Sergi

Sergi

Son dakika sergi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sergi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sergi haber sayfamızda...

Sergi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.360 sergi haberi bulunmuştur.
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
16.04.2024 Futbol
Diyarbakırlı Tahsin’le derin maviye yolculuk
Diyarbakırlı Tahsin’le derin maviye yolculuk Deniz ressamlığının öncülerinden Diyarbakırlı Tahsin Bey’in Galeri Selvin’in aile koleksiyonunda kalan ve çoğu poşad niteliğinde 30 eserinden oluşan sergi sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
16.04.2024 Kültür Sanat
Rus ressam Kirillova açıkladı! "Eski Hititlerin bakış açısı çok değişik"
Rus ressam Kirillova açıkladı! "Eski Hititlerin bakış açısı çok değişik" Ankara'da gerçekleştirilen sergide bulunan Rus ressam Tatiana Kirillova'dan açıklamalar. Kirillova "Hitit kültürü, bana ilham veriyor" dedi.
15.04.2024 Kültür Sanat
Dövmenin sanatsal yüzü
Dövmenin sanatsal yüzü Dövme bir vücut süslemesi mi, kadim bir gelenek mi yoksa bir sanat türü mü? İstanbul’da bir araya gelen dövme ustaları ve tutkunları bu sorulara cevap arıyorlar.
14.04.2024 Kültür Sanat
Adana’da festival çiçekleri açtı
Adana’da festival çiçekleri açtı 13-21 Nisan tarihleri arasında Adana’da düzenlenecek olan 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında “Blossom” temalı bir karma resim sergisi yer alacak. Sergi, Orijinalist Art Gallery’de 40 sanatçının eserlerine ev sahipliği yapacak.
13.04.2024 Kültür Sanat
Aida Mahmudova'nın 'Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds' isimli kişisel sergisi Vision Art Platform'da!
Aida Mahmudova'nın 'Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds' isimli kişisel sergisi Vision Art Platform'da! Vision Art Platform, “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” ismini taşıyan yeni sergisiyle Aida Mahmudova’nın kişisel sergisine Fırat Arapoğlu küratörlüğünde ev sahipliği yapıyor. 23 Nisan 2024, Salı günü saat 18.00’de açılışı gerçekleşecek olan sergi, 22 Temmuz 2024’e kadar Vision Art Platform, Akaretler No:35’te ziyaret edilebilir.
11.04.2024 Kültür Sanat
Tırnaktan bile küçük! Boyutu ile görenleri hayrete düşürüyor
Tırnaktan bile küçük! Boyutu ile görenleri hayrete düşürüyor Bursa’da Ahmet Erdönmez’in koleksiyonunda bulunan binlerce eser sergileneceği günü bekliyor. Dünyadaki birçok ülkenin kültürünü yansıtan eserler arasında tırnaktan da küçük olan İncil ise herkesi şaşkına çeviriyor.
11.04.2024 Haberler
Tırnaktan bile küçük! Boyutu ile görenleri hayrete düşürüyor
Tırnaktan bile küçük! Boyutu ile görenleri hayrete düşürüyor Bursa’da Ahmet Erdönmez’in koleksiyonunda bulunan binlerce eser sergileneceği günü bekliyor. Dünyadaki birçok ülkenin kültürünü yansıtan eserler arasında tırnaktan da küçük olan İncil ise herkesi şaşkına çeviriyor.
11.04.2024 Gündem
Barcelona, Paris Saint Germain deplasmanında galip!
Barcelona, Paris Saint Germain deplasmanında galip! UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Barcelona, Paris Saint Germain'i deplasmanda 3-2 mağlup etti.
10.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Da Vinci’nin Türk sanatçıları
Da Vinci’nin Türk sanatçıları İtalya’daki “The Route of Leonardo da Vinci” sergisinde Türkiye’den 22 sanatçı yer alacak.
10.04.2024 Kültür Sanat
Dondurma heykelleri mükemmelliği sorguluyor
Dondurma heykelleri mükemmelliği sorguluyor POLVO’nun dondurma heykellerinden oluşan “Why So?: Childhood Memories” adlı sergisi 17 Nisan’da BBprojecTT’te açılıyor.
8.04.2024 Kültür Sanat
Bienale katılım ölümsüzleşti ​
Bienale katılım ölümsüzleşti ​ Venedik Bienali 60. Uluslararası Sanat Sergisi’ndeki Türkiye Pavyonu, sanatçı Gülsün Karamustafa’yı “Oyuk ve Kırık Dökük: Bir Dünya Hâli” adlı eseriyle ağırlıyor.
