Şen Makas

Şen Makas

Son dakika Şen Makas haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Şen Makas gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Şen Makas haber sayfamızda...

Şen Makas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 183 şen makas haberi bulunmuştur.
Tiyatro
Tiyatro Küçük Prens’in ‘ışıltılı’ dünyası Sömestir tatilinde tüm çocuklar “Küçük Prens”in büyülü dünyasına davetli...
22.01.2023 Kültür Sanat
Melek Baykal: Kendimden genç erkekle birlikte olursam o ilişkiye saygı duyamam
Melek Baykal: Kendimden genç erkekle birlikte olursam o ilişkiye saygı duyamam ‘Ferhunde Hanımlar’, ‘Cennet Mahallesi’ gibi televizyon klasiklerinin vazgeçilmez ismi Melek Baykal, şimdilerde iki tiyatro oyunuyla birden sahnede; Şen Makas ve Ahududu. Usta sanatçı; tiyatroyu, dizi setlerinin durumunu ve özel hayatını Posta gazetesinden Oya Çınar'a anlattı.
25.01.2020 Cadde
Şafak Sezer 20 yıl önce oynadığı oyunu izledi
Şafak Sezer 20 yıl önce oynadığı oyunu izledi Oyuncu Şafak Sezer, geçtiğimiz akşam Trump Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Sezer, 199 yılında kendi de kadrosunda olduğu oyuna övgü yağdırdı.
5.01.2020 Cadde
'Mesleki anlamda umarım fenomenimdir'
'Mesleki anlamda umarım fenomenimdir' Jess Molho’nun sunduğu ‘Beni Takip Et’te, yarışmacılar ünlü bir sosyal medya fenomeni olmak için mücadele ediyor. Yıllardır ekranda olan sunucu, “Mesleki anlamda umarım fenomenimdir” dedi
9.12.2019 Cadde
Ünlüler aza oldu
Ünlüler aza oldu Teşvikiye Mahallesi’ne muhtar adayı olan Okan Uzun’a, Melek Baykal, Yunus Günçe ve Neslihan Yargıcı gibi ünlü isimler aza oldu.
15.03.2019 Cadde
Oyun öncesi alışveriş
Oyun öncesi alışveriş Nurseli İdiz, Trump Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
23.02.2019 Cadde
Tiyatrokare’nin 3 farklı oyunu seyirciyle buluşuyor
Tiyatrokare’nin 3 farklı oyunu seyirciyle buluşuyor Tiyatrokare 27. sanat yılında, 3 farklı oyunla farklı kentlerle tiyatroseverlerle buluşuyor.
12.12.2018 Kültür Sanat
Melek Baykal'dan Nurseli İdiz’e sürpriz
Melek Baykal'dan Nurseli İdiz’e sürpriz Oyuncu Melek Baykal, önceki akşam Kenter Tiyatrosu'nda sahnelenen 'Şen Makas' oyunundaydı.
12.11.2018 Cadde
Nurseli İdiz tiyatro sahnesinde
Nurseli İdiz tiyatro sahnesinde Usta sanatçı Nurseli İdiz, geçtiğimiz gün Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde sahnelenen 'Şen Makas' oyunuyla izleyicilerin karşısına çıktı.
22.10.2018 Cadde
Baykal gitti, İdiz geldi
Baykal gitti, İdiz geldi Melek Baykal fıtık ameliyatı olunca, ‘Şen Makas’ oyunundaki Ahu karakterini Nurseli İdiz’e devretti.
29.09.2018 Cadde
Folkart’la Kültürpark rengârenk
Folkart’la Kültürpark rengârenk Folkart’ın ana sponsoru olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Rock Sahnesi’nde Gripin rüzgârı esti, Mogambo Caz Geceleri’nde Zuhal Olcay sahne aldı. Stantlar, ziyaretçi akınına uğradı...
9.09.2018 Ege
