Sefer Görev Emri

Sefer Görev Emri

Son dakika sefer görev emri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sefer görev emri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sefer görev emri haber sayfamızda...

Sefer Görev Emri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 123 sefer görev emri haberi bulunmuştur.
Yalan söyleyen işçiye kötü haber
Yalan söyleyen işçiye kötü haber Yargıtay, işe alım sürecinde işverene yalan söyleyen işçinin ahlak ve iyi niyet kurallarına uygun davranmadığına hükmetti. Yüksek Mahkeme, işe başlarken 'askerliğimi yaptım' demesine rağmen vatani görevini yerine getirmediği ortaya çıkan işçinin tazminat hak edemeyeceğine karar verdi.
1.12.2023 Ekonomi
Pendik’te en riskli yer merkez bölgesi
Pendik’te en riskli yer merkez bölgesi Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili Milliyet’e bilgi veren Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, “En riskli alanımız eski çarşı olarak adlandırılan merkez bölgesi. Uykularımızı kaçıran Pendik merkezinde, 1999 sonrasında çıkartılan deprem yönetmeliğine göre yapılan bina sayısının oranı sadece yüzde 6” dedi.
7.04.2023 Gündem
Enkaz toprağı kirletir uyarısı
Enkaz toprağı kirletir uyarısı Greenpeace Akdeniz’in yayımladığı raporda “Enkaz atıklarının içindeki toksinler ve ağır metaller, yağmur ve rüzgârla toprağa ve suya karışarak çok geniş bir alanda doğayı ve canlı sağlığını tehdit eden birer kirlilik mekanizmasına dönüşebilir” denildi.
5.04.2023 Gündem
'Sefer görev emri' çağrısı! Olası İstanbul depremi için flaş uyarı
'Sefer görev emri' çağrısı! Olası İstanbul depremi için flaş uyarı KİPTAŞ eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım, 1999 öncesi yapılan yapıların yüzde 65’nin yenilendiğini belirtti. Sefer görev emri için çağrıda bulunan Yıldırım, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kentsel dönüşüm başvurularının beş kat arttığını dile getirdi.
5.04.2023 Gündem
Sefer görev emri sorgulama nasıl yapılır? Sefer görev emri nedir?
Sefer görev emri sorgulama nasıl yapılır? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri nasıl sorgulanır? Sefer görev emri nedir, ne anlama gelir? İşte sefer görev emri sorgulama ekranı ve merak edilen ayrıntılar.
14.12.2021 Gündem
Sahaya iniyor! CHP’de ‘Kemal Bey aday’ yorumu güçlendi
Sahaya iniyor! CHP’de ‘Kemal Bey aday’ yorumu güçlendi Kılıçdaroğlu’nun partisinin grup toplantısındaki konuşmasında, “Bu bir seferdir dostlar. Haydi Erdoğan, er meydanında bekliyorum seni” sözleri, ‘adaylık mesajı’ olarak yorumlandı. İl gezilerine yeniden başlayan Kılıçdaroğlu yoğun bir saha programı uygulayacak...
27.05.2021 Siyaset
Son dakika... MSB: Askeri işlemler e-Devlet üzerinden gerçekleştirilebilecek
Son dakika... MSB: Askeri işlemler e-Devlet üzerinden gerçekleştirilebilecek Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında, askerlik işlemlerinin e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabileceğini bildirdi.
20.03.2020 Gündem
İş dünyasından İdlib'de şehit düşen askerler için başsağlığı mesajı
İş dünyasından İdlib'de şehit düşen askerler için başsağlığı mesajı İş dünyası temsilcileri, Suriye'nin İdlib kentinde şehit düşen askerler için başsağlığı mesajı yayımladı.
28.02.2020 Ekonomi
Sefer görev emri nedir, nasıl sorgulanır? Seferberlik durumu ve...
Sefer görev emri nedir, nasıl sorgulanır? Seferberlik durumu ve... Sefer görev emri yeniden gündemin en çok merak edilen konularından biri oldu. İhtiyaç halinde yeniden askere alınma anlamına gelen sefer görev emrinin ne olduğu ve ne sorgulandığını bir araya getirdik. İşte sefer görev emri ile ilgili tüm bilinmesi gerekenler...
8.10.2019 Gündem
Sefer görev emri nedir? e-DevleT sefer görev emri Sorgulama...
