Saygı

Saygı

Son dakika saygı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan saygı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan saygı haber sayfamızda...

Saygı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 49.672 saygı haberi bulunmuştur.
Kazada ölen motokuryeyle ilgili acı detay
Kazada ölen motokuryeyle ilgili acı detay Kayseri'de, otomobilin çarptığı kazada hayatını kaybeden motokurye Mehmet Özçelik (26), toprağa verilirken, acı detaylar da ortaya çıktı.
29.03.2024 Gündem
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız'
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Küçükçekmece’de düzenlenen Caferiler ile Sahur programına katıldı.
29.03.2024 Gündem
Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye çağrı! 'Birlikte basın toplantısı yapalım'
Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye çağrı! 'Birlikte basın toplantısı yapalım' Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Kupa öncesi dostluk çağrısı yaptı, “Fenerbahçe ile birlikte basın toplantısına çıkalım. Ülke futbolu için ateşin düşmesi lazım. Teknik adam ve futbolcuların birbirine sarılması gerekiyor” ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Galatasaray
Bakan Ersoy Antalya'da konuştu: Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız
Bakan Ersoy Antalya'da konuştu: Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Antalya’da transfer yolcular dahil 16 milyonu aşkın ziyaretçiyle rekor kırarak tüm zamanların en yüksek ziyaretçi sayısına ulaştık. İnşallah bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız” dedi.
28.03.2024 Ekonomi
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçime iki gün kala Ankara’da katıldığı iftar programında açıklamalarda bulundu. Akşener'in hedefinde Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu vardı.
28.03.2024 Haberler
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçime iki gün kala Ankara’da katıldığı iftar programında açıklamalarda bulundu. Akşener'in hedefinde Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu vardı.
28.03.2024 Gündem
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok' Antalya'da kampta bulunan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Galatasaray
1 Nisan'da okullar tatil edildi! MEB'den son dakika açıklaması
1 Nisan'da okullar tatil edildi! MEB'den son dakika açıklaması Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri nedeniyle okulların 1 Nisan'da tatil edildiğini duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Felipe Melo, cezaevinden çıkan Dani Alves'i bombaladı: Eğer kızımın başına böyle bir şey gelseydi...
Felipe Melo, cezaevinden çıkan Dani Alves'i bombaladı: Eğer kızımın başına böyle bir şey gelseydi... Galatasaray'daki kariyerinde şampiyonluklar yaşayan ve ve kariyerini Brezilya temsilcisi Fluminense'de sürdüren Felipe Melo, geçtiğimiz günlerde cezaevinden çıkan Dani Alves'i hedef aldı.
28.03.2024 Dünyadan Futbol
Bakan Güler duyurdu: Yılbaşından itibaren 644 terörist etkisiz hâle getirildi
Bakan Güler duyurdu: Yılbaşından itibaren 644 terörist etkisiz hâle getirildi Bakan Güler "Yılbaşından itibaren 644, 24 Temmuz 2015’ten bu yana 40 bin 213 terörist etkisiz hâle getirildi." açıklamasında bulundu.
27.03.2024 Gündem
Felipe Melo, Dani Alves'e patladı! 'Bedelini ödemek zorunda'
Felipe Melo, Dani Alves'e patladı! 'Bedelini ödemek zorunda' Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, taciz cezasından dolayı tutuklanan ve kefaletle serbest bırakılan Dani Alves ile ilgili konuştu.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Cumhur İttifakı Eskişehir adayı Nebi Hatipoğlu: Anketlerde önde gözüküyoruz
Cumhur İttifakı Eskişehir adayı Nebi Hatipoğlu: Anketlerde önde gözüküyoruz Cumhur İttifakı Eskişehir Belediye Başkanı Adayı Nebi Hatipoğlu CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge programında projelerini açıkladı. 'Bizim mottomuz başkan sahada.' diyen Nebi Hatipoğlu, "Anketlerde önde gözüküyoruz. Biz iyi bir konumdayız. İnşallah 1 Nisan sabahı kazanacağız." ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
Devlet Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar
Devlet Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı.
27.03.2024 Haberler
Belçika'da PKK provokasyonu! Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar
Belçika'da PKK provokasyonu! Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü tanıyacaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı.
27.03.2024 Gündem
