Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Selda Alkor'dan 'Kimseye Etmem Şikayet' sürprizi

Türkiye’de tiyatro-sinema dallarında en uzun soluklu ve sadece oyuncu ödülleri veren tek organizasyon olan 'Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri' gecesinin bu yılki sürprizi usta sanatçı Selda Alkor oldu.

|

Sunuculuğunu Yekta Kopan’ın yapacağı Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri gecesinde Selda Alkor, piyano eşliğinde şarkı söyleyecek.

Attila İlhan tarafından yazılan ve 1983 yılında yayınlanan 'Kartallar Yüksek Uçar' dizisinde Sadri Alışık’la başrolü paylaşan Alkor, “Sadri Abi’nin çok sevdiği ve dizide söylediği 'Kimseye Etmem Şikayet' adlı şarkıyı, böyle bir gecede seslendirmekten onur duyuyorum” dedi.

Sadri Alışık Oyuncu Ödülleri'nin 24'üncüsü, 6 Mayıs 2019 Pazartesi günü saat 20.45'de MKM Attila İlhan Salonu’nda gerçekleşecek.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.