Seleznov

Seleznov

Son dakika Seleznov haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Seleznov gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Seleznov haber sayfamızda...

Seleznov

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 267 seleznov haberi bulunmuştur.
Rossi son yolculuğuna uğurlanırken evine hırsız girdi!
Rossi son yolculuğuna uğurlanırken evine hırsız girdi! İtalya'nın kazandığı 1982 FIFA Dünya Kupası'na damga vuran futbolculardan olan ve 10 Aralık’ta hayatını kaybeden eski futbolcu Paolo Rossi son yolculuğuna uğurlanırken, evine hırsız girdi.
13.12.2020 İtalya Serie A
Aytemiz Alanyaspor - Beşiktaş: 2-1
Aytemiz Alanyaspor - Beşiktaş: 2-1 Süper Lig'in 12. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Zirveyi yakından ilgilendiren müsabakada Alanyaspor, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Alanyaspor maçı 10 kişi tamamladı.
13.12.2020 Süper Lig
Son dakika | Seleznov çıldırttı, Lucescu sahaya daldı!
Son dakika | Seleznov çıldırttı, Lucescu sahaya daldı! Bir dönem Beşiktaş, Galatasaray ve A Milli Takımımız'ı çalıştıran Mircea Lucescu, Ukrayna 1. Ligi'nde oynanan Dinamo Kiev-Kolos Kovalivka maçında adeta çılgına döndü, sahaya daldı. Kolos takımının deneyimli forveti, eski Akhisarsporlu Seleznov rakip takımın 10 numarasına sert faul yapınca ortalık karıştı. İşte detaylar...
13.12.2020 Dünyadan Futbol
Bursaspor'da deneyimliler kilit rol oynayacak
Bursaspor'da deneyimliler kilit rol oynayacak Transfer engeli nedeniyle takviye yapamayan Bursaspor’da Özer Hurmacı ve Serdar Özkan gibi deneyimli oyuncular, yeni sezonda kilit rol oynayacak.
7.09.2020 1.Lig
Son dakika | Mamadou Diarra, Bursaspor ile olan sözleşmesini tek taraflı feshetti
Son dakika | Mamadou Diarra, Bursaspor ile olan sözleşmesini tek taraflı feshetti Bursaspor’un 22 yaşındaki stoperi Mamadou Diarra, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı feshetti.
9.08.2020 1.Lig
Süper Lig'de düşme kalktı, Play-Off oynayan takımlar harekete geçti
Süper Lig'de düşme kalktı, Play-Off oynayan takımlar harekete geçti Süper Lig'de küme düşmenin kaldırılması kararından sonra Bursaspor ve Akhisarspor harekete geçti. Play-Off'larda mücadele eden iki ekip, Süper Lig'e yükselmek için TFF'ye başvuruda bulundu. Play-Off finalini kaybeden Adana Demirspor da salı günü TFF'ye müracaat edecek.
1.08.2020 1.Lig
Yevhen Seleznov'a Bandırmaspor kancası
Yevhen Seleznov'a Bandırmaspor kancası Bandırmaspor, Ukraynalı golcü Yevhen Seleznov'u renklerine bağlamak istiyor.
1.08.2020 1.Lig
Adana Demirspor - Bursaspor: 4-1
Adana Demirspor - Bursaspor: 4-1 TFF 1. Lig’deki Play-Off yarı final rövanş maçında Adana Demirspor ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Müsabakayı 4-1 kazanan Adana Demirspor adını finale yazdırdı. Adana Demirspor'un finaldeki rakibi Karagümrük oldu.
26.07.2020 1.Lig
İrfan Buz: Skoru dezavantaj olarak görmüyoruz
İrfan Buz: Skoru dezavantaj olarak görmüyoruz TFF 1'inci Lig Play-Off turu yarı final ilk maçında Bursaspor, sahasında ağırladığı Adana Demirspor ile golsüz berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından her iki takımın teknik direktörü mücadeleyi değerlendirdi.
22.07.2020 1.Lig
Play-off yarı final ilk maçında Bursaspor ile Adana Demirspor 0-0 berabere kaldı
Play-off yarı final ilk maçında Bursaspor ile Adana Demirspor 0-0 berabere kaldı Play-off yarı final ilk maçında Bursaspor sahasında Adana Demirspor'la 0-0 berabere kaldı. Bu eşleşmeden galip ayrılan ve bir üst tura çıkan takım Fatih Karagümrük Akhisarspor maçının galibi ile oynayacak. İki takım arasında oynanacak olan play-off final maçında kazanan takım yoluna Süper Lig'de devam edecek.
22.07.2020 1.Lig
Hatayspor-Bursaspor: 3-1
Hatayspor-Bursaspor: 3-1 TFF 1. Lig'de geçen hafta Süper Lig'e şampiyon olarak yükselmeyi garantileyen Hatayspor, 34. hafta maçında sahasında Bursaspor'u 3-1 yendi. Hatayspor, TFF 1. Lig'i 66 puanla birinci tamamladı.