‘Tiyatroya ağırlık verdim’
‘Tiyatroya ağırlık verdim’ Jess Molho, oğluyla Vadistanbul AVM’deydi.
2.04.2018 Cadde
Jess Molho: Tiyatroya ağırlık verdim
Jess Molho: Tiyatroya ağırlık verdim Sunucu Jess Molho, önceki gün Vadistanbul AVM'de objektiflere takıldı.
2.04.2018 Cadde
‘Ahu, Melek Baykal’la hiç uyuşmuyor’
‘Ahu, Melek Baykal’la hiç uyuşmuyor’ ‘Şen Makas’ tiyatro oyununda flörtöz Ahu Afilli karakterini canlandıran Melek Baykal, “Rolün etkisinde kalıp, flörtöz bir kadın olurum diye korkuyorum. Ahu, Melek Baykal’la hiç uyuşmuyor” dedi.
1.04.2018 Cadde
"Bu tarz ilişkilere saygı duymuyorum"
"Bu tarz ilişkilere saygı duymuyorum" Sanatçı Melek Baykal, ilişkilerde yaş farkına karşı olduğunu dile getirerek, "Bu tarz ilişkilere saygı duymuyorum" dedi.
26.03.2018 Cadde
‘Yaş farkına saygım yok’
‘Yaş farkına saygım yok’ ‘Şen Makas’ oyununda Ahu Afilli karakterini canlandıran Melek Baykal, kadın - erkek ilişkilerinde yaşın önemine vurgu yaptı.
25.03.2018 Cadde
Estetiğe karşıyım!
Estetiğe karşıyım! Şen Makas oyununda Afilli karakterini canlandıran Melek Baykal'dan estetik yorumu...
20.03.2018 Cadde
Melek Baykal estetiğe karşı
Melek Baykal estetiğe karşı ‘Şen Makas’ oyununda Ahu Afilli karakterini canlandıran Melek Baykal, estetiğe karşı olduğunu söyledi.
19.03.2018 Cadde
'Rolümün genç erkeklere merakı var'
'Rolümün genç erkeklere merakı var' 1979 yılından günümüze dünyanın birçok ülkesinde seyirciyle buluşan 'Şen Makas' adlı tiyatro oyunu, önceki akşam ilk kez Türk sevenleriyle buluştu.
20.02.2018 Cadde
'Rolümün genç erkeklere merakı var'
'Rolümün genç erkeklere merakı var' 1979 yılından günümüze dünyanın birçok ülkesinde seyirciyle buluşan 'Şen Makas' adlı tiyatro oyunu, önceki akşam ilk kez Türk sevenleriyle buluştu.
20.02.2018 Cadde
Katili seyirci seçecek
Katili seyirci seçecek Amerikan tiyatro tarihinin ‘En Uzun Süreli Oynanan Oyunu’ olarak Guiness Rekorlar Kitabı’na giren ‘Şen Makas’ tekrar tiyatroseverlerle buluşuyor.
14.02.2018 Cadde
Tiyatrokare'de 3 farklı oyun
Tiyatrokare'de 3 farklı oyun Tiyatrokare, 27'inci sanat yılında şubat ve mart ayı boyunca yetişkinler için üç farklı kategoride üç oyun, çocuklar için de bir oyunla perde açacak.
6.02.2018 Cadde
‘Şen Makas’la gülmeye hazırlanın
‘Şen Makas’la gülmeye hazırlanın Amerikan Tiyatro Tarihi’nin ‘En Uzun Süreli Oynanan Oyunu’ olarak Guiness Rekorlar Kitabı’na geçen ‘Şen Makas’, tiyatrokare tarafından izleyicilerle buluşacak.
5.02.2018 Cadde
Yosi Mizrahi boşandı! Peki Yosi Mizrahi kimdir?
Yosi Mizrahi boşandı! Peki Yosi Mizrahi kimdir? Oyuncu Yosi Mizrahi, 6 yıllık eşinden boşandı. Yosi Mizrahi'nin anlaşmalı olarak başandığı belirtildi. Peki Yosi Mizrahi kimdir?
28.02.2015 Cadde
İşgüzarlar ülkesi...
İşgüzarlar ülkesi... İşgüzarlar ülkesi...
20.09.2000 Yazarlar

Benzer Haber Etiketleri

Şen Makas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.