Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Serkan Kaya, Ahmet Kaya'yı unutmadı

Muazzez Abacı ve Serkan Kaya, peş peşe çıktıkları Günay Restaurant sahnesinde adeta müzikal bir şölene imza attılar.

|

Programına alaturka eserlerle başlayarak sanat müziğine gönül veren misafirlerine tam anlamıyla müzik ziyafeti çeken Muazzez Abacı, sahne için seçtiği kıyafeti ile oldukça şık bir görüntü sergiledi.

Abacı; ''Görüyorum ki bu gece sahnemiz geçen programımızdan biraz daha kalabalık. Demek ki sözlerimiz ve çağrımız dikkate alınmış. Sanat müziğine sahip çıkmak bizim en önemli görevlerimizden biri. Bu kültürde bizim, bu müzikte, bu müziği icra eden birbirinden değeri sanatçılarda. Çok çok teşekkür ederim. Umarım bir sonra ki sahnemizde mevcudumuzu biraz daha arttırırız.'' sözleriyle büyük alkış aldı.

Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalarak sevilen şarkılarını seslendiren Muazzez Abacı, daha sonra mikrofonu Serkan Kaya'ya devretti.

İkinci yarıda sahneye çıkan Serkan Kaya 'Karagözlüm' şarkısıyla açılışını yaptığı performansında seyircilerden gelen istekleri de geri çevirmedi.

Ahmet Kaya'nın ölüm yıl dönümü dolayısıyla sahnesinden Ahmet Kaya'ya da selam gönderen başarılı sanatçı, ''Bunca yıl nasıl geçmiş değil mi? Bize öylesine ölümsüz eserler bırakmış ki; yüzyıllar boyunca o şarkılarda yaşayacak Ahmet Kaya.'' sözleri ile ''Kum gibi'' şarkısını seslendirdi.

Sahnede kaldığı bir saati aşkın süre zarfında performansı ile herkesi kendisine haran bırakan Serkan Kaya, geceyi dillere dolanan 'Mesele' şarkısı ile sonlandırdı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.