Sertleşme Sorunu

Sertleşme Sorunu

Son dakika sertleşme sorunu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sertleşme sorunu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sertleşme sorunu haber sayfamızda...

Sertleşme Sorunu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 268 sertleşme sorunu haberi bulunmuştur.
Kapalı kalp ameliyatı sonrası cinsellik
Kapalı kalp ameliyatı sonrası cinsellik Kalp ameliyatları sonrasında depresyonla birlikte cinsel isteksizlik görülebiliyor. Kapalı kalp ameliyatlarından sonra göğüs kemiğinin iyileşme süreci olmadığından hastalar cinsel hayata daha erken dönebiliyor.
16.09.2023 Pazar
Bu sahtekârlığa 'dur' deyin
Bu sahtekârlığa 'dur' deyin Sosyal medyada, güvenilir tıp uzmanlarının isim ve fotoğrafları kullanılarak yapılan 'ilaç' reklamları isyan ettirdi. Kiminin 'ereksiyon ilacı' kiminin de 'parazit ilacı' reklamında ismi kullanıldı. Ne olduğu bilinmeyen bu ürünlerde isimleri kullanılan Prof. Mustafa Çetiner ve Prof. Mehmet Ceyhan, bu sahtekârlığa son verilmesini istedi.
29.01.2022 Gündem
Cildinizde bu belirtiler varsa kalp rahatsızlığına dikkat!
Cildinizde bu belirtiler varsa kalp rahatsızlığına dikkat! Kalp hastalıkları günümüzde en sık hastalık ve ölüm sebebidir. Yaşla birlikte sıklığı artmakla birlikte şeker hastalığı, yüksek kolesterol, sigara, yüksek tansiyon, hareketsiz yaşam bilinen en önemli risk faktörleridir. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ceyhan Türkkan, kalpte yaşanan rahatsızlıkların ciltte gösterdiği belirtiler hakkında bilgi verdi.
19.10.2021 Genel Sağlık
Yüksek tansiyon cinsel hayatı etkiler mi?
Yüksek tansiyon cinsel hayatı etkiler mi? Türkiye'de yüksek tansiyon hastalığının yaygın görüldüğünü söyleyen Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, "Yüksek tansiyonun en önemli yan etkilerinden biri ise cinsel hayatta ortaya çıkıyor. Bir çalışmaya göre, 40 yaşın üzerinde yüksek tansiyonu olan erkeklerin yarısında sertleşme sorunu görülüyor" dedi.
28.08.2021 Genel Sağlık
Androloji Nedir? Androloji Bölümü Hangi Hastalıklara Bakar, Androlojik Hastalıklar Nelerdir?
Androloji Nedir? Androloji Bölümü Hangi Hastalıklara Bakar, Androlojik Hastalıklar Nelerdir? Her hastalığa bakan bir bölüm bulunur. Hangi hastalığın hangi bölüme baktığı insanların merak ettiği bir konudur. Androloji bölümü herkes tarafından duyulmuş bir bölümdür. Hangi hastalıklara baktığı insanların araştırarak bilgi almak istediği bir bölümdür. Androloji nedir? Androloji bölümü hangi hastalıklara bakar, androlojik hastalıklar nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar. Androloji bölümü erkeklerin üreme ve cinsel hastalıklarına bakan bölümdür.
24.04.2021 Sağlık
Erkeklerde Cinsel İsteksizlik Nedenleri Nelerdir? Cinsel İsteği Artırmak İçin Neler Yapılmalı?
Erkeklerde Cinsel İsteksizlik Nedenleri Nelerdir? Cinsel İsteği Artırmak İçin Neler Yapılmalı? Erkekler bazı dönemlerde cinsellik konusunda isteksiz olabiliyor ve bu durum erkekleri genel olarak korkutuyor. Herhangi bir sağlık sorunu olup olmadığını anlamak için birçok yola başvuruyor. Erkeklerde cinsel isteksizlik nedenleri nelerdir? Cinsel isteği arttırmak için neler yapılmalı? İşte, merak edilen tüm detaylar.
4.03.2021 Sağlık
Sertleşme Problemi Neden Olur? Sertleşme Sorunu Nasıl Tedavi Edilir?
