Gündem Son dakika: Sedanur'un ölümüne ilişkin soruşturmada flaş gelişme!

Son dakika: Sedanur'un ölümüne ilişkin soruşturmada flaş gelişme!

25.09.2018 - 16:28 | Son Güncellenme:

Kars'ın Kağızman ilçesinde kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan Sedanur Güzel'in ölümüne ilişkin, İstanbul'da bir televizyon  programına katılan ve çelişkili beyanlarda bulunduğu belirtilen H.U. gözaltına  alındı.

Son dakika: Sedanurun ölümüne ilişkin soruşturmada flaş gelişme

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, İstanbul'a gelerek bir televizyon programına katılan ve Sedanur Güzel'in ölümüne ilişkin çelişkili beyanlarda bulunduğu belirtilen H.U'yu gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Dünkü yayında da anlattığı birçok şey yalan çıkınca H.U.için İstanbul Emniyeti düğmeye bastı. H.U. yayından sonra kaldığı otelde gözaltına alındı.

Sorguya götürülen H.U., ''Benim bu işle ilgim alakam yok, benim başka söyleyecek bir şeyim yok. Uzaktan yakından bu konuyla alakam yok. Suçsuz günahsızım ben'' açıklamasında bulundu.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, Kars'a gönderildi.

Son dakika: Sedanurun ölümüne ilişkin soruşturmada flaş gelişme

Kars'ın Kağızman ilçesi Paslı köyünde 16 Eylül'de yabani meyve toplamaya çıkan Sedanur Güzel'den bir daha haber alınamamıştı.

JAK timleri, AFAD ekipleri, UMKE görevlileri ve iz takip köpeği "Atak"ın yanı sıra köylülerin de katıldığı bir hafta süren arama çalışmalarının ardından Güzel'in cansız bedeni, köyün bir kilometre yakınında taşların altına gizlenmiş vaziyette bulunmuştu.

Haberin Devamı

Olaya ilişkin daha önce gözaltına alınan E.B. çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.