Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Selda Bağcan babasının mezarını yaptırdı

Van'a yaklaşık iki hafta önce konser için gelen Selda Bağcan, ziyaret ettiği babası Selim Bağcan'ın mezarını yeniden yaptırdı.

|

'GezginFest Van' da 9 Eylül'de sahneye çıkan sanatçı Selda Bağcan, konsere gelenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Selda Bağcan, 1 yaşında Van'a geldiklerini ve 9 yaşına kadar Van'da yaşadıklarını söyledi. Van'da Veteriner Hekim olan babasını tifo hastalığından 10 gün içinde kaybettiğini de belirten Bağcan, babasının vefatının ardından Ankara'ya döndüklerini söyledi.

Konserin ardından babasının mezarını ziyaret eden Bağcan, mezarın kötü durumda olduğunu gördü. Mezarın babasının arkadaşları tarafından yaptırıldığını belirten Bağcan, babasının mezarının yapılması için de talimat verdi.

Birkaç gün içinde Selim Bağcan'ın mezarı yapıldı. Bağcan, babasının mezarının yeni halini de sosyal medya hesabından paylaştı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.