Sertleşme Problemi Neden Olur? Sertleşme Sorunu Nasıl Tedavi Edilir? Erkeklerin cinsel hayatında yaşadığı bazı problemleri olabiliyor. Özellikle erkekleri yakından ilgilendiren sertleşme problemi, erkeklerin moralini bozabiliyor. Neden sertleşme sorunu yaşadığını veya herhangi bir sağlık problemi olduğunu düşünebiliyor. Sertleşme problemi neden olur? Sertleşme sorunu nasıl tedavi edilir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
4.03.2021 Sağlık
Erkeklerin problemine güncel yaklaşımlar
Erkeklerin problemine güncel yaklaşımlar Ekol Hastanesi’nde sunulan tedavi yöntemleri hakkında bilgi veren Opr. Dr. Gücük, “Birtakım testlerin ardından organik ya da psikolojik nedenleri tespit ediyor ve hastaya en uygun olanını seçiyoruz” dedi
22.12.2020 Ege
Cinsel sağlık sorunu yaşayan diyabetli hastalara yeni tedavi yöntemleri
Cinsel sağlık sorunu yaşayan diyabetli hastalara yeni tedavi yöntemleri Şeker hastalarının cinsel sağlık sorunları yaşadığını söyleyen Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, "Yaşam tarzı değişiklikleri ve yeni tedavi yöntemleriyle sorun ortadan kalkabiliyor. Diyabet, testosteron hormonunu da düşürüyor böyle olunca şeker hastası erkeklerde isteksizlik ve sertleşme sorunu görülme riski normal erkeklere göre üç kat artıyor" diyerek konu hakkında bilgi verdi.
13.11.2020 Cinsel Sağlık
Erkekler dikkat! Ağzınızda varsa sertleşme sorunu yaratıyor
Erkekler dikkat! Ağzınızda varsa sertleşme sorunu yaratıyor Sertleşme sorununu dünyada binlerce erkeğin korkulu rüyası. Peki, diş ve diş etlerinde meydana gelen sorunların erkeklerde sertleşme problemine yol açtığını biliyor muydunuz? Güncel araştırmaların sonuçlarına göre diş eti enfeksiyonu ve iktidarsızlık arasında bir ilişki olabileceğinin ortaya çıktı. Periodontoloji Uzmanı Dr.Öğr. Üyesi Begüm Alkan bakın neler söyledi
1.10.2020 Erkek Sağlığı
Ereksiyon sorununa güncel yaklaşımlar
Ereksiyon sorununa güncel yaklaşımlar Ekol Hastanesi’nden Üroloji Uzmanı Op. Dr. Turgut, 40 yaş üstünde sıklıkla görülen sertleşme sorununun tedavi yöntemlerini anlattı
26.09.2020 Ege
Erkeklerin cinsel performansını yerle bir eden 17 sebep
Erkeklerin cinsel performansını yerle bir eden 17 sebep Cinsel sağlık sorunları yaşayan erkeklerin büyük bir kısmı, hâlâ yardım almaktan ve tedavi olmaktan çekiniyor. Oysa 2025 yılında dünyada 322 milyon erkeğin cinsel performans sorunu yaşayacağı öngörülüyor! 40 yaşın üzerindeki her 10 erkekten 7’sinin cinsel sorun yaşadığını belirten Üro-androloji Uzmanı Prof.Dr. Halim Hattat, erkeklerin yataktaki performansına gölge düşüren sebepleri sıraladı
23.09.2020 Cinsel Sağlık
Sertleşme problemi psikolojik olabilir mi?
Sertleşme problemi psikolojik olabilir mi? Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Hasbey Hakan Koyuncu, erkeklerin yaşadığı sertleşme sorununun psikolojik nedenlerle ilişkili olabileceğini belirtti. İşte detaylar...
14.08.2020 Erkek Sağlığı
Cinsel baskı ve korku nedir? Cinsel baskı ve korkular kişiyi nasıl etkiler?
Cinsel baskı ve korku nedir? Cinsel baskı ve korkular kişiyi nasıl etkiler? Psikiyatrist/Psikoterapist Yrd. Doç. Dr. Rıdvan Üney kişilerin hayatı boyunca yaşayabildiği potansiyel cinsel baskı ve korku konuları hakkında bilgiler verdi.
29.06.2020 Cinsellik
Uzmanlar uyardı: Koronavirüs ve cinsel yaşam
Uzmanlar uyardı: Koronavirüs ve cinsel yaşam Prof.Dr. Ateş Kadıoğlu, Dr. Taha Uçar COVID-19 nasıl bulaşır? Yeni nesil Koronavirüsün damlacık yolu ile bulaştığı bilinmektedir. Virüsten korunmak için öksüren, hapşıran ya da konuşan hastalıklı kişiden en az 2 metre uzakta olmak gerekmektedir. Bu mesafenin altındaki yakın temas hastalığın bulaştırıcılığı açısından büyük risk taşımaktadır. (Leonardo Setti et al., 2020)
27.06.2020 Advertorial
İyi huylu prostat büyümesi tedavi yöntemleri
İyi huylu prostat büyümesi tedavi yöntemleri İyi huylu prostat büyümesi tedavi yöntemleri nelerdir? Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Ali Fuat Atmaca iyi huylu prostat büyümesinde lazer tedavisini sizler için anlattı.
