Sberbank

Sberbank

Son dakika Sberbank haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sberbank gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sberbank haber sayfamızda...

Sberbank

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 280 sberbank haberi bulunmuştur.
Zelenskiy Rusya ile müzakere şartını açıkladı
Zelenskiy Rusya ile müzakere şartını açıkladı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, "İran liderliğine güvenmiyorum" dedi. Ukrayna'nın lideri Rusya ile müzakerenin hangi şartlarda mümkün olacağını da açıkladı.
22.10.2022 Dünya
Zelenskiy'den çok sayıda Rus kişi ve kurumu kapsayan yeni yaptırım kararı
Zelenskiy'den çok sayıda Rus kişi ve kurumu kapsayan yeni yaptırım kararı Ukrayna Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi tarafından sunulan ve aralarında Rus iş adamı Roman Abramoviç’in de bulunduğu 2 bin 507 Rus kişi ve kurumu kapsayan yaptırım kararı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy tarafından onaylandı.
20.10.2022 Dünya
AB’den Rusya’dan altın alımına yasak
AB’den Rusya’dan altın alımına yasak Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarına cevap olarak Rusya’dan altın alımına yasak getiren yeni yaptırım paketini onayladı.
20.07.2022 Dünya
Ruslara Türkiye’de ‘helal tatil’
Ruslara Türkiye’de ‘helal tatil’ Rusya ve bölge ülkelerindeki artan Müslüman nüfusuna ve yükselen “helal” pazarına dikkat çeken Ticaret Bakanlığı, “helal turizm” yapan otellerin Rusya’da tanıtım faaliyetlerini artırması; ilaç, kozmetik ve tekstil firmalarının helal pazara yönelik çalışma yapması gerektiğini bildirdi.
28.06.2022 Ekonomi
SON DAKİKA HABERLER...Washington Post: Putin'in ısrarı Çin'i kızdırdı
SON DAKİKA HABERLER...Washington Post: Putin'in ısrarı Çin'i kızdırdı Son dakika haberlere göre, ABD Ukrayna'ya satacağı MQ-1C Gray Eagle'la yeni bir dönem başlatıyor, Himars füzeleri için verilen eğitimin konumu ise bilinmiyor. Washington Post gazetesi, Çin-Rusya arasındaki kırılma noktasını özel haberiyle duyurdu.
4.06.2022 Dünya
Kentin ortası cephe hattı
Kentin ortası cephe hattı Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik işgal harekatında en sıcak nokta haline gelen Donbas bölgesindeki büyük mücadele sürüyor. Kritik önem taşıyan Severodonetsk kenti ve çevresinde çatışma yoğun biçimde devam ederken, kentin yarısının Rus, yarısının Ukrayna askerleri tarafından kontrol edildiği belirtiliyor.
1.06.2022 Dünya
Nükleer enerjinin ayak sesleri duyuluyor
Nükleer enerjinin ayak sesleri duyuluyor Doğalgaz, savaşları tetikliyor ve sera gazı salıyor, nükleer enerjinin güvenlik riskleri var, yenilenebilir nadir metaller ve mineraller için yıkıcı madencilik faaliyetlerini gerektiriyor. Ukrayna’daki savaşın da etkisiyle, geri dönüşü henüz “muhteşem” olmasa da nükleer enerji kendine önemli bir yer edinmeye başladı.
31.05.2022 Vitrin
AB, Rusya'dan petrol ithalatını yüzde 90 azaltacak
AB, Rusya'dan petrol ithalatını yüzde 90 azaltacak Avrupa Birliği (AB) liderleri, yıl sonuna dek Rusya'dan petrol ithalatının yüzde 90 azaltılmasında anlaştı. Birliğin, Ukrayna'yı işgale sonrası Rusya'ya yönelik açıkladığı altıncı yaptırım paketi kapsamında en büyük Rus bankalarından Sberbank, para transfer sistemi SWIFT'ten çıkarılacak. Rus devletinin kontrolündeki televizyon kanallarından üçü yasaklanacak.
31.05.2022 Dünya
Sberbank, Londra Borsası'ndan çıkmayı planlıyor
Sberbank, Londra Borsası'ndan çıkmayı planlıyor Rusya'nın en büyük bankası Sberbank, Londra Borsası'ndan çıkmayı değerlendiriyor.
18.05.2022 Uzmanpara
Putin'den ambargo açıklaması: Ekonomik intihar!
Putin'den ambargo açıklaması: Ekonomik intihar! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yaptırımlar nedeniyle Avrupa'daki enflasyona dikkat çekti. Putin, Batılı ülkelerin enerji sektöründe attığı dengesiz adımlar sayesinde Rusya'nın petrol ve doğal gaz gelirlerinin arttığını belirterek önemli mesajlar verdi.
17.05.2022 Ekonomi
AB'de petrol krizi! Anlaşmaya varamadıklarını açıkladı
AB'de petrol krizi! Anlaşmaya varamadıklarını açıkladı Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler Yüksek Temsilcisi ve Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Josep Borrell, AB Dışişleri Bakanları’nın Rus petrolüne ambargoyu da içeren Rusya’ya yönelik 6’ncı yaptırım paketi üzerinde henüz anlaşmaya varamadığını açıkladı.
16.05.2022 Ekonomi
G7 ülkeleri bir araya geldi! Rusya'ya karşı anlaştılar
