Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Selami Şahin'in 'Baştan Başa Sen' heyecanı

Müzikal kariyerinde 50 yılı dolduran usta sanatçı Selami Şahin, Beyoğlu Sanat Performance'ta dinleyicilere müzik ziyafeti sundu.

|

Uzun bir aradan sonra Beyoğlu’nda hayranlarıyla buluşan Selami Şahin, sahne performansıyla hayranlarından büyük ilgi gördü.

'Özledim', 'Seninle Başım Dertte', 'Gitme Sana Muhtacım', 'Ben Sevdalı Sen Belalı' gibi sevilen şarkılarını seslendiren usta sanatçıya zaman zaman alanı dolduran sevenleri de eşlik etti.

Espirili şekilde şarkılarının ortaya çıkış hikayelerini anlatan Selami Şahin, hayranlarıyla da bol bol sohbet etti “Sizler benim baş tacımsınız, sizlere hakkımı ödeyemem” dedi.

Şubat ayının sonunda çıkaracağı yeni albümünün müjdesini veren ve oldukça heyecanlı olduğunu dile getiren sanatçı, 12 parçadan oluşacak 'Baştan Başa Sen' albümünde yer alan tüm şarkıları için "Hayatımın en güzel şarkıları" yorumunda bulundu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.