Şenay Lambaoğlu

Şenay Lambaoğlu

Son dakika Şenay Lambaoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Şenay Lambaoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Şenay Lambaoğlu haber sayfamızda...

Şenay Lambaoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 53 şenay lambaoğlu haberi bulunmuştur.
Pınar Kayabaşı'ndan Somer Sivrioğlu paylaşımı: Sana sonsuz teşekkürler sevgilim!
Pınar Kayabaşı'ndan Somer Sivrioğlu paylaşımı: Sana sonsuz teşekkürler sevgilim! Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'MasterChef Türkiye', beşinci sezonuyla Tv8 ekranında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna ile birlikte yarışmada jüri üyeliği yapan Somer Sivrioğlu ise zaman zaman özel hayatıyla da gündeme geliyor. Bir süredir Pınar Kayabaşı ile aşk yaşayan ünlü şefin sevgilisi, sosyal medyadan yayınladığı kare ile ilişkilerinin dönümünü kutladı. İşte o paylaşım...
10.10.2022 Cadde
Lov' Caz Günleri başlıyor!
Lov' Caz Günleri başlıyor! Akdeniz ve Ege'nin neredeyse birbirine karıştığı Fethiye Faralya'da Lov' Caz Günleri başlıyor.
13.09.2022 Kültür Sanat
Somer Sivrioğlu'ndan Pınar Kayabaşı paylaşımı
Somer Sivrioğlu'ndan Pınar Kayabaşı paylaşımı Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'MasterChef Türkiye', beşinci sezonuyla TV8 ekranında izleyicisiyle buluşuyor. Geçtiğimiz hafta sonu Şeyma Müjdeci'nin vedasıyla ana kadrodan ilk elemenin gerçekleştiği fenomen yarışmanın jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, sosyal medyada sevgilisi Pınar Kayabaşı ile fotoğraflarını yayınladı.
1.09.2022 Cadde
Kadınlar Matinesi toplanıyor
Kadınlar Matinesi toplanıyor Selen Gülün’ün 2011’de Roma, Donne in Jazz Festivali’nde Türk kadın sanatçıların yapıtlarını İtalyan müzisyenlerle birlikte seslendirmesi ile başlayan; yıllar içinde konserler dizisi ve albüme dönüşen Kadınlar Matinesi projesi bu kez Kalamış Yaz Festivali kapsamında dinleyiciyle buluşuyor.
25.07.2021 Kültür Sanat
28. İstanbul Caz Festivali programı açıklandı
28. İstanbul Caz Festivali programı açıklandı İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, 24 yıldır Garanti BBVA sponsorluğunda gerçekleştirilen İstanbul Caz Festivali kapılarını 1 Eylül'de, 28'inci kez açmaya hazırlanıyor. Açık hava mekânlarında düzenlenecek 40’a yakın konser ve çeşitli yan etkinliklerle festival, İstanbul'un cazla hissedildiği günleri geri getiriyor.
22.06.2021 Kültür Sanat
"Bu süreç hayvanlarla dost olmayı, ağaçlara sarılmayı, gökyüzünü seyretmeyi, yalnızlığı öğretti"
"Bu süreç hayvanlarla dost olmayı, ağaçlara sarılmayı, gökyüzünü seyretmeyi, yalnızlığı öğretti" Sazla Caz, iki değerli sanatçı Şenay Lambaoğlu ve İsmail Tunçbilek'in yaklaşık iki yıl önce başlattıkları bir proje. Anadolu'nun seslerini cazın zengin doğaçlama imkânıyla bir araya getiren projenin müzikseverlere ulaşması ise pandemi nedeniyle biraz geç oldu. Yaşanan ertelemeler ve iptallerin ardından Sazla Caz buluşması nihayet gecikmeli de olsa Zorlu PSM Amfi'de izleyiciyle buluştu. Türkiye'nin en önemli caz seslerinden Şenay Lambaoğlu ve hem Taksim Trio hem de solo projeleriyle dikkat çeken bağlama virtüözü İsmail Tunçbilek ile hasret kaldığımız konser deneyiminin ardından Zorlu PSM Amfi'de bir araya gelip Sazla Caz projesini konuştuk.
12.06.2021 Kültür Sanat
Vestel Amfi Açıkhava etkinlikleriyle açılıyor
Vestel Amfi Açıkhava etkinlikleriyle açılıyor Zorlu PSM’nin sevilen açık hava mekanı Vestel Amfi, yeni etkinlik takvimiyle fiziki mesafeli olarak açılıyor. Konserlerden stand-up gösterilerine, dj etkinliklerinden spor gösterimlerine Haziran ayı dopdolu.
3.06.2021 Kültür Sanat
Şenay Lambaoğlu: Müziğin iyileştirici gücünü hatırlatmak istedim
Şenay Lambaoğlu: Müziğin iyileştirici gücünü hatırlatmak istedim "Hayatı yeni baştan okumaya başladık" sözüyle pandemi sürecindeki toplumun da genel duygu halini ifade eden Şenay Lambaoğlu bu süreci üretken bir biçimde yaşayan isimlerden. Müzik İyileştirir, Halim Ortada ve son olarak da Şehrin Orta Yerinde adını taşıyan teklilerini yayımlayan Şenay Lambaoğlu ile hem pandemi sürecinde sanatçı olma halini hem de bu zor dönemdeki müzikal üretim süreçlerini konuştuk.
6.01.2021 Kültür Sanat
Bavul e-dergi formatında
Bavul e-dergi formatında Aylık popüler kültür sokak dergisi Bavul Dergi, Mayıs 2020 sayısını e-dergi formatında ücretsiz yayımladı.
12.05.2020 Kültür Sanat
Şenay Lambaoğlu Duru Sahne'de!