Sefer görev emri nedir? e-DevleT sefer görev emri Sorgulama... Sefer Görev emri şu sıralar kamuoyunun gündeminde... Askerliğini bitirmiş vatandaşlar zaman zaman sorgulama yaparak emrin çıkıp çıkmadığını kontrol ederken henüz askere gitmeyenler ise "Sefer görev emri nedir?" sorusuna cevap arıyor.
3.10.2019 Gündem
Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Askerlik Kanunu'nu onayladı
Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Askerlik Kanunu'nu onayladı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Askerlik Kanunu'nu onayladığını bildirdi. Askerlik Kanunu Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
26.06.2019 Gündem
‘Artık yeni bir sayfa açıldı’
‘Artık yeni bir sayfa açıldı’ İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, “Bu bir zafer değildir, yeni bir başlangıçtır. İstanbul’da yeni bir sayfa açıldı” diyerek İstanbullulara teşekkür etti.
24.06.2019 Siyaset
Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama
Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, seçim sonuçlarına ilişkin, "İstanbulumuza bugünkü seçimin neticeleri hayırlı olsun, hayırlara vesile olsun" dedi.
23.06.2019 Siyaset
Yeni askerlik sistemi teklifinin ikinci bölümü kabul edildi
Yeni askerlik sistemi teklifinin ikinci bölümü kabul edildi TBMM Genel Kurulunda, yeni askerlik sistemi teklifinin 30 maddeden oluşan ikinci bölümü kabul edildi.
19.06.2019 Siyaset
Yeni askerlik sistemi Meclis Milli Savunma Komisyonu'nda kabul edildi
Yeni askerlik sistemi Meclis Milli Savunma Komisyonu'nda kabul edildi AK Parti'li milletvekillerince TBMM Başkanlığına sunulan yeni askerlik sistemine ilişkin düzenlemeleri içeren Askeralma Kanunu Teklifi, Milli Savunma Komisyonu'nda kabul edildi.
23.05.2019 Siyaset
Yeni askerlik sistemiyle ilgili flaş gelişme!
Yeni askerlik sistemiyle ilgili flaş gelişme! Askeralma Kanunu Teklifi, AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal ve  AK Parti'li milletvekillerinin imzasıyla TBMM Başkanlığına sunuldu.
23.05.2019 Siyaset
Sefer görev emri nedir, nasıl sorgulanır?
Sefer görev emri nedir, nasıl sorgulanır? Sefer görev emri nedir sorusu vatandaşlar tarafından zaman zaman sorgulanmaya devam ediyor. Son olarak Afrin'e gerçekleştirilen harekatın ardından Cumhurbaşkanı o dönemde Sefer görev emri açıklamasında bulunmuş vatandaşlar nasıl sorgulandığı sorusunu araştırmışlardı. Peki Sefer görev emri nedir, nasıl sorgulanır?
14.09.2018 Gündem
‘Sefer görev emri’yle gelen gurur ve heyecan
‘Sefer görev emri’yle gelen gurur ve heyecan Kırklareli’nde sefer görev emrini alarak askeri birliklere katılan 2 bin 41 yedek personel, aldıkları kısa eğitimlerin ardından gerçeği aratmayan tatbikatta büyük başarı sağladı.
5.05.2018 Gündem
Sefer görev emri kimlere çıkar?
Sefer görev emri kimlere çıkar? Seferberlik mevzuatı göz önünde bulundurularak asker ihtiyacı dahilinde yaşı genç olan kişilerden başlayarak yaş sınırının 41 yaşına kadar olduğu bilinmekle beraber sistem üzerinden seferberlik görevi verilir ya da iptal durumlarında iptal edilir.
1.05.2018 Gündem
e-Devlet askerlik yeri sorgulama
e-Devlet askerlik yeri sorgulama Askerlik yeri sorgulama e-Devlet üzerinden kolayca yapılabiliyor. Her yıl askeri celp dönemleri belli olduğunda Türkiye Cumhuriyeti erkek vatandaşları merakla er sınıflandırma sonuçlarını bekliyor. Vatandaşlar celp dönemlerinin açıklanmasının ardından yer bilgilerinin de duyurulmasıyla e-Devlet’e giriş yaparak askerlik yerlerini öğrenmeleri mümkün oluyor.
