SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Sevgililer Günü makyajı nasıl olmalı?

Make-up Artist Rıfat Yüzüak Sevgililer Günü'nde kadınlara özel makyaj tüyolarını paylaştı.

|

Sevgililer Günü'nde daha çekici bir makyaj için önerileriniz nelerdir?

Daha çarpıcı görünmek için koyu kırmızı mat bir ruj kullanıp geri kalan tüm makyajınızı doğal bırakabilirsiniz. Sade bir makyajı tamamlayan kırmızı bir ruj Sevgililer Günü'nde daha çekici görünmeniz için yeterli olacaktır.

Sevgililer Günü'nde en çok tercih edilen siyah ve kırmızı kıyafetler makyajla nasıl kombinlenmeli?

Siyah kıyafetler makyajla çok kolay kombinlenebilir, makyajda istenilen her renk kullanılabilir fakat şu an dünyada her şey doğala gittiği için göz makyajında bronz-kahve tonlar tercih ediliyor, kullanıcılar bu trendi dikkate alabilir. Bir de iddialı bir elbise giyildiyse kesinlikle makyaj daha naturel bırakılmalı, elbise sade ise o zaman makyaj biraz daha artırılabilir.

Sevgililer Günü'nde makyajla daha romantik görünüm elde etmek mümkün mü?

Romantik görünmek isteyen bayanlar pastel tonlar tercih etmeli, dudak ve yanaklarına uçuk pembe ürünler kullanabilir.

Vamp kadınların olmazsa olmazı kırmızı ruj nasıl kullanılmalı?

Kırmızı ruj kullanımı dikkat gerektirir, renk çok dikkat çekici olduğundan makyajı dengeli yapmalı. En risksizi siyah bir eyeliner ya da doğal kahve tonlarında farlar ile kombin edilmesi.

Gidilecek mekana göre makyaj önerileri neler olabilir?

Tabi ki gidilecek mekan çok mühim. Mekan sporsa abartı makyajlar çok doğru olmayabilir, gideceğiniz yerin tarzını bilmiyorsanız doğal bir ten makyajı üzerine bronz allık ve doğal bronz farlarla naturel bir makyaj yapılabilir, bu makyaj her ortamda sizi kurtaracaktır.

Makyajın daha kalıcı olması, akmaması ve bulaşmaması için öneriler nelerdir?

Ürünleri fırça ile ve mümkün olduğu kadar az kullanmak gerekir. Dudak makyajının kalıcılığını arttırmak için aynı renk bir kalem ile dudak doldurulup üzerine ruj sürülmelidir. En son sürülecek ince transparan bir pudra da makyajın kalıcılığını arttırır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.