Selçuk Yaşar

Selçuk Yaşar

Son dakika Selçuk Yaşar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Selçuk Yaşar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Selçuk Yaşar haber sayfamızda...

Selçuk Yaşar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.112 selçuk yaşar haberi bulunmuştur.
“Mimarlığın Etkisinden Mimarlığın Bilgisine / Yazgan Tasarı’mın 20.Yılı”
“Mimarlığın Etkisinden Mimarlığın Bilgisine / Yazgan Tasarı’mın 20.Yılı” Yazgan Tasarım Mimarlık, kuruluşunun 20. senesinde, mimarlık disiplinine teorik ve pratik yaklaşımlarını, seçili projeleri, görselleri ve maketleriyle aktaracağı bir sergi düzenliyor.
24.09.2023 Mimarlık
1 milyar insan ölebilir
1 milyar insan ölebilir Küresel ısınma tüm dünyanın ortak sorunu. Karbon emisyonu ise bunu hızlandıran en büyük etken. Şu anki bin ton karbon emisyonu, gelecekte 1 insanın hayatını etkiliyor. Yüzyılın sonunda 1 milyar insan ölebilir.
8.09.2023 Gündem
Karşıyaka'da Azat Yeşil dönemi
Karşıyaka'da Azat Yeşil dönemi Karşıyaka Spor Kulübü'nün olağanüstü genel kurulunda Azat Yeşil yeni başkan seçildi. Azat Yeşil tek liste olarak yönetime gelirken, Turgay Büyükkarcı başkanlığındaki eski yönetim ise mali ve idari olarak ibra edilmedi.
12.08.2023 Kayserispor
Üniversitenin tarihindeki ilk kadın ‘Mucit” oldu
Üniversitenin tarihindeki ilk kadın ‘Mucit” oldu Yaşar Üniversitesi ile Selçuk Yaşar Spor ve Eğitim Vakfı iş birliğiyle yeniliği, toplumsal faydayı ve geleceğin Türkiye’sini hedefleyen cesur insanların çalışmalarını kutlamak ve başarılarını tüm Türkiye’ye duyurmak amacıyla hayata geçirilen, bu yıl “İklim Değişikliği” temasıyla verilen Selçuk Yaşar Ödülü, Çeşme Altın Yunus Otel’de düzenlenen törenle dördüncü kez sahibini buldu.
4.08.2023 Milliyet Enerji
Günde 3 milyon lt çiğ süt işliyor
Günde 3 milyon lt çiğ süt işliyor Türkiye’deki markalı süt ürünleri ihracatında yüzde 17...
5.06.2023 Ekonomi
Bakan Kasapoğlu: İzmir'in yükselen yıldızını parlatacağız
Bakan Kasapoğlu: İzmir'in yükselen yıldızını parlatacağız Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 14 Mayıs'taki 2023 Türkiye Genel Seçimleri öncesi milletvekili adayı olduğu İzmir'de kentin köklü spor kulüplerinden Karşıyaka'yı ziyaret etti.
5.05.2023 Diğer
Bodrum çıkışta, Altay düşüşte!
Bodrum çıkışta, Altay düşüşte! TFF 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Bodrumspor, evinde ağırladığı Altay’ı 2-0’lık net skorla mağlup etmeyi başardı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 25. dakikada Kenan Özer, 51. dakikada Gökdeniz Bayrakdar kaydetti. Bu sonuçla yeşil beyazlılar puanını 41’e yükseltti. Siyah beyazlılar ise 19 puanda kaldı ve kazanmayı unuttu.
5.03.2023 Ege
Göztepeli taraftarlardan Karşıyaka tesislerine ziyaret
Göztepeli taraftarlardan Karşıyaka tesislerine ziyaret Göztepe taraftarları, Karşıyaka'nın antrenmanını ziyaret ederek, 'Tek tribün tek yürek' mesajı verdi.
18.02.2023 Futbol
Selçuk Yaşar’a veda
Selçuk Yaşar’a veda Yaşar Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, Hacı Mustafa Beşikçioğlu Camii'nde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.
13.02.2023 Ege
Acımız büyük
Acımız büyük Türkiye ve İzmir sanayisinin duayen ismi Selçuk Yaşar, 98 yaşında yaşama veda etti. İş hayatındaki ilkleri ve başarıları yanında, eğitim ve spora da önemli katkılar koyan Yaşar’ın kaybı, derin üzüntü yarattı 
12.02.2023 Ege
Karşıyaka'nın Onursal Başkanı Selçuk Yaşar hayatını kaybetti
Karşıyaka'nın Onursal Başkanı Selçuk Yaşar hayatını kaybetti Karşıyaka'da Onursal Başkan Selçuk Yaşar 98 yaşında tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
12.02.2023 1.Lig
Selçuk Yaşar 98 yaşında vefat etti
Selçuk Yaşar 98 yaşında vefat etti İzmir'in duayen iş insanlarından, Yaşar Holding ve Karşıyaka Spor Kulübü Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle 98 yaşında hayatını kaybetti.
