Sevgili

Sevgili

Son dakika sevgili haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sevgili gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sevgili haber sayfamızda...

Sevgili

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.104 sevgili haberi bulunmuştur.
Yer: Adana! Sevgilisi ve 8 yaşındaki oğluna plana dahil etti
Yer: Adana! Sevgilisi ve 8 yaşındaki oğluna plana dahil etti Adana’da içki içtikten sonra yürüyüşe çıkan Arzu Y. (44), kelebek camını kırıp, direksiyonuna geçtiği kamyoneti 8 yaşındaki oğlu ve sevgilisi Aykut T.’ye (29) ittirerek çaldı.
29.03.2024 Gündem
Kanserle mücadele eden Tanyeli: Mutfak benim terapi alanım
Kanserle mücadele eden Tanyeli: Mutfak benim terapi alanım Geçtiğimiz sene kansere yakalanan Tanyeli, yakın dostları ve basın mensupları için iftar yemeği düzenledi. Muhabirlerle bir araya gelen ünlü isim, mutfağa girip yemek yaparak moralini yüksek tuttuğunu ve sağlığına kavuştuğunda bir yemek projesi içinde yer almak istediğini açıkladı.
29.03.2024 Cadde
Çocuğunuz ‘Chatbot çocuk’ olabilir
Çocuğunuz ‘Chatbot çocuk’ olabilir Çocuklar, yapay zekâ destekli chatbot ile tüm gününü geçiriyor, dijital arkadaş ediniyor, sevgili oluyorlar. Okulda zorbalık yapanlara nasıl karşılık vermemiz gerektiğini sorduğumuz botun önerisi şiddet içerikliydi: ‘Korku sal, dayak at, gözlerini korkut.’
29.03.2024 Gündem
'İnci Taneleri'nde Piraye duyduklarına inanamadı! Cihan, Reyyaz'ı son anda kurtardı
'İnci Taneleri'nde Piraye duyduklarına inanamadı! Cihan, Reyyaz'ı son anda kurtardı Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 10. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Azem kızının izine ulaştı. Dilber, Zahir'i öldürmek için planlar yapıyor. Cihan, Reyyaz'ı Sırat'ın elinden son anda kurtardı. İşte detaylar...
29.03.2024 Cadde
Ekrem İmamoğlu Çatalca'da halk buluşmasına katıldı
Ekrem İmamoğlu Çatalca'da halk buluşmasına katıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim çalışmaları kapsamında Çatalca Meydanı'nda düzenlenen halk buluşmasına katıldı.
28.03.2024 Gündem
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Martin Jahn ile buluştu
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Martin Jahn ile buluştu Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Skoda Auto Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Martin Jahn ile bir araya geldi.
28.03.2024 Galatasaray
Eski sevgilisine geri döndü! Melisa Döngel-Sergen Yalçın aşkı yeniden alevlendi
Eski sevgilisine geri döndü! Melisa Döngel-Sergen Yalçın aşkı yeniden alevlendi 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi projelerde boy gösteren Melisa Döngel, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Güzel oyuncunun, geçtiğimiz yaz Çeşme'de yakınlaştığı eski sevgilisi Sergen Yalçın'a geri döndüğü konuşuluyor.
28.03.2024 Cadde
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Arda Güler ile ilgili konuştu. Acun Ilıcalı, Slovenya'dan bir takım satın almak istediğini dile getirdi. Türk iş insanı, Mesut Özil ile ilgili Survivor iddialarını cevapladı.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU, Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri!
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU, Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri! Ayetel Kürsi Duası, Bakara Suresi'nin 255. ayeti olarak bilinmektedir. Ayetel Kürsi okunuşu ile insana huzur veren dualar arasında bulunmaktadır. Okuyan kişiye birçok faydası bulunmaktadır. Özellikle sabah vakitleri okunan bu dua, anlamı ile de oldukça etkileyicidir. Sizin için hazırladığımız bu içeriğimizden Ayetel Kürsi'nin okunuşu ile birlikte Türkçe anlamı (meali) hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca içeriğimizde arapça Ayetel Kursi yazılışı, faydaları, faziletleri de yer almaktadır. İlk sayfadan Ayet-el kürsi duasının Türkçe okunuşunu Arapça görseli ile birlikte görebilirsiniz. Sonraki sayfalarda ise Ayet-el Kursi'nin tefsirini okuyabilirsiniz.