Şenay Lambaoğlu Duru Sahne'de! Söz yazarı, besteci yönünün yanı sıra yorumcu kimliğiyle de beğeni toplayan Şenay Lambaoğlu, 29 Şubat Cumartesi akşamı sevenleri ile Duru Sahne'de buluşuyor.
27.02.2020 Kültür Sanat
4. PSM Caz Festivali'nde yıldızlar geçidi
4. PSM Caz Festivali'nde yıldızlar geçidi "’Her müziğin caz festivali’’ mottosuyla 4. senesini kutlayan PSM Caz Festivali, bu sene 30 Nisan Uluslarası Caz Günü’nde, farklı müzik türlerinin sentezini yansıtan programıyla, müzikseverlerin karşısına çıkıyor. 30 Nisan – 5 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek festival, caz çatısı altında; blues, elektronik, etnik, funk, indie, klasik, pop, rock ve world müziğin heyecan verici renklerine yer verirken, 80’i aşkın yabancı ve yerli sanatçıyı ağırlayacak.
14.02.2020 Kültür Sanat
Araba kullanırken şarkı yazıyor!
Araba kullanırken şarkı yazıyor! Alternatif müzik sahnesinin başarılı isimlerinden Şenay Lambaoğlu, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda şarkılarını nasıl yazdığını açıkladı.
22.01.2020 Cadde
İki Dakika | Şenay Lambaoğlu
İki Dakika | Şenay Lambaoğlu Aman Avcı isimli Azerbaycan türküsünü yeniden yorumlayan Şenay Lambaoğlu İki Dakika'nın bu haftaki konuğu.
15.11.2019 Müzik
Konserin gelirleri otizmli çocuklara bağışlandı
Konserin gelirleri otizmli çocuklara bağışlandı İki gün boyunca Balıkesir Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahne alan şarkıcı Şenay Lambaoğlu’nun ilk konserinden elde edilen tüm gelirler, otizmli çocuklara gönderilmek üzere OBiDev Vakfı’na bağışlandı.
11.11.2019 Cadde
Büyük Sandalyeden Şarkılar'ın ilk konuğu: Şenay Lambaoğlu
Büyük Sandalyeden Şarkılar'ın ilk konuğu: Şenay Lambaoğlu Şenay Lambaoğlu, geçtiğimiz akşam Büyük Sandalyeden Şarkılar konseptinin ilk konserini muhteşem bir performansla gerçekleştirdi.
21.10.2019 Kültür Sanat
Şenay Lambaoğlu Azeri türküsüne yorumuyla renk kattı
Şenay Lambaoğlu Azeri türküsüne yorumuyla renk kattı Yayınladığı albümleriyle yurt içi ve yurt dışında adından söz ettiren dönemin en özgün kadın vokallerinden Şenay Lambaoğlu, yorumcu kimliğinin yanı sıra söz yazarı kimliğiyle de çok sevilen isimler arasında yerini aldı.
7.08.2019 Kültür Sanat
3.4 saniyede rekor klip
3.4 saniyede rekor klip Yorumculuğunun yanı sıra, şarkı yazarı kimliği ve özgün tarzıyla dikkat çeken Şenay Lambaoğlu, dördüncü albümü ‘Rüyalarıma Gir’in’ ilk klibini rekor denemesiyle ‘Bir Gün Bir Adam’ şarkısına çekti.
13.01.2019 Cadde
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Gelecek hafta için henüz plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivitelerin yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
8.12.2018 Cumartesi
Moğollar sahnede Ezhel'i ağırladı
Moğollar sahnede Ezhel'i ağırladı Türk müziğinin efsane grubu Moğollar “Burada Müzik Var” Ada Müzik Günleri kapsamında Moda Kayıkhane’yi dolduran müzikseverleri coşturdu.
4.10.2018 Cadde
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Hafta sonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
28.09.2018 Cumartesi
Mogambo'da Şenay Lambaoğlu konseri
Mogambo'da Şenay Lambaoğlu konseri Caz sanatçısı ve yorumcusu Şenay Lambaoğlu, 87'nci İzmir Enternasyonal Fuarı'ndaki Mogambo Caz Geceleri'nde konser verdi.
12.09.2018 Cadde
Tam bir şölen
Tam bir şölen Folkart’ın ana sponsorluğu üstlendiği 87. İzmir Enternasyonal Fuarı, renkli görüntülere sahne olacak. Tiyatro oyunları, konserler ve sokak gösterileriyle caz konserleriyle eğlence tavan yapacak
5.09.2018 Ege
Bodrum’da müziğin sesi kısılmıyor
Bodrum’da müziğin sesi kısılmıyor Bodrum Caz Festivali eylülde caz rüzgarları estirmeye hazırlanıyor. 1-9 Eylül tarihleri arasında yapılacak festival, özel mekanların yanı sıra Antik Tiyatro ve Osmanlı Tershanesi’nin aralarında olduğu mekanlarda gerçekleşecek.
13.08.2018 Gündem
Rüyalarda Buluşmak gibisi yok
Rüyalarda Buluşmak gibisi yok Dördüncü stüdyo albümü "Rüyalarıma Gir" geçtiğimiz günlerde yayınlayan Şenay Lambaoğlu ile hem son albümü hem de sanatsal duruşu üzerine bir röportaj gerçekleştirdik.
3.07.2018 Yaşam
Kasımda caz başkadır
Kasımda caz başkadır Bu yıl 3 - 19 Kasım tarihleri arasında yapılacak Akbank Caz Festivali’nin programında Abdullah Ibrahim’in yanı sıra Wolfgang Muthspiel, Nicola Cruz, Bonobo ve Daniel Herskedal İstanbul sahnesinde olacak
26.09.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şenay Lambaoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.