11.02.2023 Gündem
Günü değil geleceği kurtarıyoruz
Günü değil geleceği kurtarıyoruz Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Milliyet Ege’ye özel açıklamalar yaptı. Büyükkarcı, “Yönetim olarak camiamızın önündeki 20-30 yılı göz önünde bulunduruyoruz ve ona göre hareket ediyoruz. Bizden sonraki başkanlara doğru kültür ve olanak bırakmak istiyoruz. Değerlerimizi yaşatacağız” dedi.
6.02.2023 Ege
Saha karıştı maç yarıda kaldı
Saha karıştı maç yarıda kaldı TFF 3. Lig’de sezonun ikinci yarısı öncesinde hazırlık sınavında karşı karşıya gelen Karşıyaka ile Bergama Belediyespor’un maçı yarıda kaldı.
8.01.2023 Ege
Ertuğrul’dan kötü haber
Ertuğrul’dan kötü haber TFF 3. Lig 1. Grup’ta ikinci yarıya Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’nde hazırlanan Karşıyaka’da Elazığspor’la oynanan ilk devrenin son maçında sakatlanan Ertuğrul’un çapraz bağlarında esneme tespit edildi.
28.12.2022 Ege
Arkas, adını finallere yazdırdı
Arkas, adını finallere yazdırdı AXA Sigorta Kupa Voley’i erkeklerde geçen sezon müzesine götüren Arkas Spor, kupada bu yıl da adını finallere yazdırmayı başardı.
22.12.2022 Ege
‘kazanmanın zamanı geldi’
‘kazanmanın zamanı geldi’ TFF 3. Lig 1. Grup’ta 3 maçtır galibiyete hasret kalan ve lider Mersin İdmanyurdu’yla arasındaki 8 puanlık farkı kapatamayan Karşıyaka, Elazığspor’u mağlup edip devreyi mutlu bitirmeyi planlıyor. Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, “Taraftarımıza sevinç yaşatacağız” dedi.
14.12.2022 Ege
Genç sinemacılara Yaşar’dan ödül
Genç sinemacılara Yaşar’dan ödül Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi ev sahipliğinde bu yıl 8’ncisi düzenlenen Contact Uluslararası Öğrenci Filmleri Festivali’nde kazananlar belli oldu. 
2.11.2022 Ege
Yaşar Topluluğu tam 77 yaşında!
Yaşar Topluluğu tam 77 yaşında! Türkiye’de gıda ve boya sanayilerinin öncüsü Yaşar Topluluğu, 77’nci yaşını törenle kutladı. 
21.10.2022 Ege
Duyarlı öğrencilere Tugay’dan teşekkür
Duyarlı öğrencilere Tugay’dan teşekkür Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, atık pil toplama kampanyasında dereceye giren öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.
16.10.2022 Ege
Bilim köprüsü kurduk
Bilim köprüsü kurduk Yaşar Üniversitesi 2022-2023 akademik yılı, Selçuk Yaşar Kampüsü’nde düzenlenen törenle başladı.
21.09.2022 Ege
Kombine satışı Kaf Kaf’ı üzüyor!
Kombine satışı Kaf Kaf’ı üzüyor! Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Büyükkarcı, kombine satışlardan tesislerin yenilenmesine, amatör branşlardan stada kadar merak edilenleri Milliyet Ege’ye anlattı, “Yönetim gerekeni yapıyor. Sıra taraftarda. 450 bin nüfuslu ilçede 10 bin kombine satamıyorsak, düşünmeliyiz” dedi
19.08.2022 Ege
Rektör Dinçer’den adaylara öneriler
Rektör Dinçer’den adaylara öneriler Yaşar Üniversitesi, ‘Tercih Danışma Günleri’nde öğrencilerden gelen soruları canlı yayında yanıtlayan Prof. Dr. Cemali Dinçer, aday öğrenci ve velilere önerilerde bulundu.
26.07.2022 Ege
Atölyelerde ustalar gençlerle buluşuyor
Atölyelerde ustalar gençlerle buluşuyor Selçuk Yaşar Müzesi ve Sanat Galerisi’nde usta sanatçıların sergilerine ev sahipliği yapan Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, yaz döneminde Altın Yunus Çeşme işbirliğinde düzenlenen resim atölyeleri ile sanata desteğini sürdürüyor.
8.07.2022 Ege
Karşıyaka, tesislerini tepeden tırnağa yenileyecek
Karşıyaka, tesislerini tepeden tırnağa yenileyecek TFF 3. Lig’de Karşıyaka, yeni sezon öncesi Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’ndeki A Takım’ın kamp merkezinde inşaata girişti.
7.06.2022 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Selçuk Yaşar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.