27.03.2024 Dualar
‘Hayatta güçlü pozisyona geçebilir’
‘Hayatta güçlü pozisyona geçebilir’ ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’, ‘Babasını kaybeden bir çocuk bu hayatta güçlü ve başarılı olmak zorunda mıdır?’ sorusunu gündeme getirdi. Pedagog Pelin Hazer, “Çocuk, babanın varlığının olmadığı durumlarda hayatta daha güçlü bir pozisyona geçebilir” dedi.
27.03.2024 Cadde
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Bandırma'da halka seslendi
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Bandırma'da halka seslendi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir programı kapsamında Bandırma ilçesinde partisinin düzenlediği mitinge katıldı.
26.03.2024 Gündem
Şakayla başladı, evlilikle bitti! Damat 22 gelin 39 yaşında: Ailesi şiddetle karşı çıktı, ta ki gelinin 'mesleğini' duyana kadar
Şakayla başladı, evlilikle bitti! Damat 22 gelin 39 yaşında: Ailesi şiddetle karşı çıktı, ta ki gelinin 'mesleğini' duyana kadar Koşuya çıktığı sırada, aklını başından alan bir kadınla tanıştı. Hızla dolu dizgin bir aşka yelken açan ikili aralarındaki 17 yıllık yaş farkını hiç umursamadı. Ancak genç damadın ailesinin bir itirazı vardı.
26.03.2024 Dünya
'Türkan Şoray Kanunları' nasıl bitti? 'O sahneler kavga dövüş çekildi'
'Türkan Şoray Kanunları' nasıl bitti? 'O sahneler kavga dövüş çekildi' Yeşilçam'a damga vuran Türkan Şoray, başrolde Kadir İnanır'ın yer aldığı ve Müjde Ar'a şöhreti getiren 'Ah Güzel İstanbul'u neden reddettiğini anlatırken, eski eşi Cihan Ünal'la kamera karşısına geçtiği 'Mine' filmine dair itiraflarıyla adından söz ettirdi. Usta sanatçı, kamuoyunda 'Türkan Şoray Kanunları' olarak bilinen meşhur kuralların nasıl başladığını ve bittiğini de paylaştı.
26.03.2024 Cadde
Ekrem İmamoğlu: İstanbul'dan güçlü bir gençlik ateşi daha yakalım
Ekrem İmamoğlu: İstanbul'dan güçlü bir gençlik ateşi daha yakalım İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şile'de düzenlenen halk buluşmasında konuştu. İmamoğlu, "İsterse Ankara'dan 17 değil, 27 bakanla gelsin. Bir de yetmedi, aday var. Yetmedi, üstüne seçilmiş, herkesin cumhurbaşkanı olması gereken Cumhurbaşkanı var. E hoş geldi, sefa geldi. Ne yapacağız? Güzel bir misafirperverlik yapacağız. Ne zaman? 31 Mart'ta" dedi.
25.03.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu'ndan Yılmaz Büyükerşen'e geçmiş olsun ziyareti
Ekrem İmamoğlu'ndan Yılmaz Büyükerşen'e geçmiş olsun ziyareti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hastanede operasyon geçiren Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
25.03.2024 Gündem
Entübe edilen Kadir İnanır'dan sevindiren haber! Jülide Kural'dan açıklama geldi
Entübe edilen Kadir İnanır'dan sevindiren haber! Jülide Kural'dan açıklama geldi Beykoz'da yaşadığı evde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Türk sinemasının ünlü oyuncusu Kadir İnanır, beyne pıhtı atması sonucu inme geçirdiği için operasyona alındı. Yoğun bakımda tedavisi süren 74 yaşındaki sanatçının sağlık durumuyla ilgili hayat arkadaşı Jülüde Kural'dan yeni açıklama geldi. "İyi haber vermek isterim" diyen Kural, son dakika gelişmesini duyurdu.
