajı kuşkuları daha da arttırır. Ancak bölgeden gelen yeni veriler, ihbar mesajını doğrular niteliktedir. Albay her ihtimale karşı Kılıç Timi’ni operasyona çıkarır.

Çok adam kaybettikleri için Çeto’yu suçlayan Roza ise Çeto’nun Kılıç Timi’ni ortadan kaldırmak için yaptığı planı onaylamaz. Ayrıca örgüt içindeki önemli bir gelişme ikili arasındaki gerilimi daha da yükseltir. Amacına ulaşmaya kararlı olan Çeto, Roza’yı saf dışı bırakmaya kalkar. Fakat Çeto’nun bu hamlesi olayların boyutunu başka bir noktaya getirir ve Kılıç Timi’nin eline büyük bir koz geçer.

Haberin Devamı

Yüzbaşı Kağan komutasındaki Kılıç Timi Çeto ve adamlarını bertaraf etmek için harekete geçerken, Seyfi ve kızı Esra’nın da akıbeti ortaya çıkacaktır.

SAVAŞÇI 46. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Savaşçı 46. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.