Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Sevgiliden şans öpücüğü

Galatasaray taraftarı olan şarkıcı Soner Sarıkabadayı, dün akşam Türk Telekom Arena Ali Samiyen Spor Kompleksi'nde sahne aldı.

|

2018-2019 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'ın kutlamasında performans sergileyen Soner Sarıkabadayı, teknik direktör Fatih Terim'in 'Nerede Kalmıştık' tweetinden esinlenerek yazdığı şarkıyı söyledi. Söz ve müziği kendisine ait olan popçu, şarkının düzenlemesinde Osman Çetin ile çalıştı.

53 bin kişinin karşısında şarkısını okuyan şarkıcı, "Sevgili Galatasaray taraftarı, bu şarkıyı bir yıl önce yazdım. Sizlerle buluşmak bugüne nasip oldu, en büyük Galatasaray" diyerek, şarkıyı hep bir ağızdan taraftar ile tekrar okudu. Performans öncesi kuliste gazeteciler ile bir araya gelen sanatçıya, Kolombiya güzellik kraliçesi Camelo Lopez eşlik etti. Bir hayli mutlu olan Camelo, sahne alacak olan sevgilisine şans öpücüğü verdi. EMRAH AKÇAAY

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.