Ses Erdim

Ses Erdim

Son dakika Ses Erdim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ses Erdim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ses Erdim haber sayfamızda...

Ses Erdim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 71 ses erdim haberi bulunmuştur.
Ümit Erdim ve Seda Erdim'in kızı Ses beş yaşına bastı
Ümit Erdim ve Seda Erdim'in kızı Ses beş yaşına bastı 2017 yılında nikah masasına oturan oyuncu Ümit Erdim ile Seda Erdim'in kızları Ses beş yaşına bastı. İkili, kızları için düzenlediği doğum gününden renkli kareleri sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.
16.05.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Miranda’dan tavsiyeler Miranda Kerr, kendi gençliğine öğütler verdi...
30.01.2023 Cadde
Ümit Erdim: Survivor değişik bir tecrübe oldu
Ümit Erdim: Survivor değişik bir tecrübe oldu 'Survivor 2023' yarışmasından geçtiğimiz hafta elenen ve ülkemize geri dönen ünlü oyuncu Ümit Erdim, kızı Ses Erdim ile birlikte önceki gün İstinyePark'ta objektiflere takıldı.
3.02.2023 Cadde
İkinci kez anne olan Seda Erdim'den Ses ve Ela paylaşımı
İkinci kez anne olan Seda Erdim'den Ses ve Ela paylaşımı 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Arif' karakteriyle üne kavuşan Ümit Erdim, 2017 yılında Seda Erdim ile nikâh masasına oturmuştu. Mutlu birlikteliklerini bebekle taçlandıran ünlü çift, 2018'de kızları Ses'i kucaklarına almıştı. Dün ikinci kez anne-baba olmanın sevincini yaşayan çiftten Seda Erdim, kızları Ses ve Ela'nın hastane odasındaki halini takipçileriyle paylaştı. İşte detaylar...
23.09.2022 Cadde
Seda Erdim'in düğün elbisesi takipçilerini ikiye böldü!
Seda Erdim'in düğün elbisesi takipçilerini ikiye böldü! 2017 yılında oyuncu Ümit Erdim ile nikah masasına oturan ve şimdilerde ikinci kez anne olmak için gün sayan Seda Erdim, Demet Özdemir-Oğuzhan Koç'un düğününe katılanlar arasındaydı. Yaklaşık 9 aylık hamile olan ünlü isim, geceye mor bir elbiseyle katıldı. Hazırlandıktan sonra verdiği pozları takipçileriyle paylaşan Erdim, gönderisine; "Nasıl olmuşum? Oyluyoruz" notunu düştü. Ünlü ismin seçtiği elbise takipçilerini ikiye böldü. Bazıları Erdim'i çok beğenirken bazıları da 'olmamış' yorumlarıyla eleştirdi. Seda Erdim de kendisine destek veren takipçilerine kayıtsız kalmadı. İşte detaylar.
30.08.2022 Cadde
Ümit Erdim'den Seda Erdim'in gün batımı pozuna yorum
Ümit Erdim'den Seda Erdim'in gün batımı pozuna yorum Ümit Erdim 2017 yılında nikah masasına oturan ve şimdilerde ikinci kızını kucağına almak için gün sayan Seda Erdim, şimdilerde hamileliğin tadını çıkartıyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden olan Erdim, karnı burnunda pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşıyor. Eşi ve çocuğuyla Antalya'da sıcak havanını tadını çıkaran ünlü isim, son olarak gün batımında verdiği pozu paylaştı. Eski oyuncu Ümit Erdim'den eşinin pozlarına yorum gecikmedi. İşte detaylar...
21.08.2022 Cadde
Seda Erdim'i kızdıran yorum! 'Eleştirmek için eleştirmeyin'
Seda Erdim'i kızdıran yorum! 'Eleştirmek için eleştirmeyin' Eski oyuncu Ümit Erdim 2017 yılında nikah masasına oturan ve şimdilerde ikinci kızını kucağına almak için gün sayan Seda Erdim'in kız kardeşi evlendi. Kardeşinin düğünü için Cihan Nacar imzalı mavi bir elbise tercih eden Erdim, stilini parıltılı terlikleriyle tamamladı. Karnı burnunda objektiflere poz veren ünlü isim, bir takipçisinin terlikleriyle ilgili yorumuna kayıtsız kalamadı. İşte detaylar...