16.03.2020 Erkek Sağlığı
'Hafta sonu hapları' cinsel isteği artırmıyor!
'Hafta sonu hapları' cinsel isteği artırmıyor! Sertleşme sorunu yaşama korkusuyla kullanılan “hafta sonu hapları” yani cinsel gücü artırıcı hapların işe yaramama ihtimali var! Bu konuda uyarıda bulunan Üro-Androloji Uzmanı Prof.Dr. Halim Hattat "Bu ilaçlar, cinsel isteği artırmak için de kullanılıyor. Oysa sertleşme ilaçlarının cinsel istek üzerine hiçbir etkisi yok" dedi
29.11.2019 Erkek Sağlığı
Cinsel yaşamla ilgili yanlış inanışlar
Cinsel yaşamla ilgili yanlış inanışlar Cinsellikle ilgili yanlış olan, gerçeği yansıtmayan, doğruluğu bilimsel olarak desteklenmeyen, yıllarca kulaktan kulağa dolaşarak yayılmış, herkes tarafından kabul edilen, doğru sandığımız ve hayatımızı etkilemesine izin verdiğimiz bilgilere ‘Cinsel Mit’ denir. Bu mitler zamanla efsanelere dönüşür, sorgusuz kabul edilir hale gelir. Psikolog & Cinsel Terapist Sema Kahveci Kaanoğlu Cinsel yaşamla ilgili yanlış inanışlar (mitler) hakkında önemli bilgiler verdi.
26.04.2019 Cinsellik
Erkekleri ve kadınları cinsellikten soğutan nedenler
Erkekleri ve kadınları cinsellikten soğutan nedenler Cinsellikten soğuma, kişide veya çiftin ilişkisinde zorluklara yol açan cinsel ilgilerde, istek ve fantezilerde azalmadır. Cinsellikten uzaklaşma ve isteksizlik birçok nedene bağlıdır. Bazen bu duruma fiziksel sorunlar neden olurken, bazen de psikolojik sorunlar neden olmaktadır. Cinsel Terapist Yrd. Doç. Dr. Rıdvan Üney konu hakkında bilgiler verdi.
3.04.2019 Cinsellik
Sertleşmede sorun yüzde 70 fiziksel
Sertleşmede sorun yüzde 70 fiziksel Dünya genelinde 200 milyon erkeğin sertleşme sorunu yaşadığına dikkat çeken Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, 2025 yılında bu sayının 322 milyona çıkacağını belirterek sorunun yüzde 70'inin fiziksel olduğunu söyledi.
26.02.2019 Cinsellik
Uzmanlar uyardı: 9'da kalıyorsanız dikkat!
Uzmanlar uyardı: 9'da kalıyorsanız dikkat! Yapılan çalışmalar yaklaşık 10 çiftten birinin aseksüel evlilik yaşadığını gösteriyor. Yılda 10 defadan az cinsel birliktelik yaşaması da bu kategoriye giriyor.
22.01.2019 Cinsellik
Erkeklerde sertleşme bozukluğuna dair tüm bilinmeyenler
Erkeklerde sertleşme bozukluğuna dair tüm bilinmeyenler Sertleşme bozukluğu cinselliği engelleyen en önemli cinsel sorunlardan bir tanesidir. En çok tedavi gerektiren konulardan biri olan sertleşme bozukluğu neden olur, sertleşme bozukluğu nasıl tedavi edilir sorularına Yrd.Doç.Dr.Psikiyatrist Rıdvan Üney cevap verdi. İşte sertleşme bozukluğuna dair tüm bilinmeyenler…
15.01.2019 Cinsellik
Cinsel isteksizliğe neden olan korkular nelerdir?
Cinsel isteksizliğe neden olan korkular nelerdir? Cinsellik hayatın zevk veren bir alanı olarak değerlendirilebilir. Ancak cinsellikle ilgili hissedilen baskı ve korkular, kişinin yaşamını ve özellikle de cinsel yaşamını oldukça etkiler . Psikiyatrist ve Psikoterapist Yrd.Doç.Dr.Rıdvan Üney cinsel isteksizliğe neden olan korkuları bir bir açıkladı.
11.01.2019 Cinsellik
Sertleşme sorununa çözüm: Şok dalga tedavisi
Sertleşme sorununa çözüm: Şok dalga tedavisi Şeker hastalarının yaşadıkları sertleşme sorununa dikkat çeken Üro-Androloji Uzmanı Prof Dr. Halim Hattat, "Şeker hastaları, şok dalga tedavisiyle daha güçlü bir cinsellik hayatına kavuşabilirler" dedi.
28.11.2018 Cinsel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Sertleşme Sorunu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.