G7 ülkeleri bir araya geldi! Rusya'ya karşı anlaştılar G7 ülkeleri, Ukrayna'ya yönelik saldırıları nedeniyle Rusya'ya uygulanan yaptırımlar dahilinde Rus petrolünün ithalatını durdurma konusunda anlaştı. Beyaz Saray yaptığı açıklamada Rusya'ya karşı yeni yaptırımları duyurdu.
8.05.2022 Dünya
AB’den en sert adım! ‘Kim olduğunuzu biliyoruz, bundan kaçamayacaksınız’
AB’den en sert adım! ‘Kim olduğunuzu biliyoruz, bundan kaçamayacaksınız’ Avrupa Birliği, Rusya’ya karşı yaptırımları genişletti ve Rusya’dan ham petrol alımını yasaklayan paketi duyurdu. Von der Leyen, “Putin’in bedel ödemesi gerek” dedi.
5.05.2022 Dünya
AB, Rusya’dan petrol alımını durduracak
AB, Rusya’dan petrol alımını durduracak Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Rusya’ya uygulanacak 6’ncı yaptırım paketini açıklayarak, Rusya’dan ham petrol alımının 6 ay içinde durdurulacağını söyledi.
4.05.2022 Dünya
AB, Rusya'yı petrolle vuracak! Yeni yaptırımlar masada
AB, Rusya'yı petrolle vuracak! Yeni yaptırımlar masada Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sürerken, Avrupa Birliği (AB), Rusya'ya yönelik yeni yaptırımlara hazırlanıyor. Önümüzdeki hafta açıklanması beklenen altıncı yaptırım paketiyle AB, Rusya'yı enerji yaptırımlarıyla vuracak. İşte detaylar...
1.05.2022 Ekonomi
Son dakika... Rusya'dan İngiltere Başbakanı Johnson'a 'ülkeye giriş' yasağı!
Son dakika... Rusya'dan İngiltere Başbakanı Johnson'a 'ülkeye giriş' yasağı! Moskova'dan yapılan açıklamada İngiltere Başbakanı Johnson dahil çok sayıda üst düzey İngiliz siyasetçiye yaptırım kararı alındığı bildirildi.
16.04.2022 Dünya
Putin'in yakın çevresindeki bir oligarkın servetini nasıl sakladığı ortaya çıktı!
Putin'in yakın çevresindeki bir oligarkın servetini nasıl sakladığı ortaya çıktı! BBC, Putin'in "yakın çevresinden" yaptırım uygulanan bir oligarkın servetini nasıl sakladığına dair belgelere ulaştı. İşte detaylar...
13.04.2022 Ekonomi
Japonya'dan Putin'in kızları ve Lavrov'un eşi dahil 398 Rus'a yaptırımlara onay!
Japonya'dan Putin'in kızları ve Lavrov'un eşi dahil 398 Rus'a yaptırımlara onay! Japonya'da kabine, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kızları ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un eşi de dahil olmak üzere 398 Rusya vatandaşının malvarlıklarının dondurulmasını öngören ek yaptırımlara onay verdi.
12.04.2022 Dünya
İngiltere'den Rusya'ya yaptırım kararı
İngiltere'den Rusya'ya yaptırım kararı İngiltere, Rusya’nın en büyük bankası Sberbank ile Credit Bank of Moscow'un tüm varlıklarını dondurarak İngiltere'den Rusya'ya yapılan tüm yeni dış yatırımları sona erdirdi.
7.04.2022 Uzmanpara
Donbas muharebesi başlıyor!
Donbas muharebesi başlıyor! Ukrayna'nın kuzeyinden ve batısından geri çekilen Rusya'nın hedefinde Donbas bölgesi var. En deneyimli Ukraynalı askerlerin  konuşlu olduğu bölgede büyük ve uzun sürebilecek bir mücadele yaşanması bekleniyor
7.04.2022 Dünya
İngiltere’den Rusya’ya yeni yaptırımlar
İngiltere’den Rusya’ya yeni yaptırımlar İngiltere, Rusya’nın en büyük bankası SberBank’ın ile Credit Bank of Moscow'un tüm varlıklarını dondurarak, İngiltere'den Rusya'ya yapılan tüm yeni dış yatırımların sona erdirdi.
6.04.2022 Dünya
Son dakika: ABD'den Rusya'ya yeni yaptırımlar!
Son dakika: ABD'den Rusya'ya yeni yaptırımlar! Beyaz Saray'dan yapılan son dakika açıklamasına göre ABD, Rus bankaları Sberbank ve Alfa Bank'a 'tam engelleme' yaptırımları getirdi.
6.04.2022 Dünya
ABD ve AB, Rusya'ya yeni yaptırımları açıklayacak
ABD ve AB, Rusya'ya yeni yaptırımları açıklayacak Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Batılı ülkelerin bugün Rusya'ya karşı yeni bir yaptırım paketi açıklayacağını duyurdu.
6.04.2022 Dünya
Son dakika... 'Buça Kasabı' Yarbay Azatbek Omurbekov!
Son dakika... 'Buça Kasabı' Yarbay Azatbek Omurbekov! Son dakika haberlere göre, dünyayı dehşete düşüren kaliam emrininin arkasındaki Rus komutanın tüm bilgileri internette yayınlandı. Yarbay Omurbekov'un Ukrayna işgaline katılmadan önce kilise tarafından kutsandığı ortaya çıktı. İngiliz The Times gazetesi, 'Ortodoks Kilisesi tarafından kutsanan Buça Kasabı'nın izi sürülüyor' başlığını kullandı.
6.04.2022 Dünya
Bitcoin yönünü yukarı çevirdi
Bitcoin yönünü yukarı çevirdi Hafta sonu rallisiyle Bitcoin, 2022 kayıplarını sildi. Analistler Bitcoin'deki bu yükselişin önümüzdeki dönem için yeni primlerin habercisi olabileceğine dikkat çekti.
28.03.2022 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Sberbank ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.