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz Diyarbakır'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleye ilişkin yeni mesajlar verdi. "Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz" diyen Erdoğan, "85 milyonun huzuru için bir şey yapılacaksa, şimdi hemen yapılmalıdır. Türkiye'ye 40 yıl boyunca terörle bedel ödetildi, bir 40 yıl daha buna tahammülümüz yok." şeklinde konuştu.
27.03.2024 Haberler
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz Diyarbakır'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleye ilişkin yeni mesajlar verdi. "Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz" diyen Erdoğan, "85 milyonun huzuru için bir şey yapılacaksa, şimdi hemen yapılmalıdır. Türkiye'ye 40 yıl boyunca terörle bedel ödetildi, bir 40 yıl daha buna tahammülümüz yok." şeklinde konuştu.
27.03.2024 Gündem
Bakan Ersoy: 'Türkiye turizm ana planımızı güncelledik'
Bakan Ersoy: 'Türkiye turizm ana planımızı güncelledik' Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Van'da yapılan 'Turizm Master Planı' lansman toplantısına katıldı. Bakan Ersoy, "13 Mart'ta Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile ilk master plan lansmanımızı yaptık. Van'ın da Samsun'la birlikte bu alanda öncülük ettiğini görmekten büyük bir memnuniyet duydum. İl Turizm Master Planları yoğun bir sürecin sonunda şekilleniyor. Sonuç vermesi için titizlikle yürütülmesi gereken bir çalışma bu" dedi.
27.03.2024 Ekonomi
İbrahim Üzülmez'den çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi...
İbrahim Üzülmez'den çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi... Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Öte yandan Beşiktaş gündemini değerlendiren Üzülmez, Necip Uysal ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
27.03.2024 Pendikspor
Avusturya-Türkiye maçı sonrası Montella'dan istifa sorusuna sert yanıt!
Avusturya-Türkiye maçı sonrası Montella'dan istifa sorusuna sert yanıt! A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Avusturya maçının ardından açıklamalarda bulundu. Montella 'İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?' şeklinde gelen bir soruya sert bir yanıt verdi.
27.03.2024 Milli Takım
Bakan Güler: Tüm dünyada büyük etkiler uyandıran başarılar elde ediyoruz
Bakan Güler: Tüm dünyada büyük etkiler uyandıran başarılar elde ediyoruz Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Kahraman Mehmetçiğimizin ve güvenlik kuvvetlerimizin ortaya koyduğu üstün fedakarlıklar ve gayretler neticesinde, terörle mücadelede büyük başarılar elde edildi. Yurt içinde ve sınır ötesinde icra edilen etkili operasyonlar ile terör örgütüne ağır darbeler vuruldu" açıklamasında bulundu.
26.03.2024 Gündem
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası Moskova’daki terör saldırısıyla ilgili konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, " Burada da bazı ülkeler ‘vekil ülkeler’ olarak kullanılıyor, başka bir senaryonun parçası haline dönüştürülmeye çalışılıyor." dedi.
26.03.2024 Gündem
Otobüste dehşeti yaşayan yaşlı çiftten sanıkların tahliyesine tepki! 'Biz gece uyuyamıyoruz'
Otobüste dehşeti yaşayan yaşlı çiftten sanıkların tahliyesine tepki! 'Biz gece uyuyamıyoruz' Mersin'de otobüste darp edilen engelli yaşlı adam ve eşi, olaydan sonra psikolojik sorunlar yaşadıklarını dile getirerek, sanıklara verilen cezaya ve tahliye kararına itiraz edeceklerini bildirdi.
26.03.2024 Gündem
Seren Serengil'den Seda Sayan'a sert sözler! Çocuğu üzerinden örnek verdi ortalık karıştı
Seren Serengil'den Seda Sayan'a sert sözler! Çocuğu üzerinden örnek verdi ortalık karıştı Yaptığı açıklamalar ve özel hayatıyla magazin gündeminin dilinden düşmeyen Seren Serengil, son olarak Seda Sayan'ın evliliğini eleştirdi. Sosyal medyada kendisine gelen soruyu sivri bir dil ile yanıtlayan Serengil'e, kendisinden 11 yaş küçük sevgilisi hatırlatıldı.
27.03.2024 Cadde
Gülseren Ceylan'dan Mehmet Ali Erbil'e: Çeyizler de tamam!
Gülseren Ceylan'dan Mehmet Ali Erbil'e: Çeyizler de tamam! Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Gülseren Ceylan, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ceylan'ın "Çeyizler de tamam" mesajı, ikilinin evlilik yolunda olup olmadığı konusunda soru işaretleri yarattı.
26.03.2024 Cadde
Sinop’ta nükleer için Rusya gündemde
Sinop’ta nükleer için Rusya gündemde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sinop’ta yapılması planlanan Türkiye’nin ikinci nükleer santrali için ilk santral gibi Rusya’yı işaret ederek, “Sinop’ta Rosatom’la işbirliğimizi geliştireceğiz” dedi.
26.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Saygı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.