19.04.2018 Gündem
E-devlet'ten yeni SGK uygulaması! E-devlet'e son eklenen en yeni hizmetler...
E-devlet'ten yeni SGK uygulaması! E-devlet'e son eklenen en yeni hizmetler... E-devlet son günlerin en fazla ziyaret edilen sitelerinden biri olarak dikkat çekiyor. Vatandaşların resmi işlerini dijital ortam üzerinden kolaylıkla çözebildiği E-devlet yeni uygulamalar sunmaya devam ediyor. İşte E-devlet'in son uygulamaları...
28.03.2018 Gündem
E-devlet'in yeni hizmetleri rekora doymuyor! E-devlet'te miras sorgulama sayısı 1 milyonu aştı!
E-devlet'in yeni hizmetleri rekora doymuyor! E-devlet'te miras sorgulama sayısı 1 milyonu aştı! E-devlet mirasçılık belgesi sorgulama, şehit sorgulama, soy bilgisi gibi yeni hizmetleriyle rekor kullanıcı sayısına ulaştı. Vatandaşlar tarafından resmi işlerini basitçe giderebilmek için hizmete açılan e-devlet her geçen gün vatandaşların akınına uğruyor. Peki E-devlet'in en yeni hizmetleri neler? İşte E-devlet'in en yeni uygulamaları...
15.03.2018 Gündem
E-devlet rekor kırdı! İşte E-devlet'in en yeni hizmetleri...
E-devlet rekor kırdı! İşte E-devlet'in en yeni hizmetleri... E-devlet mirasçılık belgesi sorgulama, şehit sorgulama, soy bilgisi gibi yeni hizmetleriyle rekor kullanıcı sayısına ulaştı. Peki E-devlet'in en yeni hizmetleri neler? İşte E-devlet'in yeni uygulamaları...
12.03.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 bin 300 terörist etkisiz hale getirildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 bin 300 terörist etkisiz hale getirildi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı harekatında etkisiz hale getirilen terörist sayısının 3 bin 300 olduğunu açıkladı. "Dinimize yapılan saldırılara karşı birlikte olmalıyız" diyen Erdoğan, "Diyanet İşleri Başkanlığımız, ilahiyatçılarımız, ilahiyat fakültelerimiz bu konuda bir araya gelip istişareleri ile şuraları ile gereken cevabı bunlara vermeli. Meydanı da boş bırakmamalı. DEAŞ terör örgütü ne diyor, İslam adına biz bunu yapıyoruz. Hadi oradan. Bizim dinimizde durup dururken siz bir insanı öldüremezsiniz" ifadesini kullandı. NATO'ya çağrı yapan Erdoğan,"Biz bu NATO'nun en güçlü üyesiyiz. Bir sıkıntı olduğu zaman NATO'dan görev geldiğinde, yeri geldi, Somali, Afganistan, Balkanlarda olduk. Suriye'de bu olaylar yaşanırken ey NATO sen ne zaman gelip bizim yanımızda yer alacaksın" şeklinde konuştu.
11.03.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 bin 300 terörist etkisiz hale getirildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 bin 300 terörist etkisiz hale getirildi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı harekatında etkisiz hale getirilen terörist sayısının 3 bin 300 olduğunu açıkladı. "Dinimize yapılan saldırılara karşı birlikte olmalıyız" diyen Erdoğan, "Diyanet İşleri Başkanlığımız, ilahiyatçılarımız, ilahiyat fakültelerimiz bu konuda bir araya gelip istişareleri ile şuraları ile gereken cevabı bunlara vermeli. Meydanı da boş bırakmamalı. DEAŞ terör örgütü ne diyor, İslam adına biz bunu yapıyoruz. Hadi oradan. Bizim dinimizde durup dururken siz bir insanı öldüremezsiniz" ifadesini kullandı. NATO'ya çağrı yapan Erdoğan,"Biz bu NATO'nun en güçlü üyesiyiz. Bir sıkıntı olduğu zaman NATO'dan görev geldiğinde, yeri geldi, Somali, Afganistan, Balkanlarda olduk. Suriye'de bu olaylar yaşanırken ey NATO sen ne zaman gelip bizim yanımızda yer alacaksın" şeklinde konuştu.
11.03.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Sefer Görev Emri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.