Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Selami Şahin: Hakkınızı ödeyemem

Türk müziğinde 50 yılı deviren Selami Şahin, önceki gece Jolly Joker Kartal'da sahne aldı.

|

Programına 'Ben Bir Tek Kadın Sevdim' şarkısıyla çıkan Selami Şahin, sahneden sevenlerine seslenerek, "Sizlere ne kadar çok beste, şarkı yazsam hakkınızı ödeyemem. Beni hiçbir sahnemde yalnız bırakmadınız. Allah hepinizden razı olsun" diyerek kendisini dinlemeye gelen yaklaşık bin kişilik müziksevere teşekkür etti.

Konserine hız kesmeden devam eden usta sanatçı, yıllarca dillere pelesenk olmuş şarkılarını hayranlarıyla birlikte coşkulu bir şekilde seslendirdi.

Şarkılarının yanı sıra hayatında yaşadığı güzel anılarını sevenleriyle paylaşan Selami Şahin, hayat tecrübesinden yola çıkarak genç dinleyicilerine öğütler vermeyi ihmal etmedi.

Konserinin son bölümlerine doğru 90'lı yıllara damga vurmuş şarkıları seslendiren Şahin, 'Ben Sevdalı Sen Belalı' parçasıyla programını alkışlar eşliğinde noktaladı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.