18.07.2020 1.Lig
Çağlar Şahin Akbaba kalesinde devleşti
Çağlar Şahin Akbaba kalesinde devleşti Bursaspor, Ekol Göz Menemenspor beraberliğiyle yara alırken, kaleci Çağlar Şahin Akbaba kurtarışlarıyla ön plana çıktı. Kariyerinin en iyi maçlarından birini çıkaran 25 yaşındaki eldiven, penaltıya da geçit vermedi.
13.07.2020 1.Lig
Son dakika | Batuhan Kırdaroğlu'nun fibula kemiği kırıldı!
Son dakika | Batuhan Kırdaroğlu'nun fibula kemiği kırıldı! Bursaspor maçında, Altınordu oyuncusu Batuhan Kırdaroğlu'nun fibula kemiği kırıldı
4.07.2020 Futbol
Seleznov "İlk 3 Maçı Kazanırsak Şampiyon Olacağımıza İnanıyorum"
Seleznov "İlk 3 Maçı Kazanırsak Şampiyon Olacağımıza İnanıyorum" Bursaspor'un Ukraynalı golcüsü Yevhen Seleznov özel açıklamalarda bulundu.
5.06.2020 Futbol
Seleznov bayramdan sonra takıma dönüyor
Seleznov bayramdan sonra takıma dönüyor Mide rahatsızlığı geçiren Yevhen Seleznov, bayramdan sonra antrenmanlara başlayacak.
1.07.2020 1.Lig
Seleznov, Bursaspor'da küllerinden doğdu
Seleznov, Bursaspor'da küllerinden doğdu Kariyerinde geçtiğimiz sezon çöküş yaşayan Yevgen Seleznov, Bursaspor formasıyla hayat buldu. Sezon sona ermeden geçen sezonki hücum performansını 4'e katlayan Ukraynalı golcü, takımının da hücuma en çok katkı veren oyuncusu konumunda yer alıyor.
1.07.2020 1.Lig
Bursaspor'da 7 oyuncu görüşme odasına
Bursaspor'da 7 oyuncu görüşme odasına Koronavirüs salgını, hayatı olumsuz etkilediği gibi bu durum spora da yansıdı. Ligler ertelenirken, sürece dair karar ise önümüzdeki günlerde belli olacak.
1.07.2020 1.Lig
EH.Balıkesirspor: 1 - Bursaspor: 3
EH.Balıkesirspor: 1 - Bursaspor: 3 TFF 1. Lig’in 27. hafta müsabakasında EH. Balıkesirspor ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Müsabaka deplasman takım Bursaspor'un 3-1'lik galibiyeti ile sona erdi.
1.07.2020 1.Lig
İbrahim Üzülmez: Enteresan hakemler var
İbrahim Üzülmez: Enteresan hakemler var Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Ümraniyespor karşısında aldıkları 1-1’lik beraberlik ile ilk 2 iddialarını zora soktuklarını belirtti. Üzülmez, dördüncü hakemlerin egolu davranışlarını bırakması gerektiğini söyledi.
1.07.2020 1.Lig
Ümraniyespor: 1 - Bursaspor: 1
Ümraniyespor: 1 - Bursaspor: 1 TFF 1. Lig’in 25. haftasında Ümraniyespor, sahasında karşılaştığı Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı.
1.07.2020 1.Lig
İbrahim Üzülmez: Seleznov'la konuşmak istiyorum
İbrahim Üzülmez: Seleznov'la konuşmak istiyorum Hücum oyuncularının son haftalardaki performanslarından memnun olmadığını belirten İbrahim Üzülmez, "2-3 haftalık süre içerisinde Seleznov'un da performansı düştü. Onunla bugün bu konuda konuşmak istiyorum" dedi.
1.07.2020 1.Lig
BB Erzurumspor - Bursaspor: 2-1
BB Erzurumspor - Bursaspor: 2-1 TFF 1’inci Lig 23’üncü haftada Büyükşehir Belediye Erzurumspor evinde Bursaspor'u 2-1 mağlup etti.
1.07.2020 1.Lig
İbrahim Üzülmez: Bazı takımlar algı operasyonlarına giriyor
İbrahim Üzülmez: Bazı takımlar algı operasyonlarına giriyor Adana Demirspor maçının ardından yaşanan hakem tartışmaları ile ilgili görüş bildiren Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, "Bazı takımlar kendileri aleyhine hata yapıldığı zaman, onun üzüntüsüyle algı operasyonlarına giriyor" dedi.
1.07.2020 1.Lig
Bursaspor'un golleri 14 oyuncudan geldi
Bursaspor'un golleri 14 oyuncudan geldi TFF 1. Lig'in en golcü ekiplerinden Bursaspor'da 14 isim rakip fileleri havalandırdı.
1.07.2020 1.Lig
Bursaspor'da gözler Yevhen Seleznov'da
Bursaspor'da gözler Yevhen Seleznov'da Çıktığı son 4 maçta da fileleri havalandırmayı başaran Yevhen Seleznov, bir maçlık cezasının ardından pazar günü oynanacak Osmanlıspor karşılaşmasında Bursaspor'un en büyük kozu olacak.
1.07.2020 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Seleznov ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.