26.03.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na çok sert tepki: Utanmadan 'metro yaptım' diyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na çok sert tepki: Utanmadan 'metro yaptım' diyor AK Parti'nin 'Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert tepki gösterdi. "Bu şehri CHP zulmünden kurtarmamız gerekiyor." diyen Erdoğan, "Sıkılmadan, utanmadan 'metro yaptım' diyor. İstanbul'daki mevcut metroların tamamı bize aittir" ifadelerini kullandı.
24.03.2024 Haberler
Erdoğan'dan İmamoğlu'na çok sert tepki: Utanmadan 'metro yaptım' diyor
Erdoğan'dan İmamoğlu'na çok sert tepki: Utanmadan 'metro yaptım' diyor AK Parti'nin 'Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert tepki gösterdi. "Bu şehri CHP zulmünden kurtarmamız gerekiyor." diyen Erdoğan, "Sıkılmadan, utanmadan 'metro yaptım' diyor. İstanbul'daki mevcut metroların tamamı bize aittir" ifadelerini kullandı.
24.03.2024 Gündem
Kadir İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama: Yoğun bakımda, durumu stabil
Kadir İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama: Yoğun bakımda, durumu stabil Hastaneye kaldırılan usta oyuncu Kadir İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin basın açıklaması yapan Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, “Ekibimiz ilk 2 saat içerisinde çok başarılı bir işlem gerçekleştirdi. Tıkalı damardaki pıhtı alındı, beynin beslenmesi sağlandı. Entübe olarak yoğun bakımımızda takip ediliyor, durumu stabil” dedi.
24.03.2024 Haberler
Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama
Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama Bu sabah evinde inme geçiren Kadir İnanır, bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yeşilçam'ın usta sanatçısının sağlık durumu ile ilgili yeğeni Levent İnanır, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam ve Jülide Kural'dan açıklama geldi.
25.03.2024 Cadde
Hasan Can Kaya gecelerde! 'Arkadaşlarımı otobüs durağına bırakacağım'
Hasan Can Kaya gecelerde! 'Arkadaşlarımı otobüs durağına bırakacağım' 'Çok Aşk' filmindeki rol arkadaşı Büşra Pekin ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine gelen Hasan Can Kaya, önceki gün Etiler'deydi. Arabasının arka koltuğundaki kız arkadaşları dikkat çeken Kaya, gazetecileri soruları üzerine "Onları otobüs durağına bırakacağım" açıklamasını yaptı.
24.03.2024 Cadde
Prenses Kate’e ‘ilaç’ gibi destek
Prenses Kate’e ‘ilaç’ gibi destek Kanser tedavisi gördüğünü açıklayan İngiliz Prenses Kate’e kraliyetten, halktan ve dünyadan şifa dileyen mesajlar gönderilmesi moralini yükseltti.
24.03.2024 Dünya
Yer: Esenyurt! Okey masasında basan kadın, ortalığı birbirine kattı
Yer: Esenyurt! Okey masasında basan kadın, ortalığı birbirine kattı Esenyurt'ta bir kafede okey oynayan adam, dışarıdan gelen bir kadın tarafından darp edildi. Ortalığı birbirine katan kadın, adamı darp ettikten sonra masadaki bir kadına ise küfürler savurup, bardak fırlattı.
23.03.2024 Gündem
Sevgilisinin eski eşine yakalandı, iple inmeye çalışırken balkondan çocuğun üzerine düştü
Sevgilisinin eski eşine yakalandı, iple inmeye çalışırken balkondan çocuğun üzerine düştü Bahçelievler'de sevgilisinin eski eşi kapıyı çalınca panikleyen Vahdet T. çamaşır ipi sarkıtarak kaçmaya çalıştığı sırada 4. kattan 6 yaşındaki çocuğun üzerine düştü. İşte haberin ayrıntıları...
23.03.2024 Gündem
Pilates eğitmeni anne sevgilisinin kızını taciz etmesine göz yumdu! Ses kaydı ve notlar mide bulandırdı
Pilates eğitmeni anne sevgilisinin kızını taciz etmesine göz yumdu! Ses kaydı ve notlar mide bulandırdı Kartal’da Yılmaz P. hakkında pilates hocası sevgilisinin 16 yaşındaki kızını taciz ettiği iddiasıyla 8 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 16 yaşındaki çocuğun yaşadıklarını not kağıtlarına yazdığı ortaya çıktı.
23.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sevgili ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.