Yazın hazırla kışın tüket! Turşu, reçel, konserve
Yazın hazırla kışın tüket! Turşu, reçel, konserve Yazın hazırlanılan bazı yiyecekler, kışın taze ve leziz tatlara devam edebilmemiz için önemli. Şimdi sana efsane üçlünün kısa tariflerini vereceğiz.
23.11.2021 Eğlence
Ev yapımı zencefilli şeftali reçeli tarifi
Ev yapımı zencefilli şeftali reçeli tarifi Yaz sezonunun favori meyvelerinden bir tanesi olan şeftali, zencefilin yararları ile birleşip bir kez daha sofralarımıza konuk oluyor. İşte ev yapımı, katkı maddesiz şeftali reçeli tarifi... PEMBENAR ÖZEL
25.09.2021 Reçel Tarifleri
Ev yapımı şeftali reçeli tarifi
Ev yapımı şeftali reçeli tarifi Sonbahara girdiğimiz bugünlerde yazdan kalan iki lezzetli meyve olan şeftali ve nektarin için pek çok kişi kolları sıvadı, reçel yapmaya başladı. Beslenme ve Diyet Uzmanı Evrim Demirel, bugünlerde evde hazırlayabileceğiniz pratik şeftali reçeli tarifi verdi.
10.09.2021 Yemek
Yaz meyvelerinden hazırlayabileceğiniz 10 reçel tarifi
Yaz meyvelerinden hazırlayabileceğiniz 10 reçel tarifi Yazın kahvaltı sofralarından eksik olmayan, yaz meyvelerinden yapılan nefis reçel tariflerini sizinle paylaşıyoruz. Dalından taze taze yediğiniz meyveleri reçele dönüştürerek, uzun süre tadını çıkarabilirsiniz. Yaz meyvelerinden oluşan birbirinden farklı ve lezzetli reçel tariflerimizi mutlaka deneyin. İşte yaz meyvelerinden hazırlayabileceğiniz reçel 10 reçel tarifi...
6.07.2021 Tatlı Tarifleri
Şeftali reçeli nasıl yapılır?
Şeftali reçeli nasıl yapılır? Şeftali yaz aylarının olmazsa olmaz meyvelerinden… Hazır tam da mevsimi denk gelmişken şeftali reçeli ile kahvaltı sofralarınızı renklendirebilirsiniz.
6.07.2021 Tatlı Tarifleri