Sayı

Sayı

Son dakika sayı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sayı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sayı haber sayfamızda...

Sayı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 38.301 sayı haberi bulunmuştur.
Borsada yatırımcı sayısı azaldı
Borsada yatırımcı sayısı azaldı Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) nezdinde pay senedi yatırımcı sayısı geride kalan haftada hızlı bir düşüş yaşadı.
22.04.2024 Uzmanpara
NBA'de Alperen Şengün'e büyük onur! En Çok Gelişim Gösteren Oyuncu ödülünde finalist
NBA'de Alperen Şengün'e büyük onur! En Çok Gelişim Gösteren Oyuncu ödülünde finalist NBA’de sezon ödülleri için geri sayım devam ederken unutulmaz bir sezon geçiren Milli yıldız Alperen Şengün, Yılın En Çok Gelişim Gösteren Oyuncusu ödülünde finale kaldı.
22.04.2024 NBA
Mehmet Özdilek'ten Mauro Icardi vurgusu! 'Çok değerli ve kıymetli'
Mehmet Özdilek'ten Mauro Icardi vurgusu! 'Çok değerli ve kıymetli' Galatasaray'ın Pendikspor'u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından spor yorumcuları değerlendirmelerde bulundu. Mehmet Özdilek'in Mauro Icardi'yle ilgili sözleri dikkat çekti.
22.04.2024 Galatasaray
Sultanlar Ligi'nde rüya takım belli oldu! Boskovic'in hayal kırıklığı
Sultanlar Ligi'nde rüya takım belli oldu! Boskovic'in hayal kırıklığı Fenerbahçe Opet, Vodafone Sultanlar Ligi Play-Off Final serisi 5’inci maçında Eczacıbaşı Dynavit’i 3-0 mağlup ederek seride durumu 3-2’ye getirdi ve şampiyon oldu. Mücadele sonrası Sultanlar Ligi'nde rüya takım belli oldu.
21.04.2024 Voleybol
Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe! Eczacıbaşı'na set vermedi
Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe! Eczacıbaşı'na set vermedi Vodafone Sultanlar Ligi play-off final serisi 5'inci maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i konuk etti. Büyük heyecana sahne olan final maçında sarı-lacivertliler rakibine set vermedi ve şampiyonluğa ulaştı.
21.04.2024 Voleybol
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor”
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” Ebru Cündübeyoğlu ile ilk röportajı yaptığım 90’lı yıllarda Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü bitirmek üzereydi, bunun için alttan bir dersi geçmesi şarttı.
20.04.2024 Pazar
Kalsu gizemli saldırıyla yok edildi, ABD apar topar yalanladı!
Kalsu gizemli saldırıyla yok edildi, ABD apar topar yalanladı! İsrail'in İran'a misillemede bulunduğu gece yarısı Orta Doğu'daki iki ülkede de neredeyse eş zamanlı patlamalar duyuldu. Suriye'nin güneyindeki radar üssünün vurulduğu ortaya çıkarken, Irak'tan ise İsrail füzelerine ait parçaları gösteren görüntüler geldi.
20.04.2024 Haberler
Eczacıbaşı Dynavit'te Tijana Boskovic fırtınası! Fenerbahçe Opet direnemedi
Eczacıbaşı Dynavit'te Tijana Boskovic fırtınası! Fenerbahçe Opet direnemedi Eczacıbaşı Dynavit, Vodafone Sultanlar Ligi play-off final serisi 4'üncü maçında Fenerbahçe Opet'i 3-0'la geçti. Ev sahibi ekipte Tijana Boskovic maçın yıldızı oldu.
18.04.2024 Voleybol
Hastane randevusunda yeni dönem! Bakan Koca açıkladı: Geçersiz kabul edilecek
Hastane randevusunda yeni dönem! Bakan Koca açıkladı: Geçersiz kabul edilecek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastane randevularındaki sorun ile ilgili sosyal medya hesabından son dakika açıklaması yaptı.
18.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de sözleşme feshi ve ayrılık! İşte anlaşma sağladığı takım
Fenerbahçe'de sözleşme feshi ve ayrılık! İşte anlaşma sağladığı takım EuroLeague'de final four hesapları yapan Fenerbahçe Beko'da sürpriz bir ayrılık gelişmesi yaşandı. Yıldız oyuncunun sözleşmesini feshetmesinin ardından yeni takımıyla sözleşme imzalaması bekleniyor.
18.04.2024 Basketbol
Ebrar Karakurt Rusya tarihine geçecek! Kırılmayan bir rekor kaldı
Ebrar Karakurt Rusya tarihine geçecek! Kırılmayan bir rekor kaldı Rusya Ligi final serisinde Dinamo AkBars karşısında muhteşem bir geri dönüşe imza atan Lokomotiv Kaliningrad sonunu getiremedi. Mücadeleyi 3-2 kaybeden Kaliningrad'da Ebrar Karakurt yine maça damga vurdu.
18.04.2024 Voleybol
Sevgilisiyle aynı dövmeyi yaptırmıştı! 'Ayrılırsak bunu sildirmek çok zor olacak'
Sevgilisiyle aynı dövmeyi yaptırmıştı! 'Ayrılırsak bunu sildirmek çok zor olacak' 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Aşkları tam gaz devam eden ikili, boyunlarına '21' dövmesi yaptırmıştı. Önceki akşam katıldığı bir etkinlikte bu dövmenin anlamını açıklayan Derici, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
18.04.2024 Cadde
Doğayı yaşat ki insan yaşasın
Doğayı yaşat ki insan yaşasın Engin Altan Düzyatan, yeni belgeseli “Sen De Fark Et”te dünyada plastik ve mikroplastik kirliliğinin yol açtığı sorunlara dikkat çekiyor.
18.04.2024 Kültür Sanat
Atamada sayı henüz belli değil
Atamada sayı henüz belli değil Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen ataması ile ilgili soruları yanıtladı.
18.04.2024 Gündem
Dejan Radonjic: Daha iyisini yaparak şampiyonluğunu hedefliyoruz!
Dejan Radonjic: Daha iyisini yaparak şampiyonluğunu hedefliyoruz! Bahçeşehir Koleji Başantrenörü Dejan Radonjic, NINERS Chemnitz maçının ardından konuştu.
17.04.2024 Basketbol
Axel Bouteille: Şampiyon olmak için mücadele edeceğiz!
Axel Bouteille: Şampiyon olmak için mücadele edeceğiz! Bahçeşehir Koleji'nin yıldızı Axel Bouteille, NINERS Chemnitz maçının ardından konuştu.
17.04.2024 Basketbol
Chemnitz, Bahçeşehir Koleji'ni farklı geçti!
Chemnitz, Bahçeşehir Koleji'ni farklı geçti! FIBA Avrupa Kupası final serisi ilk maçında Chemnitz, Bahçeşehir Koleji'ni 85-74 mağlup etti.
17.04.2024 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Sayı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.