14.08.2022 Cadde
Seda-Ümit Erdim çiftinin kızları Ses dört yaşında
Seda-Ümit Erdim çiftinin kızları Ses dört yaşında Şimdilerde ikinci kez anne-baba olacak olmanın heyecanını yaşayan oyuncu Ümit Erdim ve Seda Erdim'in kızları Ses, dört yaşına bastı. Ünlü çift, kızları için organize ettikleri doğum günü partisinden kareleri takipçileriyle paylaştı.
9.05.2022 Cadde
Seda-Ümit Erdim çiftinin bebek heyecanı! Cinsiyetini Ses açıkladı
Seda-Ümit Erdim çiftinin bebek heyecanı! Cinsiyetini Ses açıkladı Ses adında bir kızları bulunan Seda-Ümit Erdim çifti, ikinci kez anne-baba olmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda mutlu haberi sosyal medyadan takipçileriyle paylaşan ünlü çift, önceki gün Yeniköy'de bir restorandan çıkarken görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden çiftin üç yaşındaki kızları Ses, kardeşinin hem cinsiyetini hem adını açıkladı.
23.04.2022 Cadde
Ümit Erdim ikinci kez baba oluyor: Biz artık dört kişiyiz
Ümit Erdim ikinci kez baba oluyor: Biz artık dört kişiyiz Ses adında bir kızları bulunan Seda-Ümit Erdim çifti, ikinci kez anne-baba olmaya hazırlanıyor. Eşi 14 haftalık hamile olan oyuncu, sosyal medya paylaşımıyla mutlu haberi duyurdu: Evet hazırsak artık Ses’in abla olduğu bölüme geçiş yapıyoruz...
30.03.2022 Cadde
‘Ayı gibiydim’ tepkisi
‘Ayı gibiydim’ tepkisi Başrolünü Serenay Aktaş, Ecem Özkaya Üstündağ, Emre Kıvılcım, Hasan Denizyaran, Ümit Erdim ve Bengi İdil Uras'ın üstlendiği ‘Kim Daha Mutlu?’ filminin galası, önceki akşam Kanyon AVM’de gerçekleşti.
16.05.2019 Cadde
‘Ayı gibiydim’ tepkisi
‘Ayı gibiydim’ tepkisi Başrolünü Serenay Aktaş, Ecem Özkaya Üstündağ, Emre Kıvılcım, Hasan Denizyaran, Ümit Erdim ve Bengi İdil Uras'ın üstlendiği ‘Kim Daha Mutlu?’ filminin galası, önceki akşam Kanyon AVM’de gerçekleşti.
16.05.2019 Cadde
Ümit Erdim'in babalık gözyaşları!
Ümit Erdim'in babalık gözyaşları! Kızını kucağına aldığı gün gözyaşlarına hakim olamadığını anlatan Ümit Erdim, "Çok fazla ağladım. Bununla ilgili Babalar Günü'nde bir video paylaşacağım" diye konuştu.
7.06.2018 Cadde
Ünlü oyuncu baba olduğunu sosyal medyadan duyurdu
Ünlü oyuncu baba olduğunu sosyal medyadan duyurdu Geçtiğimiz sene Seda Çınar'la dünya evine giren Ümit Erdim, 2 gün önce baba oldu.
13.05.2018 Cadde
Sosyal medyanın gündemine oturdu
Sosyal medyanın gündemine oturdu Ünlü isimler ve sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan magazin hesapları, Milliyet’in Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için hazırladığı videoyu sayfalarına taşıdı.
30.10.2023 Cadde
Ümit Erdim: Üç bin km yol yapacağım!
Ümit Erdim: Üç bin km yol yapacağım! Oyuncu Ümit Erdim, geçtiğimiz gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden 38 yaşındaki ünlü isim, yeni projesi hakkında açıklama yaptı.
22.07.2023 Cadde
Ümit Erdim'den minik kızı Ela ile yeni poz
Ümit Erdim'den minik kızı Ela ile yeni poz Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Ümit Erdim, 22 Eylül 2022'de dünyaya gelen minik kızı Ela ile yeni bir karesini takipçileriyle paylaştı.
27.05.2023 Cadde
Ümit Erdim'den ikinci çocuğa ikinci araba!
