Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

‘Sektördekiler açgözlü’

Ebru Yaşar, sanat camiasındaki dostlukları, “Birbirimizi gördüğümüz yerde ‘Merhaba’ diyoruz. Sektördekilerde, gereksiz bir açgözlülük ve doyumsuzluk var” diyerek, eleştirdi.

|

Ebru Yaşar, konuk olduğu ‘Serhat’la Kayıttayız’ programında sanat camiasındaki dostlukları eleştirdi. Şarkıcı, “Gördüğümüz yerde, ‘Merhaba’ diyoruz ama ilişkilerimiz bir çocukluk arkadaşınızla olduğu gibi olmuyor. Sektörde kişiler birbirlerinden üstün olsa bile, hep karşısındakini kıskanıyor ve kendisini mukayese ediyor. Gereksiz bir açgözlülük ve doyumsuzluk var” diye konuştu.

Necat Gülseven’le evlendikten sonra, ‘Çok para harcıyor’ algısı oluştuğunu belirten Yaşar, “İşime olduğu kısmı doğru ama onun dışında tutumlu bir insanım” dedi. Şarkıcı, “Hakkınızda hiç bilmediğimiz bir şey söyler misiniz?” sorusuna, “Küçükken çok güzel oryantal oynardım. Ailem bir ara o mesleği yapacağımı düşündü” cevabını verdi. İkiz bebekleri bulunan Yaşar, tekrar çocuk sahibi olacağını da belirtti.

Ebru Yaşar, eşiyle Diyarbakır’dakiokulla ilgili, “Kimseden yardım almadan yaptırdık. Böyle umut veren bir işle, adımızıölümsüzleştirdik” şeklinde konuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.