SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Sevgilinizin sizi gerçekten sevdiğini gösteren işaretler

Gerçek aşk bazen hissedilmekle kalmaz, gözle de görülebilir. Her durumda kanıt arayan ve gerçekleri tercih eden biriyseniz hazırladığımız işaretlere göz atmalısınız...

|

Yemeğini sizinle paylaşır

Genel olarak insanların yemeklerinden başkalarının yemesini sevmez. Partneriniz yemeğini sizinle paylaşıyor ve size bir tat sunuyorsa bu sevginin bir işareti olabilir. Size olan yakınlığı, yemeğini bile sizinle paylaşmaya iter.

Telefonunu sizden saklamaması gerekir

Güven, ilişkilerde sarsılmaması gereken temel özelliklerden biridir. Telefonda parola, parmak izi gibi özellikleri herkes kullanır. Fakat sevgilinizin telefonunu sizden hep sakındığını hissediyorsanız bu iyiye işaret değil. Bir şey saklamadığı halde bu durumu seziyorsanız bir süre sonra davranışlar garipleşebilir. Bu durum da güven ile inşa edilmiş bir ilişkinin sonunu getirebilecek türde. Eğer partneriniz sizden bir şey saklamayıp açıkça telefonunu gösterebiliyorsa sakladığı bir şey de yok demektir. Zaten her ilişkide olması gereken durum da bu.

En sıkıcı anlarda bile sizinle olmalı

Alışveriş, erkekler için çok da eğlenceli bir aktivite değil. Fakat sevdiği kişi için yapmayacağı şey yoktur. Bu yüzden sıkıcı olan her anda bile sevdiği kişiyle olmayı isteyecektir. Her iki taraf da birbirinin kişisel hobilerine ayak uydurmalı ve karşı çıkmamalıdır. Arada oluşan sevgi sizi buna katlanmaya sürüklemeli.

Sessizliği değil, konuşmayı tercih etmeleri gerekir

Sevdiğiniz kişiyle birlikte her şeyi konuşabilmelisiniz. Konuşacak bir konunuzun olmadığını söylemek sadece geçiştirmeden ibaret. Tartışmalarınız için de bu geçerli. İlişkiniz ile alakalı bir problem yaşadığınızda bunu konuşarak çözmeyi denemeniz gerekir. Partneriniz tartışma sırasında olayları yatıştırmak için çabalıyorsa size gerçekten değer veriyor olabilir. Dürüstçe konuşmaya başladığınız zaman aranızdaki ufak problemler net bir şekilde çözülmüş olacaktır.

Sizinle birlikte olduğu için gurur duymalı

Eşinizin sizinle olmaktan gurur duyduğunu görmek, canlandırıcı ve pozitif enerji yayan bir durumdur. Gerçekten size değer verip sizi seven biri sizi arkadaşlarına, ailesine, meslektaşlarına tanıtmaktan korkmaz. Ve sizin her türlü başarınızda veya başarısızlığınızda yanınızda olur.

Ona en çok ihtiyacınız olduğu zaman sizden kaçmaz

Hayat her zaman sadece gün ışığından veya aydınlık anlardan ibaret değildir. Hastalık her birimiz için garantisi olmayan bir durum. Hasta olduğunuzda, kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz. Hatta görünümünüzden de şikayet edebilirsiniz. Partneriniz sizden kaçmak yerine sizin yanınızda olmalıdır. Sizi siz olduğunuz için sevmelidir kısacası.

Tavsiyelerinizi dinlemeli

Fikirlerinize değer veren ve söyleyeceklerinizi duymak isteyen özel bir kişi bulduysanız, ona sarılın ve ufak sıkıntıları beraber aşabileceğinizi hatırlatın. Hayatınıza kabul ettiğiniz insanları yarı yolda bırakmayın.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.