Ümit Erdim'den ikinci çocuğa ikinci araba! 2017 yılında dünyaevine girdiği Seda Çınar ile mutlu bir evlilik sürdüren Ümit Erdim, önceki gün İstinyePark'daydı. Ünlüler takımı adına mücadele verdiği 'Survivor 2023' yarışmasına ilk hafta veda edip, Dominik'ten Türkiye'ye dönen 37 yaşındaki oyuncu, günün erken saatlerinde Markalar Sokağı'nda görüntülenirken, özel plakalı yeni aracıyla dikkat çekti.
3.02.2023 Cadde
Ümit Erdim: İnşallah kendimi tutarım da ağlamam
Ümit Erdim: İnşallah kendimi tutarım da ağlamam ‘Survivor 2023’ün ünlüler ekibinde yer alan Ümit Erdim, önceki gün Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Dominik’e gitmesine saatler kala ailesiyle birlikte alışverişe çıkan Ümit Erdim, “Ailem konusunda çok duygusalım" açıklamasında bulundu. Tüp mide ameliyatı olarak 60 kilo veren oyuncu, adada açlık çekmeyeceğini söyledi.
9.01.2023 Cadde
Ümit Erdim kızı Ela'yı paylaştı: Birileri mayışmış
Ümit Erdim kızı Ela'yı paylaştı: Birileri mayışmış 2003-2006 yılları arasında yayınlanan 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Arif' karakteriyle üne kavuşan Ümit Erdim, 22 Eylül 2022'de eşi Seda Erdim ile ikinci çocukları Ela'yı kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı. Ümit Erdim, kızı Ela ile çekilen fotoğrafını "Birileri mayışmış" notuyla yayınladı.
12.12.2022 Cadde
Seda Erdim: Ses küçüklüğünü kucaklıyor
Seda Erdim: Ses küçüklüğünü kucaklıyor 22 Eylül 2022 tarihinde ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Seda Erdim, şimdilerde kızlarıyla vakit geçiriyor. Büyük kızı Ses'in kendisine çok yardımcı olduğunu her fırsatta takipçileriyle paylaşan Erdim, son olarak Ses'in kardeşi Ela'yı kucağında tuttuğu kareyi paylaştı. Ünlü isim, açıklmasında; 'Ses ve Ela benziyor mu?' sorularına da yanıt verdi.
19.10.2022 Cadde
Seda Erdim kızlarını paylaştı: Bundan güzel manzara olabilir mi?
Seda Erdim kızlarını paylaştı: Bundan güzel manzara olabilir mi? 'Hayat Bilgisi' dizisinde hayat verdiği 'Arif' karakteriyle tanınan Ümit Erdim ile beş yıl önce nikâh masasına oturan Seda Erdim, geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne olmuştu. Şimdilerde vaktini kızlarıyla geçiren Seda Erdim'den yeni bir paylaşım geldi. Ünlü isim, dört yaşındaki Ses'in kardeşi Ela'ya mama yedirdiği kareyi yayınladı.
17.10.2022 Cadde
Seda Erdim'den takipçisine yanıt: Zayıf değilim canlarım!
Seda Erdim'den takipçisine yanıt: Zayıf değilim canlarım! 2017 yılında oyuncu Ümit Erdim ile nikah masasına oturan ve geçtiğimiz haftalarda ikinci kızını dünyaya getiren Seda Erdim, şimdilerde tim vaktini çocuklarıyla geçiriyor. Zaman zaman Ela bebek ve dört yaşındaki kızı Ses'le paylaşım yapan çiçeği burnunda anne, son olarak Ela ile aynada çektiği fotoğrafı yayınladı. Erdim, bir takipçisinden gelen "Yeni doğum yapmış anne nasıl bu kadar zayıf olabilir?" yorumuna da yanıt verdi. İşte detaylar...
7.10.2022 Cadde
Ümit Erdim ikinci kez baba oldu
Ümit Erdim ikinci kez baba oldu 2003-2006 yılları arasında yayınlanan 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Arif' karakteriyle üne kavuşan Ümit Erdim, ikinci kez babalık sevinci yaşadı. 37 yaşındaki oyuncu, Müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
22.09.2022 Cadde
Ses 4 oldu!
Ses 4 oldu! Ümit Erdim ve Seda Erdim’in kızları Ses, dört yaşına girdi...
10.05.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ses Erdim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.