8.04.2024 Kültür Sanat
Sanat dünyasına bahar geldi
Sanat dünyasına bahar geldi Bahar sanat dünyasına sergilerle geldi… Nisan ayı özel ve karma sergiler ile sanat fuarlarına sahne olacak.
7.04.2024 Kültür Sanat
Hatay'da tarihi eserlerin restorasyonu için kılavuz
Hatay'da tarihi eserlerin restorasyonu için kılavuz Vakıf Katılım'ın 2022 yazında başlattığı ve ilk durağı Hatay olan Vakıf Eserleri Envanter projesiyle şehirdeki tarihi yapılar ayrıntılı fotoğraflandı. Şimdi bu fotoğraflar, depremin büyük ölçüde hasar verdiği eserlerin ayağa kaldırılmasında kılavuzluk edecek.
15.04.2024 Milliyet Executive
Her şey tıpatıp ‘Göründüğü gibi’
Her şey tıpatıp ‘Göründüğü gibi’ Şakir Gökçebağ’ın farklı zaman aralıklarında ürettiği yerleştirme, heykel ve fotoğraflarından oluşan “Göründüğü Gibi” başlıklı kişisel sergisi, Arter’de ziyarete açıldı.
5.04.2024 Kültür Sanat
Çık çıkabilirsen bu labirentten
Çık çıkabilirsen bu labirentten Mekâna bir labirent gibi davranan “EnigmaVista: Bosfor Labirentinde Keşifler” isimli sergi Galeri Bosfor’da kendine farklı ve özgür bir alan yaratıyor.
5.04.2024 Kültür Sanat
Kutsal emanetler 100 yıl sonra gün yüzüne çıktı
Kutsal emanetler 100 yıl sonra gün yüzüne çıktı Fatih'te, Yıldız Sarayı'ndan 1924 yılında İstanbul Üniversitesi'ne devredilen 9 parça mukaddes emanetin sergisi ziyarete açıldı. 100 yıl sonra gün yüzüne çıkan kutsal emanetlere ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.
3.04.2024 Haberler
Kutsal emanetler 100 yıl sonra gün yüzüne çıktı
Kutsal emanetler 100 yıl sonra gün yüzüne çıktı Fatih'te, Yıldız Sarayı'ndan 1924 yılında İstanbul Üniversitesi'ne devredilen 9 parça mukaddes emanetin sergisi ziyarete açıldı. 100 yıl sonra gün yüzüne çıkan kutsal emanetlere ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.
3.04.2024 Gündem
Hareketin gizemli dansı
Hareketin gizemli dansı Bilsart’ın alt katında izleyiciyi bekleyen “Aşikâr Hareketlerin Gizli Hâlleri”, sanatın farklı disiplinlerini bir araya getirerek hareket kavramının gizemli dansına ışık tutuyor.
31.03.2024 Kültür Sanat
Bilinmeyen diyarlara yolculuk
Bilinmeyen diyarlara yolculuk Ferda Art Platform’da sanatseverleri bekleyen “Bilinmeyen Bir Yer” sergisi, Nisan Talaz’ın doğadan ilham alan seramik eserlerine ev sahipliği yapıyor.
31.03.2024 Kültür Sanat
Nerede medeniyet bu savaş durmadıkça!
Nerede medeniyet bu savaş durmadıkça! Sanat tarihine özel bir imza bırakmış Nasip İyem’in eserlerinden oluşan seçki 20 yıl aradan sonra ilk kez bir arada… İyem’in kadınları hayatı sorgulamaya devam ediyor.
31.03.2024 Kültür Sanat
Otizmli Remo 4. sergisini açıyor
Otizmli Remo 4. sergisini açıyor İki yaşında otizm spektrum bozukluğu olduğu anlaşılan, sekiz yaşında çizime olan yeteneği keşfedilen Remzi Yılmaz; nam-ı değer Remo, Mau Mau Sanat insiyatifinin desteği ile, dördüncü sergisini açıyor.
31.03.2024 Gündem
Baharın çiçekli yüzü
Baharın çiçekli yüzü Baharla gelen canlanma doğaya bir saygı duruşudur âdeta. Bu canlanmayı taçlandırmak amacıyla düzenlenen, çiçekleri merkeze alan festivaller, sergiler şehrin dört bir yanında kapılarını açıyor.
30.03.2024 Pazar
Benal Dikmen’in sergisi Quick Art Space’te
Benal Dikmen’in sergisi Quick Art Space’te Benal Dikmen’in “Troyalı Kadınlar” başlıklı solo sergisi Nergis Abıyeva küratörlüğünde 8 Mart-28 Nisan tarihleri arasında Quick Art Space’te gerçekleşiyor.
26.03.2024 Sigorta
Kapılar ırkçılığa kapanacak
Kapılar ırkçılığa kapanacak Goethe-Institut İstanbul, bu yılki kültür, konuk sanatçı programı, yaratıcı endüstriler ve dil eğitimi programlarını özel bir basın buluşmasıyla duyurdu.
26.03.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Sergi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.